icon

9tt a prázdny gestačný vačok

danka511
11. jún 2018

Ahojte, som zúfalá,.dnes som bola u Dr. A podľa poslednej menstruacie by som mala byt v 9tt. Ale DR. mi dnes robila ultrazvuk a povedala ze gestačny vačok je prázdny a ze teda treba čakať ci o to pridem sama alebo treba ist na zákrok aby mi to vybrali. Som z toho nešťastná, mala ste niektorá podobnú skúsenosť. Alebo je este nejaka sanca ze by sa to zacalo vyvijat??:(

Strana
z2
danka511
autor
18. jún 2018

@michaellab určite to teraz vyjde, budem držať palce! Ja sa nejako davam z toho dokopy po psychickej stránke, snazim sa najst na tom pozitívnejšie veci ale je to tazke. Neviem ci sa mi to zacina pomaly spustat same, dufam ze ano.. uz nech to mam za sebou a mozeme skusat zasa a dúfať ze vsetko dobre uz dopadnd

didi2102
18. jún 2018

Nechcem davat nadej ked mozno uz nieje ale v 9tt som mala aj ja prazdny vacok dokonca na zaciatku veelmi nizke hcg a odpadavala som cize podozrenie na mimo .. ked sa mal ukazat vacok uz nebol tak .. cakalo sa ... potom bol vacok v 9tt ale prazdny a to som chodila do centra povedali ze o tyzden mam prist uvidime budeme riesit ... dopadlo to tak ze zajtra rodim .... na kyretaz nechod este

amarilka26
18. jún 2018

@danka511 dakujem 🙂 urcite to uz vyjde 🙂 inak uzivala som aj inofolic, dva razy som zostala tehu kratko po uzivani 🙂 tak keby nieco, vyskusaj. Drzim palce 🙂

danka511
autor
19. jún 2018

@didi2102 tak to je super, gratulujem🙂. Ja som tiez stale dufala ale potom som si povedala ze ked nebolo schopne sa to nejako ani zväčšiť za 3 týždne tak že už to je asi tak, že nič z toho nebude. teraz od vcera trocha akoby spinim (nie stale) tak uvidim co sa bude diať do piatka. V piatok idem na kontrolu a tam sa uvidi ci teda pojdem na kyretaž:-/

michaellab
20. jún 2018

@danka 511 nám to asi vyslo opat po troch mesiacoch od kyretaze 🙂))))

danka511
autor
20. jún 2018

@michaellab gratulujem a drzim palce aby to vyslo!! ;). ,aj si po kyretazi nieco brala, a kolko po tom ste sa zacali opäť snažiť?🙂 no ja uvidim v piatok co mi povie lekarka a ci to teda podstupim aj ja :-/ mam z toho obavy

michaellab
21. jún 2018

@danka vies co ja som uz po prvom potrate mojim gynekologom bola odoslana na hematologiu a zistili mi v MT syndrom lepivych dosticiek lenze kym dosli vysledky som uz medzi tym stihla druhy krat potratit , kym som neveela diagnozu (co je s krvou problem neni dostatocne riedena a plod nema vyzivu upchavaju sa cievy - laicky vysvetlene) som uzivala zelezo alchemilkovy caj kyselinu listovu B vitamin (to mi v lekarni povedala baba ze sa lepsie kyselina vstrebe ked uzivas B) plus vela spenatu ryby a celkovo take prospesne potraviny ale tak sem tam samozrejme aj hambac :D, po stanoveni diagnozy aspirin 100 na riedenie krvi a teraz ked mi potvrdia tehu aj fraxiparin si idem pichat cele tehu v utorok idem tak sa tesim 🙂)))) my sme po kazdej teda aj po prvej aj po druhej otehotneli po 3 mesiacoch a tie tri sme neskusali drzali sme sa radou doktora pockat a hned sa to podarilo v oboch pripadoch

simonazh
20. júl 2021

@amarilka26 ahoj koľko potratov si postúpila? A co ti zistili na genetiky zistila sa nejaká príčina a aký bol tvoj vek keď sa konečne zadariloo

amarilka26
20. júl 2021

@simonazh ahojky, mala som 2 potraty a 4 kyrety. Na genetike bolo vsetko v poriadku, no na hematologii mi zistili gen.mutaciu homozygot mthfr. Takze som si musela pichat clexan na riedenie krvy hned ako som mala pozitivny test. Otehotnela som ked som mala 36 a rodila som ako 37 rocna.

Strana
z2