icon

Aká je citlivosť tehotenských testov?

afrika
29. jún 2010

ahojte, prosím vás aký test je lepší? citlivosť 10 alebo 25? je to súrne, ďakujem

lalia21
•
29. jún 2010

citlivosť 10 😉 tak som sa dočítala na nete že ten je ovela citlivejší na hcg a teda skôr by mal aj tehu zistiť 😉

iv01
•
29. jún 2010

to neviem, len chcem povedať že mne ešte žiadny test neukázal že som tehotná a aj doktor to zistil až v 8tt.

awe
•
29. jún 2010

@afrika citlivost 10 je lepsia na skorsie zistenie tehu - 25 je menej citlivy test 😉

markiza
•
29. jún 2010

@afrika , cim mensie cislo tym citlivejsi test...

mirip
•
29. jún 2010

citlivosť 1é je najcitlivejší potom je z menšou citlivostou 20, 25 a najmenšiu citlivosť má 50, závisí od toho či ti už mešká MS alebo ešte nie ak ti už mešká mal by ti už aj citlivosť 25 a 50 ukázať ak si nejaký ten den, dva, tri pred očakávaní mS tak určite 10kový

tina2510
•
29. jún 2010

ahojte babulky, poznam tiez take baby, ktorym testy neukazali ze su tehotne aj mesiac. cize nedoporucujem sa na test spoliehat .

andrea0903
•
29. jún 2010

no ja som si robila tri rozne testy behom troch mesiacov a ukazalo mi az posledny ked som bola v 10tt uz 😀 opytala som si v lekarni najlacnejsi test a bolo

tonicka
•
29. jún 2010

Kocky, myslim, ze je to indivindi zalezitost, pretoze niektorym zenam hladina HCG stupne az zrazu okolo 6 az 10 tt, dovtedy je minimalna a teda test nereaguje.Mne pri karolinke test ukazal az v 9tt, bol to 6 pokus 😀 , v tomto tehu uz v 6tt 😉 a na prvy pokus 🙂 takze ak si chcete byt iste, treba test z krvi 🙂

romcag
•
29. jún 2010

Mne ukázal druhý deň po vynechaní 🙂 absolútne siná druhá čiarka 😀 fakt je to individuálne.. test 1 plus 1 zdarma pre istotu 😀

vilki
•
30. jún 2010

no mne teraz meska uz druhy tyzden a test druhu ciarku neukazal....spravim dalsi o par dni a uvidime, a to pri prvom mi ukazal po par dnoch meskania uplne vyraznu druhu ciarku a to bol taky najlacnejsi test.... 😀