icon

Aká je pravdepodobnosť tehotenstva po sexe, ktorý bol 19. decembra?

Dnes o 12:51

Baby aká je pravdepodobnosť, že môžem byť tehotná keď som mala sex 19.12. Poslednú menštruáciu 2.12 slabucku, rozbehla sa poriadne 3.12. U mňa to tak vždy býva. Tak na 25 deň mám slabucku, a na 26 deň už silnú. Ďakujem za odpovede a nie kritiku. Pekný deň.

Strana
z2
13uzivatelka11
Dnes o 13:49

Jasne jasné, si veriaca ale používaš kondóm lebo máš zrovna určite chorého manžela a preto stresujes, že či si náhodou neotehotnela.

anonym_0c07eb
Dnes o 13:52
@anonym_autor

@anonym_9c8361 predstav si, že niektorých prípadoch je prezervatív dovolenky. (napr. jeden z manželov je chorý... ) Ale prosím ťa prepáč, že niekto tak sprostý a skazený ako ja ťa chcem poučovať

@anonym_autor prečo si teda nepoužila tabletku po
@anonym_autor a bol jeden z vás chorí?

anonym_09a438
Dnes o 13:57
@anonym_autor

@anonym_9c8361 To ti gratulujem. Predstav si, že sme ju mali a žiaľ sa pretrhla... Myslím, že k tomu mi nepomôže ani môj diplom z VŠ...

@anonym_autor Vytieklo niečo do teba? Ak áno, koľko?

sara07
Dnes o 13:57

zorientuj sa čo vlastne chceš alebo nie
daj si predpisat hormonalnu antikoncepciu, že sa kondom prethrne zroluje je časté
existuje aj tabletka po
však musiš vedieť či chceš alebo nehceš byt tehotna
a na školu sa nevyhovaraj stači použit vyhladavač, aby si vedela / nevedela

pr85
Dnes o 13:59
@anonym_0c07eb

@anonym_autor prečo si teda nepoužila tabletku po
@anonym_autor a bol jeden z vás chorí?

@anonym_0c07eb Tabletka po má potratové účinky. Keďže autorka je veriaca, tak nechce podstúpiť potrat v skorom štádiu tehotenstva. Ale to ateistky nikdy nemôžu pochopiť.

pr85
Dnes o 14:00
@sara07

zorientuj sa čo vlastne chceš alebo nie
daj si predpisat hormonalnu antikoncepciu, že sa kondom prethrne zroluje je časté
existuje aj tabletka po
však musiš vedieť či chceš alebo nehceš byt tehotna
a na školu sa nevyhovaraj stači použit vyhladavač, aby si vedela / nevedela

@sara07 Radšej by som jej poradil symptotermálnu metódu, aby si vedela odsledovať svoje plodné a neplodné dni a podľa toho sa zariadiť.

sara07
Dnes o 14:03
@pr85

@sara07 Radšej by som jej poradil symptotermálnu metódu, aby si vedela odsledovať svoje plodné a neplodné dni a podľa toho sa zariadiť.

@pr85 až na to že sa jej to môže aj tak posunut a nemusi to vôbec platit
a riešit nostop toto načo ?
je to oboje forma antikoncepcie, branenie počatiu, vysledok je rovnaky

anonym_f44511
Dnes o 14:06

Ah pane bože udri 🙏

bielasovicka
Dnes o 14:10
@anonym_f44511

Ah pane bože udri 🙏

@anonym_f44511 ale poriadne 😄

monickach15s01
Dnes o 14:10

@anonym_autor tazko odpovedat, nikto nevie kedy mavas ovulaciu, ja mam napriklad 3 deti a kazde splodene tyzden pred menstruaciou,cyklus 32 dni. Teraz uz mozes len cakat a ked bude meskat, sprav test. Pekne sviatky 😊

deedol
Dnes o 14:56
@anonym_autor

Som veriaca... Týmto smerom by som neišla... Ale je fakt, že za mojich čias vďaka Bohu toto v škole neučili

@anonym_autor super, ze si veriaca a v skole ste sa to "vdakabohu" neucili. aky rozdiel je pre veriacich kondom a tabletka po? lebo co mam veriace kamosky, tak vravia, ze ziadny.

pr85
Dnes o 15:00
@sara07

@pr85 až na to že sa jej to môže aj tak posunut a nemusi to vôbec platit
a riešit nostop toto načo ?
je to oboje forma antikoncepcie, branenie počatiu, vysledok je rovnaky

@sara07 PPR nie je antikoncepcia. Nepoužívaš tu nič neprirodzené.

pr85
Dnes o 15:01
@deedol

@anonym_autor super, ze si veriaca a v skole ste sa to "vdakabohu" neucili. aky rozdiel je pre veriacich kondom a tabletka po? lebo co mam veriace kamosky, tak vravia, ze ziadny.

@deedol Oba sú hriechy proti čistote, ale rozdiel tu je. Tabletka po pôsobí aj abortívne, takže okrem hriechu čistoty je tu aj 5. Božie prikázanie - Nezabiješ.

deedol
Dnes o 15:07
@pr85

@deedol Oba sú hriechy proti čistote, ale rozdiel tu je. Tabletka po pôsobí aj abortívne, takže okrem hriechu čistoty je tu aj 5. Božie prikázanie - Nezabiješ.

@pr85 aj tak je to hriech podla veriacich, to je jedno, ci jeden, alebo dva. okrem toho ak sa nemylim, nie vsetky tabletky po su abortivne. (mozem sa mylit, kedze som nikdy ziadnu neuzila, ale internet tvrdi, ze mechanizmy ucinku maju rozne). co sa tyka autorkinej otazky, momentalne sa na nu neda odpovedat (a keby sa to ucila v skole, tak by to sama vedela).

autor
Dnes o 15:07
@deedol

@pr85
@deedol zásadný, podstatný. A to nie pre veriaceho inak a pre ateistu inak. To je proste fakt. Kondóm je bariérový, zatiaľ čo tabletka PO je abortivna. Odkáž prosím ťa aj tvojim veriacim kamarátkam.

anonym_0c07eb
Dnes o 15:13
@pr85

@anonym_0c07eb Tabletka po má potratové účinky. Keďže autorka je veriaca, tak nechce podstúpiť potrat v skorom štádiu tehotenstva. Ale to ateistky nikdy nemôžu pochopiť.

@pr85 už som si potom prečítala ,že je veriaca,len som nezmazala otázku

anonym_09a438
Dnes o 15:14
@anonym_autor

@pr85
@deedol zásadný, podstatný. A to nie pre veriaceho inak a pre ateistu inak. To je proste fakt. Kondóm je bariérový, zatiaľ čo tabletka PO je abortivna. Odkáž prosím ťa aj tvojim veriacim kamarátkam.

@anonym_autor Presne tak, prečítaj si toto: https://svetkrestanstva.postoj.sk/115153/ked-pr...

A hlavne tento odstavec:

Je všeobecne rozšírená mienka, že používanie jednorazovej mužskej ochrany je menším zlom, resp. menším hriechom než užívanie ženskej hormonálnej antikoncepcie či podstúpenie ireverzibilného chirurgického zákroku.

cyneric
Dnes o 15:16
@anonym_autor

@pr85

@anonym_autor Neber si to zle, ale nie je sex v kresťanstve akceptovateľný všeobecne iba za predpokladu že má “viesť k tvorbe detí”? A mimo toho by sa mala praktizovať abstinencia?

esther100
Dnes o 16:04

Keďže si veriaca ani kondóm by sa nemal používať.pokia ste ho použili lebo jeden z vás je chorý a pretrhol sa ,tak máte ďalší problém,že sa ten druhý mohol nakaziť

jaskolka
Dnes o 16:28
@cyneric

@anonym_autor Neber si to zle, ale nie je sex v kresťanstve akceptovateľný všeobecne iba za predpokladu že má “viesť k tvorbe detí”? A mimo toho by sa mala praktizovať abstinencia?

@cyneric nie,to je dosť rozšírený,ale mylný názor. Sex v manželstve určite nemá byť "len za účelom"splodiť deti.

anonym_d007d6
Dnes o 16:30
@cyneric

@cyneric toto nie je pravda , laska medzi manželmi a teda aj intimita je vítaná, len jediný povolený spôsob ochrany je sledovat plodne/neplodne a teda ísť vzdy na plno a potom byt pripravený mat deti ak to netrafia, ale kedy a koľko chcú môžu, keď sú manželia

anonym_98c30b
Dnes o 16:50

@anonym_autor myslim si, ze tak 50 na 50 to bude. Vacsiu sancu na tehotenstvo by som davala pokial si z tych, co im staci, ze na nich manzel (partner) "hodi trenky" a uz su tehotne. Ale zas na druhej strane je mnoho parov, ktore maju problem otehotniet aj ked maju "sex" presne v plodne dni. Neviem do ktorej skupiny patris Ty s manzelom.
Ako veriaca sa mozes pomodlit "bud vola Tvoja" a prestat stresovat. Vysledok uz aj tak neovplyvnis, takze si zbytocne neskod stresom.

anonym_24486a
Dnes o 18:18

@anonym_autor dala si dost malo informacii. Ale ak vychadzam z toho co si napisala a teda mavas 25 dnove cykly tak na 18 den cyklu by nemala byt ovulacia ani plodne dni a teda je sanca dost mala, aj ked samozrejme nie nulova a nikto z nas nemoze vediet ci sa ti to tento mesiac neposunulo...
A k tomu ze existuju vynimky k uzivaniu kondomov, no neexistuju. Cirkevne ich nemozes nikdy pouzit (ani ak je jeden z partnerov chory) takze si to zbytocne neprisposobuj ako to vyhovuje. Je to hriech tak ci tak

anonym_f43690
Dnes o 18:27

Pokiaľ nevieš, kedy bola ovulácia, tak žiaľ len čakať a neskôr sa otestovať. Nič iné ti nezostáva. Ak bolo vtedy plodné obdobie tak tam šanca je a ak nebolo tak je šanca 0%. Bez toho, aby si vedela kedy máš plodné obdobie môžeš len čakať a dúfať.

sara07
Dnes o 18:53
@pr85

@sara07 PPR nie je antikoncepcia. Nepoužívaš tu nič neprirodzené.

@pr85 výsledok je ten isty , absolutne ten isty, rozličnou formou alebo spôsobom zabraneneniu vyhnutiu sa počatiu
predsa sledovanie p , a n. dni sleduješ za učelom vyhnutia sa tehotenstvu , nie , nesleduješ ho len tak z nudy, za nejakým učelom 😂
to iste kondom atd
za mna obyčajne schovavanie sa za slovička a farizjestvo ...

anonym_09a438
Dnes o 18:54
@esther100

Keďže si veriaca ani kondóm by sa nemal používať.pokia ste ho použili lebo jeden z vás je chorý a pretrhol sa ,tak máte ďalší problém,že sa ten druhý mohol nakaziť

anonym_8e2b5b
Dnes o 19:28
@pr85

@pr85 no ani to nie je 100%, ako som zistila nedavno 🙃

anonym_8e2b5b
Dnes o 19:29
@cyneric

@cyneric nie je, predstav si 😅

betulinka1
Dnes o 19:40

@anonym_autor je to tak 50 na 50. Otehotnela som v neplodné dni, v ten rok mi gyndos povedal, ze ja asi mat deti nebudem a este som mala ako tehotna aj mestruciu. Cize ja som zistila tehotenstvo v 11 tyzdni, ked mi meskal menzes a u gynekológa, ktory sa pre istotu kukol na sono, pred injekciou na spustenie menzesu .Autorka nik ti neda odpoved. Musis proste pockat a cas ti da odpovede. Kedze si dietatko nechas, tak to vobec nemusis riesit ci si alebo nie. Ak praskol kondom, mala si si dat tabletku po.

anonym_e572fd
Dnes o 20:46
@anonym_autor

Som veriaca... Týmto smerom by som neišla... Ale je fakt, že za mojich čias vďaka Bohu toto v škole neučili

@anonym_autor tabletka po a potratova tabletka je teda niečo úplne ine, tabletka po funguje pred ovuláciou tým že ovulaciu oddiali o niekoľko dni ale to by si asi mala vediet s tým VŠ titulom že?ale do budúcna tabletka po ti tvoj ešte nevedno či existujúci plod urcite nezabije to neboj

Strana
z2