icon

Aká je pravdepodobnosť tehotenstva po sexe, ktorý bol 19. decembra?

23. dec 2025

Baby aká je pravdepodobnosť, že môžem byť tehotná keď som mala sex 19.12. Poslednú menštruáciu 2.12 slabucku, rozbehla sa poriadne 3.12. U mňa to tak vždy býva. Tak na 25 deň mám slabucku, a na 26 deň už silnú. Ďakujem za odpovede a nie kritiku. Pekný deň.

Strana
z3
mogaa
24. dec 2025

@anonym_autor tak pravdepodobnosť pri nechránenom sexe je vždy😉 dokonca aj keby si sexovala cez menštruáciu🙂

anonym_904488
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_9c8361 To ti gratulujem. Predstav si, že sme ju mali a žiaľ sa pretrhla... Myslím, že k tomu mi nepomôže ani môj diplom z VŠ...

@anonym_autor tak existuje aj tableta Po v krajnom prípade, ktoru si si mohla dat

arcanne2
24. dec 2025
@anonym_e572fd

@anonym_autor tabletka po a potratova tabletka je teda niečo úplne ine, tabletka po funguje pred ovuláciou tým že ovulaciu oddiali o niekoľko dni ale to by si asi mala vediet s tým VŠ titulom že?ale do budúcna tabletka po ti tvoj ešte nevedno či existujúci plod urcite nezabije to neboj

@anonym_e572fd tabletka po oddialuje ovulaciu, ale zaroven brani uhniezdeniu oplodeneneho vajicka. Takze ano, moze mat aj abortivny ucinok

anonym_f43690
25. dec 2025
@betulinka1

@anonym_autor je to tak 50 na 50. Otehotnela som v neplodné dni, v ten rok mi gyndos povedal, ze ja asi mat deti nebudem a este som mala ako tehotna aj mestruciu. Cize ja som zistila tehotenstvo v 11 tyzdni, ked mi meskal menzes a u gynekológa, ktory sa pre istotu kukol na sono, pred injekciou na spustenie menzesu .Autorka nik ti neda odpoved. Musis proste pockat a cas ti da odpovede. Kedze si dietatko nechas, tak to vobec nemusis riesit ci si alebo nie. Ak praskol kondom, mala si si dat tabletku po.

@betulinka1 ako si mohla otehotnieť cez neplodné dni? Veď to je nemožné.

anonym_98c30b
1. jan 2026

@anonym_autor autorka uz vies vysledok?

Strana
z3