icon

Aká je šanca na otehotnenie po nechránenej súloži?

28. feb 2026

Dobre rano. Poprosim slusne odpovede k veci, ziadne urazky a blbe poznamky, ďakujem vopred.
Mala som sex bez ochrany, kedy partner bol vo mne moc hlboko (citila som pichanie akoby az v bruchu) a mala som v tom čase den po ovulacii resp. ovulačne dni (aj podľa aplikacie ale aj fyzicky - zvysena sexualma chut/tuzba, zltkasty vytok). Partner nebol vo mne dlho, skor kratko ale intenzivnejsie hlbsie, nespravil sa do mna, ale mimo. Je v tychto dnoch pri takomto sexe velka sanca na otehotnenie? 2 kamosky takto otehotneli.

anonym_e6d951
28. feb 2026

Tuto fakt chodia uchylaci na tieto fora v poslednej dobe, normalna zena toto nevypoti.

anonym_4d1dff
28. feb 2026

Fuu ten výtok by si mala riešiť, pri ovulácii je hlien priesvitný, max trošku do biela. Žltý určite nie.

anonym_046ed8
28. feb 2026

Žltkastý výtok počas ovulácie nebýva. A nikto ti na toto neodpovie bohužiaľ, šanca je, nie extrémne vysoká. Ale tak niektoré otehotneli aj cez riadne užívanie HAK, po mužovej vazektómii… takže šanca vždy je.

anonym_a23a62
28. feb 2026

Akou sancou mozem otehotniet? To pisal kto? Zakladna skola absolvovana? Hlavne, ze sa sexuje🤪🙄

anonym_323881
28. feb 2026
@anonym_a23a62

Akou sancou mozem otehotniet? To pisal kto? Zakladna skola absolvovana? Hlavne, ze sa sexuje🤪🙄

@anonym_a23a62 nemala čas sa učiť, lebo partner bol v tom čase v nej hlboko. Počas prestávky, za školou, v kríkoch. 🙂

domka222
28. feb 2026

Aká je šanca na otehotnenie? Dve kamošky nie sú pre teba odpoveďou?

anonym_99db1a
28. feb 2026
@anonym_4d1dff

Fuu ten výtok by si mala riešiť, pri ovulácii je hlien priesvitný, max trošku do biela. Žltý určite nie.

@anonym_4d1dff tiez citam co pise, ma tak max nejaky zapal

multifrutituti
28. feb 2026

O tom je suloz, to znamena ze dost velka...

kessica87
1. mar 2026

@anonym_autor keď píšeš, že dve kamošky takto otehotneli, tak načo sa pýtaš, že či je šanca, že by si mohla otehotnieť? 😂