Aká je šanca na otehotnenie po nechránenej súloži?
Dobre rano. Poprosim slusne odpovede k veci, ziadne urazky a blbe poznamky, ďakujem vopred.
Mala som sex bez ochrany, kedy partner bol vo mne moc hlboko (citila som pichanie akoby az v bruchu) a mala som v tom čase den po ovulacii resp. ovulačne dni (aj podľa aplikacie ale aj fyzicky - zvysena sexualma chut/tuzba, zltkasty vytok). Partner nebol vo mne dlho, skor kratko ale intenzivnejsie hlbsie, nespravil sa do mna, ale mimo. Je v tychto dnoch pri takomto sexe velka sanca na otehotnenie? 2 kamosky takto otehotneli.
Fuu ten výtok by si mala riešiť, pri ovulácii je hlien priesvitný, max trošku do biela. Žltý určite nie.
Žltkastý výtok počas ovulácie nebýva. A nikto ti na toto neodpovie bohužiaľ, šanca je, nie extrémne vysoká. Ale tak niektoré otehotneli aj cez riadne užívanie HAK, po mužovej vazektómii… takže šanca vždy je.
Akou sancou mozem otehotniet? To pisal kto? Zakladna skola absolvovana? Hlavne, ze sa sexuje🤪🙄
Akou sancou mozem otehotniet? To pisal kto? Zakladna skola absolvovana? Hlavne, ze sa sexuje🤪🙄
@anonym_a23a62 nemala čas sa učiť, lebo partner bol v tom čase v nej hlboko. Počas prestávky, za školou, v kríkoch. 🙂
Aká je šanca na otehotnenie? Dve kamošky nie sú pre teba odpoveďou?
Fuu ten výtok by si mala riešiť, pri ovulácii je hlien priesvitný, max trošku do biela. Žltý určite nie.
@anonym_4d1dff tiez citam co pise, ma tak max nejaky zapal
O tom je suloz, to znamena ze dost velka...
@anonym_autor keď píšeš, že dve kamošky takto otehotneli, tak načo sa pýtaš, že či je šanca, že by si mohla otehotnieť? 😂

Tuto fakt chodia uchylaci na tieto fora v poslednej dobe, normalna zena toto nevypoti.