Aká je šanca na tehotenstvo?
Ahojte, 5.4 sme s mužom mali sex, taktiež to bol deň mojej ovulácie, mám 27.DC, no momentálne prechádzame sťahovaním a nedivila by som sa keby sa to posunie. 17.4 som mala dostať MS, no miesto toho len jemny hnedy výtok, čiste len na toaleťak, nebolo treba ani intimku, další deň to iste, všetko boli par minutove zaležitosti, MS normálna stále neprišla, tehu test negatívny. Bolesti pŕs ani bruška ako pri MS nemám vôbec. Pokial nepríde MS, samozrejme zajdem za doktorom, aj keď zväčša hneď po telefone usúdia, že je všetko OK, je možné, že by sa pozitivny test ešte neukázal, aj napriek tomu, že sa to zadarilo? Vážne sa mi ho nechce robiť každú chvílku, len sa sama vystresujem, takže chcem počkať aspoň 2 dni od posledného testu, ak to teda má zmysel.
Čo myslíte ? Popravde si ovulaciu sledujem iba zbežne, vnímam ju, leď je, no nie je to tak, že sa priam silou mociu snažíme.
Ďakujem za vhľady, odpovede.
@colsami Popravde nie, je možné, že to bolo okolo, aspoň teda vyrátané podla minulých mesiacov, sem tam bazálnym, už keď som napísala príspevok, nevedela som ho zmeniť, takže sa opravujem, nemuseli to byť priamo v ten deň, moja chyba
Cize iba predpokladas, ok. Ovulacia mohla byt kludne o par dni neskor a spermie by nieco vydrzali/prezili, ale tak zas neratajme s extremnym pripadom. Uvidis zajtra/pozajtra ci pride ms alebo ako na tom budu testy, kedze to nie je presne odsledovane, tak len cakaj, za chvilu budes mudrejsia.
Tak malý update, menštruácia prišla dnes ráno, síce tisíc krát silnejšia ako kedy bývala, ale je tu. Aspoň jedna dobrá vec sa stala a teda, už sme s mužom začali premýšlať nad vážnym snažením, tak pevne verím, že keď budeme chcieť začať tak nám to pôjde na prvú 😊

Ak by realne bola 5.4. ovulacia, test by Ti to dnes uz ukazal. Bola si na folikulometrii? Ze naisto ten den?
Jedine ze by sa posunula ovulacia.