Aká je šanca na tehotenstvo pri chránenom styku?
Ahojte, mám dost nepravidelný ciklus, mala som chránený styk, no menštruáciu ešte stále nie. Urobila som už 2x test, negativný. Mám trošku obavy že možem byt tehotná. Menzes mi chodi cca každych 38-41 dni, ale teraz už to je 45. deň a ešte stále nič.
Aká je šanca že pri chránenom styku sa otehotniem?
skoro ziadna
@anonym_ee4f34 Skoro žiadna? Snáď záleží od toho, aká antikoncepcia bola použitá.
@anonym_ee4f34 Skoro žiadna? Snáď záleží od toho, aká antikoncepcia bola použitá.
@belllinka tak predpokladam, ze mysli bud kondom v zaruke alebo vie ako sa uziva antikoncepcia..
@anonym_autor ak si mala teho test negat mas len vykyv od normalu. Tiez sa mi to stalo. Ale ak ti meska viac ako dva tyzdne treba is na gyn aby sa vylucila cysta pripadne ine.
@anonym_autor ak si mala teho test negat mas len vykyv od normalu. Tiez sa mi to stalo. Ale ak ti meska viac ako dva tyzdne treba is na gyn aby sa vylucila cysta pripadne ine.
@anonym_8b5528 dakujem pekne za odpoved.
@anonym_autor možné to je samozrejme ale nepredpokladám to. Test ?
Riešiš takto nepravidelný cyklus aj s gyn? Zdravá žena má mať 11-13 cyklov za rok v rozmedzí 21-35 dní. A pri nepravidelnom cykle zvykne byť u viacerých žien aj problém s ovuláciou a teda aj s otehotnením. Takže šanca je minimálna by som povedala.
takmer ziadna, chod k dr. mas velmi dlhe cykly, zrejme ti treba hormonalnu liecbu
Riešiš takto nepravidelný cyklus aj s gyn? Zdravá žena má mať 11-13 cyklov za rok v rozmedzí 21-35 dní. A pri nepravidelnom cykle zvykne byť u viacerých žien aj problém s ovuláciou a teda aj s otehotnením. Takže šanca je minimálna by som povedala.
@anonym_d359be Ano, pred x rokmi som to riesila, iba tolko hovorila ze moje telo je “leniva” .. hovorila ze vsetko je v poriadku. Ale uz mi to zacina lezat na nervy.
takmer ziadna, chod k dr. mas velmi dlhe cykly, zrejme ti treba hormonalnu liecbu
@zobaka dakujem za odpoved. Urcite pojdem

skoro ziadna