icon

Aká je šanca otehotnieť na prvýkrát?

22. feb 2021

Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať. Aká je šanca otehotnieť na prvý krát, máte s tým niektorá skúsenosti ? A koľko dní/týždňov od styku ste si robili test a mali príznaky ?

Strana
z2
ajko2011
22. feb 2021

Ja som otehotnela po 2 rokoch. 💁Obaja sme zdraví. Takže je to individuálne.

prhlavka
22. feb 2021

Otehotnela som tak 3 krat...takze velka

zuvelyn
22. feb 2021

ja som tak teraz otehotnela druhykrat na prvu a jedinu asi tak 30sekundovu supu :D.... o prve sme sa snazili cez dva roky a mala som vtedy nervy na vsetky kamosky ktore otehtneli "ani nevdeli ako" :D no...

lavienocka
22. feb 2021

My sa snažíme počas plodných dní už 6 mesiacov a nič sa neudialo, je krásne že niekomu sa podarí hneď 😉🤔

silceb
22. feb 2021

Ja som tiez otehotnela v prvom cykluse. Ratali sme s tym, ze na prvykrat sa to nepodari, lebo nepoznam nikoho zeby sa to hned podarilo, a o to vacsia radost a prekvapenie prislo😊 test som si robila cca na 5.den po meskani menzesu. Drzim palce😊

leeo
22. feb 2021

U niekoho 100 %

stanislavicenka
22. feb 2021

Mam dve deti, a obe na 1x. A syna some pocali, este kym som dojcila starsiu dceru, a nemala som cyklus. Mali sme jeden nechraneny styk, manzel nasledne odisiel sluzibne na mesiac do zahranicia, tam som mu poslala fotku pozitivneho testu. Pomaly sme nemohli uverit

nominativ
22. feb 2021

2x na prvýkrát nechránený styk (inak používame s mužom kondóm, hoci je to skôr výnimočné :D) ale poznám svoje plodné dni na minútu presne kôli bolestiam, takže to bolo cez bolesť.

Oba razy som vedela, že to vyšlo, ale vravím, ja som dosť citlivá na bolesť takže vďaka inej bolesti som vedela, že napr sa bábätko uhniezduje a pod. Test oba razy asi 2-3 dni pred MS slabá čiarka.

nikussss
22. feb 2021

Styk patnasteho, slaba ciarka tridsiateho. Na prvy pokus, tridsiatnici.

Strana
z2