Aká je šanca, že sa nám zadarí na prvýkrát?
Ahojte,v nedeľu sme s posnažili, mala som aj plodné dni. Aká je šanca, že sa podarí na prvý krát? Budúce vianoce by sme chceli byť už traja 😀 Test ešte neukázal nič,ale mám také zvláštne pocity, ako keby ma bolelo brucho pred menštruáciou....Ale neviem, či to nie je zo stresu alebo sa môžeme tešiť 😵
@padalkaz Ak sa aj zadarilo, oplodnene vajicko este ani nedoslo do maternice, takze na nejake priznaky je este veeeeeelmi skoro. Najskor tak na 6-7 den doputuje do maternice, uhniezdi sa a zacne vylucovat hormon HCG, takze citlivy test to moze zachytit najskor tak na 10-ty den od oplodnenia.
nam sa dcera podarila na prvy krat (a to sme sa ani nesnazili 😉 ), ale ze som tehu som zistila az asi v 7tt, takze pochybujem, ze ty uz mas nejake priznaky po 3 dnoch😀
U kazdej je sanca v percentach ina. Ja mam pocit, ze ak by sme sa nechranili tak uz mam aspon 4 deti 🙂. Niekto sa snazi a predsa sa docka neskor.
@padalkaz nám sa tiež zadarilo na prvý krát, a dokonca v mojom okolí sa nachádza dosť takých párov- asi polovici, čo sú momentálne v očakávaní, alebo majú už bábo. Čiže to nie je až také výnimočné ako uvádzajú štatistiky podľa mňa....
Zakladom je naozaj poznat plodne dni 🙂 Ja som myslela, ze prichadzaju a odchadzaju spolu s ovulacnym hlienom, ale ze je tam posun cca 24 hodin som s radostou zistila, ked sa na teste spravili dve ciarky 🙂 A bolo to na prvy pokus 🙂
sanca je velka.nam sa podarilo tiez na hned prvy mesiac..tak sa nechaj prekvapit.:-}
mozno tak vestica ti odpovie... :D zalezi od veku, zdravotneho stavu, hormonov, kvality partnerovych spermii, tvojich vajicok.. atd... . ale ci sa mas tesit sa aj tak dozvies tak o 2 tyzdne po ovulacii...
ale tesi ma ze je tu tolko bab co sa zadarilo na prvy sup, clovek uz pri citani niektorych for a clankov chytal depresie ze asi nikdy neotehotnie...
Nám prvý pokus na 4 krát, ale... nevydarený ☹. To nič neznamená. Poznám z okolia že hneď, a aj ja som sa mojej mamke na prvýkrát zadarila.
mojej kamoske sa podarilo na prvy sup, neplanovane. Kazdy to ma inak. Ale tie sance zavisia od vela veci,takze tazko to nejako odhadnut.
u nas na prvykrat nic a to som mala od lekara povedane kedy je najlepsi cas, asi sme s amoc snazili , podarilo sa na dalsi mesiac ked ma to ani nenapadlo zeby sa nieco mohlo stat....
myslim si ze cim viac na to clovek mysli tym je to horsie, a ked nad tym nerozmysla tak to ide jednoduchsie lebo aj psychika je v pohode ,(preto je asi tolko neplanovanych deti)
ja popri tom ako som v okoli pocuvala, ako sa nikomu nedari ocakavala, ze ani nam sa nebude.. tak som navrhla, ze by sme sa mali zacat snazit, nech to stihneme pred mojou 30toku /mala som 27/ a otehotnela som hned na prvy krat.. :D druhy krat som otehotnela neplanovane, ani neviem kedy - ale mala to byt moja 4ta menstruacia po porode a uz neprisla..
Ked my sme velmi nedockavi, preto ten test 🙂 menzes mam mat az 20ho tajze si tie bolesti neviem vysvetlit... Uvidime,ale je jasne ze najradsej by sme to vedeli hned 🙂
Nam sa s manzelom podarili vsetky 4 deti hned na prvy pokus ( i ked o tretie som koncom 10tt prisla). Moja mamina vravi, ze zeny v nasej rodine sa len na chlapa pozru a uz su tehotne 🙂
Aj nam sa zadarilo na prvy krat a to som ani nesledovala plodne dni. Zadarilo sa nam tyzden pred MS, cize som ani nedufala, ze by to mohlo vyjst. Teraz uz ma nase slniecko 8 mesiacov 🙂

podľa medicíny 30%. (jeden nechránený styk počas plodných dní).
ale to sú len štatistiky, realita môže byť iná 😉