Aké boli vaše prvé príznaky tehotenstva v prvom mesiaci?
Ahojte, ake to boli priznaky, bo prve tehotenstvo som mala pred svadbou a plno stresu ani si nevsimla ze som tehu. Tentokrat zatial test negativny ale som hrozne spava a mam tocenie hlavy plus vnimam viac pachy.
V prvom mesiaci som ani nevedela, ze som tehotna. V ďalšom mesiaci som nemala menštruáciu. Ine príznaky som si nevšímala.
@lienkazienka Ahoj, predovsetkym drzim paste, aby to vyslo, ked sa snazite o babo. Ja som mala zrazu obrovsku chut na makove sulance a ine mucne sladke jedla. Manzel na to, ze je to tak divne, ze musim byt tehotna. Za inych okolnosti som masozravec, taketo pokrmy som mala za cely zivot v ustach len parkrat na skusku 🙂 Takisyo ma napinalo z kari, bazalky, oregana atd atd. Koreniny v kuchyni pouzivam vzdy, a vela. Tieto chute mi ostali pocas celeho tehotenstva. Bola som prakticky vegetarian. Tyzden/dva po porode sa vsetko vratilo do starych kolaji. 😉
Ziadne.... Ani v ostatnych mesiacoch som nemala ziadne priznaky az v 8 mesiaci mi narastlo brucho
Prsia strasne boleli neskor brucho
2. A 3 tehu mi signalizoval ten znamy pocit v prsiach... taká,,elektrina, akoby prebehla :D ako pri dojceni. Bola som v 6.tt :D pri 1. Má naplno ráno z čistenia zubov. :D
Pichanie celeho podrusia, neustali pocit ako by mi kazdu chvilu mal prist menzes, velmi citlive a bolale prsia, spavost, a parfem com citila az z druhej strany prechodu pre chodcov😂😂ale aj zvysena podrazdenost
Pichanie a bolest ako pred menzesom a bolestive nafuknute zilove prsia
nemohla som nohavicky 😅vadili mi proste ako sa dotykali bruska... nevedela som spat na bruchu a pred tym.som spala iba tak... a furt nafuknuta som bola...ale toto vsetko mi doslo iba ked som mala pozit.test ze jeeej tak toto preto😊
Strasne tocenie hlavy, uplne som bola slaba az som sa motkala 😀 a bolo mi divne, preco mi odrazu nechuti kava.. az okolo druheho mesiaca mi vadili pachy a koreniny plus vyprazane veci.. bola som v 2tt ked mi test ukazal slabsiu druhu ciarku.. potom ked meskala ms tak uz boli silne ciarky 🙂
Jednoducho som to cítila. Test som si robila až keď mi ms meškala mesiac, ale hneď ako neprišla som to vedela vycítiť, že sa podarilo😉 a potom asi o týždeň neskôr mi všetko smrdelo a bolo mi zle od žalúdka, ale trvalo to len týždeň.
Prsia ma vobec nebolia, len pichanice v podbrusi a staaale by som spala a vsetko mi smrdi😂. Ide o to ze my mame chraneny sex len raz sme to akosi nechali na nahodu aj to po menzese, tak sa mi az tomu nechce verit.
Keď som ako vegetariánka dokázala na návšteve zožrať za dva taniere maďarského guľášu :D a na raňajky som sa nevedela objesť párkov :D no a o zmrzline ani nehovoriac :D
@lienkazienka uplne prvy prznak bola hrca v hrdle. Mala som ju asi do 5-6m. Potom teplo, pichanie v podbrusku, nafuknute brucho, palenie záhy, únava.
Vôbec žiadne príznaky počas doterajšieho tehulkovania 🙂
Ja som veľmi grgala 😄🤦🏼♀️ Bolo mi nesmierne horúco a tiež som zaspavala skôr ako obvykle... a vsimla som si v práci ze zjem viac na obed ako normálne... porcia ktorú by som za normálnych okolnosti nedokázala zjesť lebo som nebývala veľký jedák tak ako som otehotnela, zjedla som skoro úplne celu a niečo by som si aj pridala 😄 A klasika začalo ma naťahovať ale nezvracala som do 8tt len sa mi z ničoho nič zdvihol žalúdok... ja som nemala stavy ze by som častejšie cikala (ono ani nieje ešte z čoho kedže nemá co tlačiť na mechúr) ale pamätám si keď som dostala nenormalnu chut na zeleninovu polievku ale taku ako nikdy 😄 Večer pred telkou som zjedla 6 misiek manžel len pozeral na mna ze "mmmm moja dobre". 😂 To som uz mala malého tusaka, ze sa niečo deje ❤️
A ešte ma pichalo kde tam v podbrušku a potom to prešlo do krizov...
@lienkazienka citlive bradavky, neznasanlivost pachov. A zle, zle, zle. Ja som po ivf a trst som si robila 7 dni po zavedeni, lebo mi zacali hentie priznaky. A bol duch 🙂
Úplne prvý príznak bol boľavé prsia ale ze extra na bruchu som nemohla vôbec spávať 😁 a večer keď som prišla s poobednej strašne mi chutilo jablko a to ja zjem len keď mi ho niekto osupe 😁 vtedy som si povedala ze by som bola v tom? A bum je to tam 😍
@lienkazienka taktiež sa mi chcelo strašne spať. Stále som bola unavená. A všetko mi smrdelo 😂
Úplne na začiatku, keď som ešte nevedela, tak to bola neskutočná únava. Dokázala by som prespať 20 hodín. Potom zvyšok prvého trimestra som bud spala alebo jedla.
@lienkazienka Ja som mala strasne tazke prsia. Akoby zo dna na den otazeli a ked som vstavala z postele, boli ako dva balvany.
Ziadne ani pri prvom ani pri druhom
Unavena som bola stale a cikat kazdych 15 min
Mna by zaujimalo ci ste mali niektora oflisne priznaky pri prvom a pri druhom
Žiadne, len meškanie menzesu a pozitívny test
Ja som mala snáď všetky 😂 neskutočne sa mi zväčšili prsia a taktiež boli veľmi citlivé,vyhodil sa mi na pere herpes, spala som snáď stále,vadili mi pachy,ráno mi bývalo zle,meškala mi menštruácia,mala som citlivé ďasná ,bolelo ma v podbrušku, bolela ma hlava ,prestalo mi chutiť mäso a ešte nejaké jedla ,celkovo som stratila chuť do jedla 😁
Pri prvom som mala pocit ze dostanem ms tak som stale na wc behala a zapchu som mala...Pri druhom ma tusim ani brucho nebolelo ani prsia len test bol pozitivny ......😅
Mala som citlive bradavky, bolo mi zle,tocila sa mi hlava,mala som rannu nevolnost,plus nutkanie na vracanie,a bolelo ma podbrusko a to celi ten cas.
@tulipan400 tak mne meska.menzes uz 7 dni bolia ma.prsia strasne ale.to.mam.aj pred.mrchou toto mam.uz.2 tyzden bolesti prs a podbruska uz ako.keby mali prist a akurat taky hlad casty tak dnes reku skusim vcera bol negativny dnes podvecer uz slabucko pozitivny prikladam.foto.ovulacia bola posunita max o 10 dni

@lienkazienka uplne prvý príznak ktory som si vsimla este pred pozitivnym testom bolo caste nutkanie cikat.. a potom uz hned prisli aj unava a citlivosť na pachy..