Aké ste mali príznaky tehotenstva? Ako ste to vedeli?
Ahojte snazilky, tehulky, byvale tehulky 🙂 Ak tu takato nejaka tema je, tak ma ospravedlnte, myslim si, ze by tu aj mohla byt, ale neviem nic take najst :-/
Chcem sa spytat na priznaky tehotenstva, vedeli ste uz pred menstruaciou, ze ste asi tehotna, lebo ste mali priznaky alebo zacali priznaky az potom, ked uz menstruacia meskala? Viem, ze je to u kazdeho ine, ale aj tak ma to zaujima. Dakujem babule 😀
chcem sa spitat minuli mesiac som mala menstruaciu 16 decembra,kazdu menstruaciu mam nepravidelnu,nikdy ani neviem kedy mam presne plodne dni,snazilkovali sme sa okolo 28 decembra .Tento mesiac mam neskutocne bolesti v podbrusku asi vise tyzdna,kazdy mesiac mam bolesti pred menst aj pocas nej ale nie take ako teraz ,teraz je to take ako tlak v podbrusku,trva to asi dve minuti potom to prestano a hocikedy pocas dna sa to vrati tak to trva vyse tizdna,brusko pobolieva kym si nelahnem ako nahle si lahnem bolest zmizne.ine mesiace pred menstr.mam vkuse bolesti ktore trvaju tizden a ked pride menstr.bolesti su aj pocas nej.mozem bit tehotna?dakujem za kazdu odpoved testovat nebudem ,pockam este len bi som bola rada keby to vislo
Ahojte, preluskala som skoro celeho konika,ale nenasla som co som hladala. takze: rano som si urobila test, zajtra by mala prist mrcha (dufam, ze nepride) asi po 3-5 minutach bola len jedna ciarocka, tak som ho nechala na umyvadle a neriesila som. asi po 2 hodinach som na teste objavila druhu uuuuplne slabu ciarocku. mozem tomu verit? alebo skor nie? test som si robila z 2. ranneho mocu, prvy som nestihla 🙂 lebo je sobota a rano o 6 idem na WC este v polospanku 🙂)) dakujem
@paszelkasp
ja riesim to iste. neviem co si mam mysliet. moja ciarocka na prvy pohlad nebola vidno, ale v svetle sa leskla na bielo. ak si dobre pamatam, tak presne takto som zle vyhodnotila prvy test pri mojom druhom dietati. tu bielu ciarocku som videla, ale na prvy pohlad nebola ziadna. a potom som bola tehotna, len hcg asi bolo este v moci malo.
a teraz to iste, bud je este skoro, alebo neviem co si mysliet. ale tusenie mam, takze preto ten test, inak si testy nerobievam, iba ked som mala tusak, ze som tehotna a vzdy som bola.
takze aj teraz ma najviac zneistuje ta neistota. uz nech to viem naisto.
@paszelkasp ahoj, ja by som tomu asi verila 🙂 aspon na 90% 😀 ale urcite skus spravit testik zajtra a pozajtra 😉
ja som tiez mala slabulinku druhu ciarocku, ale sestricka na gynde povedala, ze nic nevidi...bola som u dr., ten nic nenasiel,. len mi nasiel polyp, v piatok idem na zakrok a na kyretaz...inac som mala tiez priznaky, nafuknute brucho, bolesti ako pred menzesom, citlive bradavky..a nic...tak co uz..
@bets ahoj, citam tvoj prispevok teraz, tak ako to dopadlo s tymi testami? totiz mne stale vychadza biela ciarka a stale nic, uz druhy mesiac...ale potom ti zosilnela, ked si vedela, ze mas mat druhe dietatko , vsak?
@zvolsiinylogin podla mna k oplodneniu doslo, len sa vajicko neuhniezdilo, preto mi ukazovalo slabucku ciarku.
@snazilkas ja som mesiac co mesiac myslela, ze uz je to tu hromada testov, a nikde nic, a ked dosiel den D, ani neviem ako, ziaden test som nepotrebovala akutne kupovat, 2 krat som mala ruzove na papieri mimo cyklu, ale neako my to nedoslo, ze sa uhniezdili, velmi mi nafucalo, brucho myslely som si, ze som pribrala, nedosiel menzes nadej bola, doki odobral krv a potrvrdil,vsetci to na mne vydeli, len ja nic, zevraj napuchne tvar, kto sa velmi rad na seba pozera si to vsimne, prsia boli citlive velmi, ani nie moc vedcie, ale na dotyk citlive, no a ked to bolo uz potvrdene, zacala neskutocna zapcha, a tak molalicky vsetko co k tomu patri... 😉
eri28 ja mam uplne rovnake priznaky ako si opisala ty , a tiez velmi podobne spravanie :D akurat ze mam pocit ze som daka buclata do tvare :D tiez sa ma uz okolie pytalo ci som tehotna, brucho nafuknute a pobolieva ma, prsia bolave, akurat este je skoro na test, len 15 dni
Ja som nikdy nemávala pred MS príznaky, len také nadúvanie, trošku bolesť, ale nie moc, keď som otehotnela, asi týždeň pred dostaním MS som sa cítila ako vo sne, akoby som stále snívala cez deň, taký čudný pocit a prišla som o piatej z roboty, ľahla o šiestej a spala až do rána, nenormálna únava ... mužovi som hneď hovorila, že som určite tehotná a sa mi smial, potom som mala dostať MS, nedošla, v ten deň som si robila test, bol negatívny, tak som bola smutná, no MS ďalšie dva dni nič, tak som si urobila test a boli dve čiarky 🙂 a teraz mám 1,5 ročnú dcérku. Ale vôbec mi nebývalo zle, do tretieho mesiaca nič okrem únavy, ani zväčšenie pŕs, nič, len stále pocity ako pred MS, to sa ale ževraj maternica rozťahuje, preto to tak trošku bolí a od tretieho mesiaca som mala nevoľnosti až do konca tehotenstva.
No od pôrodu mám PMS, normálne ma bolia prsia až pod pleca mi to vystreľuje ... tiež mám akýsi hustý výtok odvtedy, ale nemám žiadnu infekciu, bola som s tým u lekárky a pri ovulácii hrozné bolesti, čo som predtým vôbec nepoznala ... teraz sa snažíme o druhé, dcérka sa nám podarila na prvý šup, min. mesiac nám to nevyšlo, uvidíme teraz .... do MS mám ešte cca týždeň, je mi akosi na vracanie, ale keď už mávam PMS tak radšej sa nejdem tešiť, lebo pri prvej mi zle vôbec nebolo, nevadili mi pachy, nič .... ešte aj MS mám od pôrodu nepravidelnú, raz 27 inokedy 32 dní .... Tak radšej na to nemysli, počkaj do termínu MS a urob si potom test. Tie príznaky sú naozaj rôzne.
ahojte baby, rada si čítam vaše skúsenosti... ja keď neberiem lieky, nemávam mrchu, meriavam bt a tento cyklus to vyzera tak, ze ovu prisla sama od seba asi po 8 rokoch... 2dpo ma strasne pichlo v podbrusku, ta bolest mi vystrelila az do hrude 🙂 a od 3dpo ma zacali boliet prsia 😕 😕 😕 😕 co mna boleli iba ked som mala pichnuty pregnyl... odvtedy ma aj sem-tam zaboli brucho ako keby som mala dostat mrchu, dnes som zistili, ze nemam ani chuť na sladke, co ja som nevydržala deň min. bez jednej čokolady 🙂 a dnes 9dpo ma popichava v podbrusku,resp. pobolieva... rano som si robila test, ale vidieť tam iba taku ryhu :( neviem co mam čakať...
Prosim vas, tie bolesti prs(tie ktore ste ich mali ako priznak tehu 🙂 ) ste mali baby aj s mensimi aj väcsimi prsiami? 😅 pardon za taku hlupu otazku, ja len ze ci taketo priznaky maju aj zeny s mensimi prsiami, alebo to nehrozi chichi 😵 tym padom to vylucim z pripadnych priznakov :D
@5esicko ale ano, aj tie s mensimi ich mame 🙂 nezalezi na objeme 😵
Ahojte babulky... Kedy ste mali úplne prve príznaky, mali ste ich ešte pred očakávanom ms? Ja mám 6dní do ms... V utorok som mala krvacanie a spinenie, ktoré trvalo pár hodin, večer už nič... Teraz mavam bolesti v podbrusku také čudné a kde sadnem, lahnem tak driemem... Dnes totálne vystavena a nemám byť z čoho... Poprosim len normalne odpovede, rady, či vlastne skusenosti, ďakujem. 🙂
ahojte kocky mozem byt tehotna aj ked som mala take slabucke 2 dnove krvacanie ....skor vytok......meskali mi vtedy 10 dni...odvtedy uz sa nerozbehli....zle mi byva aj rano aj vecer a spala by som aj po stojacko mozno si to len namyslam ale mohlo by byt s toho nieco??viem najlepsie je spravit si test len nechcem sa zas sklamat....
Dobrý večer dievčatá. Chcela by som sa vás len opýtať, či sú to podľa vás normálne príznaky tehotenstva čo práve prežívam ja, keďže sa už cca 4 mesiaace pokúšame o miminko. 1.marca som mala poslednú mrchu a trvala cca do 6.marca a v ten deň sme mali aj pohlavný styk. O také cca 3 dni som začala špiniť tak podobne akurát slabšie ako pri PMS a pociťovala som aj jemné pichanie v brušku. Po skončení špinenia prestalo aj pichanie v bruchu. Tento týždeň som to mala dostať a tak ako každý mesiac pred mrchou mávam týždeň bolesti pŕs a špinenie a teraz nič. Včera som si robila tehotenský test a vyšiel negatívne akurát že po minúte sa mi tam zjavila slabulinká druhá čiarka tzv. duch a v bruchu mám bolesti ako keby som mala mrchu V pondelok idem k doktorovi a chcela by somsa opýtať či keď som tehotná tak mi to zistí v ten deň alebo musím čakať keďže som nedočkavá. Ďakujem vám pekne a prajem príjemný večer Anička 🙂
Ahojte baby,mam strasne citlive a naliate prsia a boli ma podbrusku zvycajne jemne pichanie alebo take mravcanie alebo ako by som zo povedala :D ale niekedy aj silne pichnutie.. b.t. mam 37 a mrchu cakam o 6 dni..a este som stale dost unavena.. myslite ze by to mohllo byt tehu? dakujem za kazdu odpoved 🙂
ahojte mám 33DC a test negatívny, nemám bolesti ako pred MS ale skôr ma picha v bruchu a taký tlak cítim, pred pár dňami som mala podráždené bradavky., neviem čo si mám o tom myslieť?
citala som vase prispevky...uz minuly mesiac som pocitovala pocity ako pri tehu...ale na teste nic...tento mesiac opat,ale je to horsie bolesti v podbrusku,stale chodim cikat,uz tyzden a pol sa mi stale toci hlava a som unavena ako pes..len by som spala...neviem ci si mam kupit test alebo to budu opat vyhodene peniaze
@majka_3 ahoj Majka 🙂 mala si bolest ako pred ms ? mna boli vsetko rovnako, ako pred ms, ale citim sa trosku inak.mas dve deti ako to bolo pred ms pri oboch?Ak si to este pamätas daj spravicku dakujem 😉

@snazilkas Neboj, isto sa nam zadari, ked bude ten najspravnejsi cas 🙂. Velmi ti drzim palce k prvemu vytuzenemu, ale samozrejme aj k futbalovej jedenastke 😀.