icon

Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva?

24. sep 2020

Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva? Mali ste nejaké priznaky hneď? Čítam všelijaké priznaky ja nemám nič. Pýtam sa preto, lebo mne meškaju 3 dni, testy ešte robiť nechcem aby som nebola sklamaná a aj čakám na muža, ktorý príde až v nedeľu domov 🙂 Priznaky nemám žiadne iba max. ma bolia prsia ako pred M, a mala som aj pocit, že sa mi rozbehnú ale zatiaľ ešte nič sa nedeje ...dieťa chceme, by to bol taký super bonus zo svadovnej cesty 🙂 :D

sticker
Strana
z2
danko85
25. sep 2020

@eleanor13 hcg nízke, odchádza to :( snáď nabudúce

eleanor13
25. sep 2020

@danko85 je mi to velmi luto, viem ze niesu slova ktorymi by ktokolvek vedel pomoct v takej chvili.Drz sa

mtoth
25. sep 2020

@danko85 moje, som na teba od vcera myslela, ze dufam ze sa drobček tu udrzi s nami na svete, posielam ti vela sily nech to zvladnes a anjelikov nech vas ochranuju.❤️❤️

danko85
25. sep 2020

@eleanor13
@mtoth
Ďakujem žienky, ste úžasné 😊 nabudúce to už bude ono verím tomu ❤️

jaskolka
25. sep 2020

Pri prvom nijaké, len meškanie menzesu, tehotenstvo ale skončilo MA, pri druhom pár dní predtým, ako meskal menzes, tak občas nevoľnosti, naplo ma z kávy, potom už som urobila test a boli //

noami12
25. sep 2020

Ja som mala pocit ze už sa mi chce spustiť menštruácia čakala som ale 4 dni kedy sa spustí, až potom v tescu keď som bola na nákupe som išla okolo testov ( vôbec som ich nevyhladavala len mi padol do oka) tak som si kúpila a išla som si ho doma večer spraviť s tým ze bude jedna čiarka, nakoľko sa nám cez rok a pol nedarilo, bola som zmierená s tým ze dve čiarky tam nenájdem 😂 no nakoniec som sa milo prekvapila a teraz som v 13 týždni s tým ze dnes druhý lekár mi povedal ze to vyzerá na 15 týždeň 😂 držím palce bolo by to krásne nájsť si tam dve čiarky a ešte z takej výnimočnej svadobnej cesty 💓

Strana
z2