Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva?
Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva? Mali ste nejaké priznaky hneď? Čítam všelijaké priznaky ja nemám nič. Pýtam sa preto, lebo mne meškaju 3 dni, testy ešte robiť nechcem aby som nebola sklamaná a aj čakám na muža, ktorý príde až v nedeľu domov 🙂 Priznaky nemám žiadne iba max. ma bolia prsia ako pred M, a mala som aj pocit, že sa mi rozbehnú ale zatiaľ ešte nič sa nedeje ...dieťa chceme, by to bol taký super bonus zo svadovnej cesty 🙂 :D

Pri prvom nijaké, len meškanie menzesu, tehotenstvo ale skončilo MA, pri druhom pár dní predtým, ako meskal menzes, tak občas nevoľnosti, naplo ma z kávy, potom už som urobila test a boli //
Ja som mala pocit ze už sa mi chce spustiť menštruácia čakala som ale 4 dni kedy sa spustí, až potom v tescu keď som bola na nákupe som išla okolo testov ( vôbec som ich nevyhladavala len mi padol do oka) tak som si kúpila a išla som si ho doma večer spraviť s tým ze bude jedna čiarka, nakoľko sa nám cez rok a pol nedarilo, bola som zmierená s tým ze dve čiarky tam nenájdem 😂 no nakoniec som sa milo prekvapila a teraz som v 13 týždni s tým ze dnes druhý lekár mi povedal ze to vyzerá na 15 týždeň 😂 držím palce bolo by to krásne nájsť si tam dve čiarky a ešte z takej výnimočnej svadobnej cesty 💓

@eleanor13 hcg nízke, odchádza to :( snáď nabudúce