Aké sú bolesti pŕs v tehotenstve?
Maminy,ktore ste mali na zacia.tehu bolesti prs ake to bolo?boleli vas len bradavky alebo cele prsia?Druhy den ma bolia ale neskutocne do mrchy este daleko test neukazuje ani len ducha....ale tie prsia mi nejdu do hlavy....
hlavu hore 🙂 treba mysliet pozitivne 🙂
Dievcata poradte mi. Mrchu som mala asi 1 den a konec ale prsia ma svrbia na zblaznenie. Co to moze byt?
ahojte, su to hormony, mna svrbeli neuveritelne bradavky..pri sprchovani som si ich masirovala a nasledne natrela mastickou care od bepanthenu,,casom sa mi velmi ulavilo.. 😉
@maykaaa1122 a moze to byt aj proznak ze som tehotna?
Caute baby mam na Vas jednu otazocku ;)
Vzdy pred menstruaciou ma hrozne bolia prsia su naliate tazke nemozem sa ich ani dotknut .
Dnes mam dostat ms ale zatial nic a vobec ma prsia tentokrat nebolia nic proste som prekvapena ani bradavky, v podbrusku ma sem tam zaboli. Ale nie je to az take strasne co si o tom myslite? Dakujem za kazdy nazor
Ahoj kikuska ja si myslím že sa to len zmenilo.Aj mňa poslednú dobu raz bolia raz nebolia ale kto vie.
moze, ale aj nie, mozes cakat svoje dni..vtedy hormony nevedia co so sebou 🙂
Ahojte baby!
Do ms mám max. týždeň.Ke´dže mi chodievajú 28-32dc hrozne ma pália bradavky a aj z bokov od pazúch ma občas zabolí a bradavky mi až horia sú citlivé,pred ms ma nikdy nezvykli bolievať,či páliť pri prvom tehu ma tka bolievali ba svrbeli nehorázne... A posledný ovu test som mala doma ten som si urobila a bol pozitívny ten zvykol aj tehu zachytiť skôr ako tehu testy,tak neviem čo si mám myslieť žeby len teraz bolaovu? Alebo som tehu? SOm veľmi zvedavá .tehu testy až zajtra platím jednej tu na mk tak pred ms by mali doraziť tak uvidím ,podľa tehu kalkulačky by som mala byť v 4 tt a termín na 15.3.2017.Tak sa ozvem ako som dopadla,aj by sme sa tešili 3 bábu a aj nie niekedy nevládzem z dvoma 😀 taká som unavená posledné dni že zaspím cez deň skôr ne oni a zjedla by som aj koňa...
@alison11 pokial nevies ci si tehu preco uz mas v profile ze si? Ovu test moze zachytit tehu ale nezistis to z jedneho testu ale musis testovat niekolko dni za sebou a ciarky musia byt rovnako silne az silnejsie ako kontrolne..... Inak by zbytocne vyrabali tehu testy 🙂 Zas podobne priznaky mam aj ja a tehu niesom, cize drzim palce a hadam to vyjde 🙂
@sibalka21 Pretože mám už 28dc .tak aby som vedela približne vkoľko tt môžemuž byť a viem že by som mala testovať ďalej ale minuly sa mi testy,tak čakám kedy mi dôjdu tehu testy 🙂 Viem ako to chodí veď už mám dve deti a zas každé tehu je iné ako aj deti sú všetky iné 😀.Max mávam 32dc tak uvidíme 🙂Ako tam ten hore zariadi.
alison 11 držím palce nech to dopadne ako si želáš.🙂
Je možné, že by vás neboleli prsia,ale boli by ste tehotné? Je možné, že tá bolesť prs by sa dostavila až neskor?mňa totiž nič nebolí, takže sa obávam, že asi nie som tehu 😢
Takže prišla som nato prečo ma boleli prsia pred ms a aj pár dní meškania som mala,veľa soli som jedla samé slané tyčinky a keksíky... čítala som na viacerých stránkach,že to môže byť zo zadržiavania vody a nemusí to byť len z tehotenstva ale od zmeny hladiny hormónov.
@mailinka4 Ahoj aj ja mávam nepravidelnú ms od začiatku čo ich mám vôbec,chodievala mi pred tehotenstvami aj na 62dní po pôrode chodilado 52dní od druhého pôrodu chodí do 32dc min. mesiac mi došla až na 36dc,a pri prvom tehotenstve som nevedela že som tehtoná až po 2týždňoch meškania ukázali testy čo ma tak svrbeli bradavky až na zbláznenie po 4týýždni meškania ma začali až bolieť hrozne ani dotknúť som sa ich nemohla pri druhom tehotenstve to bololepšie až tak neboleli,ale zas ja som brala duphaston na udržanie tehotenstva kvôli pco sme sa snažili vyše 3rokov na 4 rok sa nám drobec narodil. 🙂 Držím palce aby vám to vyšlo čo si prajete 🙂
chcem sa spytat,pichalo niekoho v prsiach par tyzdnov pred porodom a zacaki ho boliet viac prsia?
Ahojte mamicky. Uz som si tu zalozila temu. Ale akosi som sa k nicomu nedopatrala. Ani tedt si nemozem zakupit nakolko je oriskoro. Chcem sa len spytat. Mam nehoraznu bolest prs taku ze sa v noci na to budim ked sa otacam na strany. Ked som teraz rano vsatala prislo mi to ako by som bola po porode a prsia mam naliate mliekom taka bolest. Vsetko ako keby bolo stuhnute. Mavam bolest prs pred MS ale toto je taka bolest ze sa to neda vydrzat. ;( moze to byt priznak tehotenstva? Prezila ste niektora taku silnu bolest prs?
@natalysb mna od zaciatku velmi bolia prsia, presne ako pises. Normalne aj ked ideme v aute a moj nahodou trocha nabehne na nejaky hrbol tak az aukam. Mam to takmer od zaciatku po uhniezdeni vajicka. Urcite to moze byt jeden z priznakov. A kedy ti ma prist mrcha?
@dadada8388 ajoj 🙂 no mna neznesitelne bolia :( podprsenku nehrozi a aj ked musim tak nehoraxna ulava ked ju dam dole :( strasne ma to boli :( tiex si mala pocit ze su stuhnute ked si jedno stlacim az ma pivhne v nom :(
@natalysb no tak pockaj este 7 dni a sprav test a uz by si mala vidiet, ci je to priznak alebo nie 🙂
@llaurita lenze ja mam pred ms. Tuto noc som zle spala lebo som to citila bolest. A rano ked som vstala sa to neda ani opisat. Mala som nechraneny sex. A dietatu sa nebranim. Mala som asi tyzden do zadu neznesitelne bolesti v podbrusku. A pichalo ma a oba vajecniky boleli. Mam silny biely vytok pri sexe je ho tak vela ze partner ma uz ani neciti :( neviem co sa somnou deje. :( a testy? Som v nemecku a obehala som vsetky lekarne. Lekarnicky ma odbijaju zo slovami je skoro test sa robi ked vynech periodu a testy su aj tak postavene ked Ti meskaju 4 dni a bla bla. Nieje to ako na Svk ze ides kupis tesy a testujes. :/
@natalysb Tak teda budes musiet pockat a uvidis. Mne tiez test ukazal ducha az po meskani, robila som aj skor ale neukazal nic, aj ked mal vysoku citlivost a mal byt pozitivny uz 10 dni po oplodneni... Ako moze to znamenat tehotenstvo a nemusi, kazda zena je ina.. Bolesti prs som mala az neskor a fakt boli silne (tipujem tak 8 tt), prvy priznak u mna bola skor nevolnost ale fakt je to individualne, niekto nema ziadne priznaky...
@llaurita hej to mi je jasne. Ze kazde telo zareaguje inak. Len sa bojim ci nemam nejaky zapal prsnika este som sa s tym nestretla. Kazdopadne uvidim na test je skoro. Tiez som si toho vedoma ze by bol neg. Uz len dni odratavam :/ nevolnost to mam stale ale skor to pripisujem pocasiu. Lebo som v zahranico a tu leto nieje max 20 stupnov a stale prsi a moje telo reaguje zle ked je vysoka bio zataz. Neviem uvidim pockam kazdopadne dakujem za pismenka 🙂
@natalysb Ja na tvojom mieste by som šla ku gyn. keď ťa tak veľmi bolia ☹ Mňa svrbeli v 5-6tt a bolesť nastala asi až v 8tt to som nemohla ani len chytiť mi až horeli a prešlo to okolo 4 mesiaca a vrátilo sa pred pôrodom tie bolesti ale dalo sa to zniesť ztuhnuté som mala až po pôrodoch pri oboch na 3deň až na kameň že som musela odstrekávať mlieko pod teplou vodou a schladzovať vlažnou aby neboleli a nepálili,skús studenú sprchu alebo vlhnčené obrúsky či vreckovky si prikladať na ne to zmierni aj zápal a počas tehu to by nemalo uškodiť,keďže kojenie je ďaleko a po pôrode sa spustí satím bábätka nanovo 🙂

Už ani sama neviem