Aké sú bolesti pŕs v tehotenstve?
Maminy,ktore ste mali na zacia.tehu bolesti prs ake to bolo?boleli vas len bradavky alebo cele prsia?Druhy den ma bolia ale neskutocne do mrchy este daleko test neukazuje ani len ducha....ale tie prsia mi nejdu do hlavy....
@kotatko1232 ked si 13DPO, tak urcite nedostanes az o 6 dni ms. To mas az 19 dnovu lutealnu fazu? Obvykle byva 12-16 dnova 🙂
@peppermint tak ja to nemam nikdy presne vzdy si pride ako chce.m.ale tak pocitam ze by mala uz dost MS alebo nedojde uz vobec
ale to pochybujem
@lenkadavid na ovu teste su skoro vzdy 2 ciarky..ale to vies,ze?
@kotatko1232 lutealna faza, teda pocet dni od ovulacie do dalsie ms, je konstantna, teda nemeni sa. Ja ju mam napriklad vzdy 12 dni. Aj ty ju mas pravdepodobne vzdy rovnako dlhu, ale kedze si to nesledujes, tak nevies 🙂
Ale úplne slabé máme
@lenkadavid sprav foto ked budes moct a pridaj ju sem
@nivea777 ta ale foro čoho
@nivea777 úplne slabé mam neviem prečo také
@lenkadavid sem pridaj..mas tu moznost ze pridat fotky
@nivea777 nemozem mama doma
@lenkadavid mama ta kontroluje co robis?sak si dospela..oki sak pridaj ked nebude doma
@nivea777 tak asi nieje dospela
@nivea777 to je fakt nie som dospelá ale ms mam ale mam stsle krce
@lenkadavid tak si davaj pri sexe pozor..nestoji to za tie stresy,ak nechces babo este
@nivea777 no chcela by som 😍
@lenkadavid kolko mas rokov?
@lenkadavid Keď máš slabú druhú čiarku na ovu teste tak potom nie si tehu ani ovu nemáš teraz.Tak môže aj stres spôsobovať,omeškanie ms,neboj buď vpohodke aona dôjde,alebo ak nechceš naňu čakať zájdi ku gynekológovi na vyvolávaciu injekciu a príde Ti do 14 dní.
@nivea777 malo ako nie zas veľmi malo ale mam taký život že viem zeby som sa postarala všetko si aj tak robím sama už. Napisem tu koľko a kazda sa do mňa obuje.
@lenkadavid ja sa do teba neobujem..alebo ked chces napis mi to do IP...
@nivea777 16 a pribrala som dobre fsjne zase 1 kolo hore mam už 54
@lenkadavid fiha no v 16 mat babo je odvaha..babo dost peniazkov stoji...keby si mas kupovat novu vybavicku tak 1000 mozes ratat .aj viac.. a kedze si nepracovala nemala by si ani MD ale len RD a to je s pridavkami na dieta 223 ci 226,presne neviem..z toho by sa ti tazko zilo s babom
@nivea777 môj chlapec ma viac a pracuje a ma všetko zabezpecene tak že sme sa o tom rozpracalivpovedal že sa postara aj o malé aj o mňa predca sa veľmi lubime a snim chcem ostať svojich rodicov malo co vidím tak že to je také ja som skvor osamostatnena už teraz. Môj chodu ku mne každý deň tak že to pohode pomoze mi čo treba stále doma som spokojna
@lenkadavid to je kazdeho osobna vec kedy bude mat dieta mozes mat aj v 14😯 ty sa budes onho starat a nie my
@nivea777 hlavne mi pomaha,stake aj rodičia ho poznaju tak že je to pohode
@kotatko1232 koľko mas rokov ?
@lenkadavid o nieco viac ako ty😉 preco
@kotatko1232 nepochopila som tomu ? A o niečo viac je koľko ?
@lenkadavid a naco su ti moje roky.ja som ti napisala komentik a tym to skoncilo 😉
@lenkadavid ja byt tebou pockam do 18..budes dospela,budes si moct robit co chces a rodicia ti nebudu moct nic.. pokial nie si plnoleta tvoji rodicia za teba zodpovedaju a nemusia ti dovolit byt s nim a odist z domu..Taktiez aj chlapi su vseliaki,to co ti teraz naslubuje pred porodom nemusi byt pravda..uzivaj si este mladost..dokonci strednu nech mas aspon nejaky papier v rukach a nas. ja na sebe vidim,ze uz sa do skoly nevratim ked sa mi narodi babo a bude mi to do buducna chybat ked sa budem uchadzat o pracu..Nechcem ti zle a tie dva roky do 18 nie su vrla..zatial mozte pochodit po dovolenkach

@nivea777 dostala som akurát MS