icon

Aké sú bolesti pŕs v tehotenstve?

milaada
18. sep 2012

Maminy,ktore ste mali na zacia.tehu bolesti prs ake to bolo?boleli vas len bradavky alebo cele prsia?Druhy den ma bolia ale neskutocne do mrchy este daleko test neukazuje ani len ducha....ale tie prsia mi nejdu do hlavy....

alison11
18. aug 2016

@lenkadavid Zachytia aj tehu hormón vtom čase keďže fazuľka sa vyživuje žltým telieskom z vajíčka tak zachytí aj Lh hormón ako počas ovu.

lenkadavid
19. aug 2016

@alison11 tak robila som s slbane mi už mala dom veľmi dlhú ovu. A teraz slabne ale ja nrchsprm či sol či co vôbec nechspem teraz tsno som si robila dnes test ale ešte som sa nepozrels uvidíme ale bradavky mam také vecie s hslvne vyrszky mam okolo nych a orrstali ms bolieť bradavky už nechaprm

lenkadavid
19. aug 2016

Ja neviem už fakt do si myslieť všetko je také cudne 😢😢 ale ta co už

alison11
20. aug 2016

@lenkadavid Ahoj.Keď nevieš čo už,tak zájdi ku gynekolóvi pozrie sonom aj hmatom maternicu a povie čo je vo veci 🙂.Držím palce a daj potom vedieť ako si dopadla.

mladababa
20. aug 2016

ahojte-..🙂 pred dvoma mesiacmi sme šli s priatelom naplno..nedávali sme si pozor..menzes som mala dostat 22 ale mi meškalo tak som šla na vyvolavaciu inekciu ..menzes prišiel 2-hého...tento mesiac som mala tieš menzés ale 3-tieho ..ale mam bolest poprsia ..a nechápem prečo..kedže menzés som aj mala ...teraz mam psychické problémi a preto si myslím že je to z toho ale aj tak sa obévam

lenkadavid
20. aug 2016

@alison11 ale dve sme mali také slabé pozitivne a teraz neukazubr nič . Vôbec nerozumiem som zmetena

alison11
20. aug 2016

@lenkadavid Ovulačný či tehotenský vám ukazoval slabé čiarky?Ak tehu test,tak potom mohlo dôjsť poklesu Hcg čo znamená zamĺnutý potrat,čiže dôjde k ms vylúčeniu embria,Aklen ovu test tak keď ukazuje slabo nie je ani ovu ani tehu keďže ovulačné testy sú pozitívne len ak sú čiarky rovnako silné obe,ináč sú negatívne aj ke´d je čiarka slabá.

lenkadavid
21. aug 2016

@alison11 dobre tak že ovú je pozitívny stále keď je tohotna ?? Krami ešte nie sú. Ale bolesti pod bruskom ano aj citlivé bradky veľa jem strašne

lenkadavid
21. aug 2016

@alison11 neviem uvidíme idem ku doktorovi

lenkadavid
21. aug 2016

@alison11 a dobre nech to je napríklad tsk ako ste napisali. Tak potom prečo veľa divcat prislo na to že si v tom až 3 abo tak a výsledky stsle negativ ale boli v tom. Tie tesi sú len marketing čisto oboch 😏😏😏 tich pripadov je toľko že mohli by sme o tom len polemizovať 😏😏

lelet1609
21. aug 2016

Ja som zistila že som tehotná podľa priserne boľavých pŕs ! To bola neznesiteľná bolesť. Nemohla som ani podprsenku mať na sebe a nebodaj keď som sa nechtiac buchla do nich som myslela ,že odpadnem. Taktiež som nemohla spať ani na bruchu,co ja teda inak ani nezaspim. Spravila som si test a bol tam duch ,bola som 9dpo.
Drzim palce 😃

nivea777
21. aug 2016

@lenkadavid ovu test dokaze ukazat tehu..ale pozitivny je len vtedy,ked su obe ciarky rovnako silne..alebo testovacia je silnejsia..na ovu teste sa ti kazdy den ukaze druha ciarka ale je slaba..Cely cyklus ma zena v sebe LH..Kolko ti meska MS?

lenkadavid
21. aug 2016

@nivea777 už 13dni a vsjecniky,ma bolia mam citlivé bradavky veľa jem pribrala som z 51 na 53,5 nechapem aj dosť vyrazky po tvari mam také to je cudne až ale dnes budem robít test uvidíme

nivea777
21. aug 2016

@lenkadavid neskusala si este vobec test?? lebo po takom case by ti malo ukazat uz riadne ciarky,potom pridaj foto ked si spravis test..
@lelet1609 ja som nervozna ako pes.ja co som vzdy zaspala a spavala na bruchu,teraz ma ide porazit :( kedysi som spala len bez podprsenky,teraz ju nedam dole na noc lebo by ma porazilo este viac..

alison11
21. aug 2016

@lenkadavid Áno je to čudné,že? Veď aj mne pri prvom meškala už 2 týždne kýmobyč. tehtoetenské testy z 20umlzistilo že som tehu.Pri druhom a aj pred ním keď som rpišlao tri bábätká mi ukázaliovu testy najskôr a áno stále by mali byť ovu pozitívne ak si vtom...nuž alenajistejší je i tak sono u lekára 🙂 Držím palce.

lenkadavid
22. aug 2016

@alison11 ďakujem test zase nic ale mam bolesť pod brusku chrbát ma pobolieva jem veľa tak som nikdy nejedla zlti vitok mam veľmi hlava ms pobolieva aj zle mi bolo ne raz dva krát už zaspim hneď jak lahnem ako únava to som bolesti pod brusku akobneviem co aj mi tu bolesť do prsveho vajecnika mam a dakedy obi dve strany nechapem ovu test aktív stsle

nivea777
22. aug 2016

@lenkadavid asi ta nepotesim ale zlty vytok by si nemala mat..co som citala tak zlty vytok znamena infekciu alebo bakterie..Pre istotu si o tom nieco najdi na nete

lenkadavid
22. aug 2016

@nivea777 tak prečo uv je aktív stale

nivea777
22. aug 2016

@lenkadavid kazda zena je ina..co mne lekar povedal bolo ze biely mliecny alebo priesvitny je ok..ostatna farba vytoku nie je ok a mam prist..robila si si ovu test? ukaz foto

alison11
22. aug 2016

@lenkadavid Ja som počas tehu mala tiež žltý výtok akždý trimester ma liečil lekár macmiror guličkami zájdi k ženskému.Akoľko Ti už mešká? Mne po 2 týždňoch emškania až ukázalo na tehu teste dve čiarky pri prvoma le vtedy som mala cyklus veľmi dlhý nad 40dní.

lenkadavid
22. aug 2016

@nivea777 nerobila som zajtra budem robiť ale každé ráno ma boli pod bruskom a pravi vajecnik alebo dakedy aj dva

lenkadavid
22. aug 2016

@alison11 a stale hladna

nivea777
22. aug 2016

@lenkadavid po 13 dnoch meskania by ti uz aj tehu test mal ukazat 2 ciarky..ten si neskusala?

alison11
22. aug 2016

@lenkadavid Ahoj,tak držím palce aby Ti zajtra vyšiel test z // 😉 .Ak nič zájdi ku gynekológovi,môže to byť aj z cýst na vaječníkoch ak máš nepravidelnú ms.

lenkadavid
22. aug 2016

Ta minmeskabuz 14dni bolestinpod brusku mam veľa jem citive bradavky

lenkadavid
23. aug 2016

@alison11 ovulka je aktív tak teraz neviem

nivea777
23. aug 2016

@lenkadavid ukaz foto

lenkadavid
23. aug 2016

@nivea777 nemozem mama doma

nivea777
23. aug 2016

@lenkadavid tak ho nezahod a potom pridas foto..skus aj tehotensky test..uz ti musi ukazat 2 ciarky..kolko mas inak rokov?

kotatko1232
23. aug 2016

mna bolia prsia na dotyk dost silno ale bradavky nie vobec. ale za 6 dni mam dostat MS.dnes som cca 13Dpo