Aké sú prvé znaky tehotenstva?
ahojte zienky ktoré ste boli tehotné , ako ste vedeli ze to vyšlo este pred testom? riadili ste sa niektorá vytokom ? ak ano aký ste mali
Cítila som uhniezdenie a mala aj z neho špinenie. Vtedy som vedela, že som v tom. Bez akéhokoľvek namýšlania si. Výtoku som mala viac, ako bežne pred menštruáciou, ale nepamätám si, či to bolo aj pred testom alebo až neskôr.
Ahoj, ja som si toho nacitala vela, a tehotenskw priznaky videla vo vsetkom, a ziql, vzdy to bolo len PMS.
Mala som casto pocit, ze je to ono, ale nebolo. Ale co som si uvedomila az spatne, bol pocit, ze mam zapal mocaku, taky tlak na mechur, chodila som casto cikat, aj som mala palenie, ale to skor preto, ze som vtedy dost malo pila. Ale taky pocit proste a mala som to teda pri prvom dietati a potom pri druhom. A pri tretom som tento pocit nemala tak skoro, ale tam som vedela, ze otehotniem, lebo som si sledovala ovulaciu a prisla mi skor o tyzden, takze sme sa s muzom trafoli, tam som testovala uz 11 dpo a boli tam dve ciarky a ziadne pocity. A stvrte dieta, to bolo cele prekvapko, som si myslela, ze este len ovulacia bude, a to uz 2 ciarky 🙃😅.
Inak vsetko, ako bolave, napate prsia a taketo, tak to som mavala vzdy pred MS.
Ahoj, ja som si toho nacitala vela, a tehotenskw priznaky videla vo vsetkom, a ziql, vzdy to bolo len PMS.
@anonym_838204 to ti verím to je takmer vždy tak .. takmer každý cyklus iné príznaky a nakoniec aj tak len pms.. ale raz to určite vyjde
Ja som mala veľmi veľké naliate prsia. Všimol si to muž a až potom nás napadlo že či náhodou a otestovala som sa. Inak nič zvláštne. Ako píšu vyššie, v čase snaženia som aj ja prvý rok každý mesiac cítila uhniezdovanie, pichanie v podbrušku, nevoľnosti a zvláštne stavy, nič z toho. Takže či som mala nejaký zvláštny hlien neviem, v tom čase som sa už na to nesustredila
ziadne, az ked som nasla // citila som v hube ako by som olizovala kovovu tyc :D

Nie nikdy som to nevedela... hlavne ked sme sa snazili by som xy krat prisahala na priznaky a proste je to identicke s PMS, ziadne rozdiely tam nie su okrem tuzby... bolesti v podbrusku, kremovy vytok, bolave prsia mavam vzdy pred MS, ziaden rozdiel... a zle mi zacalo byvat az v tom 6-7.tyzdni...