icon

Ako fotiť tehotenský test?

20. máj 2023

Lovkyne duchov, ako fotite tehotenske testy? Mam tam asi slabucku ciarku a chcem sa poradit, ale na fotke to neviem.zachytit.

Strana
z2
iamkate
20. máj 2023

Dievcata ake ste necitlive... Kto si to nezazije nevie co to je, ake zufalstvo lovit duchov kazdy mesiac a cakat aspon na minimalnu nadej..
To sa neda ovplyvnit kazda si tym musi prejst kym dojde do bodu, ze uz nevladze a prestane samu seba tyrat testovanim pred MS..
Mne najlepsie vzdy test zachytilo ked som fotila na parapetnej doske na okne 🙂

autor
20. máj 2023

@lelelienka Nic som sa ta nepytala

autor
20. máj 2023

@jj298 Spomen si na tento komentar, ked sa to bude tykat teba.

jj298
Odpoveď bola odstránená
zuzi0911
20. máj 2023

Dobre sa fotí oproti oknu napr resp.v dobrom svetle ...kľudne pridaj foto...pri priblizeni poväčšine je vidno ak tam nieco je

lelelienka
20. máj 2023

@iamkate praveze si naopak myslim, ze sa jej snazia poradit aj tie, co si tym presli. Najvacsia blbost co mozes urobit v takom pripade, je vzdy to stresovanie s testami. Nic necitlive tu nie je, je to len dobra rada aby sa “nezblaznila”.

silvike
20. máj 2023

A tebe o co ide ? Lovit duchov na testoch ci chces mat dieta ? Bo zatial mi to pride, ze tebe ide o fotky testov ale nie o to tehotenstvo samotne.

majamat
20. máj 2023

@iamkate mi nepisem nic o tom, ze sa zena sama doma otestuje, nepiseme nic o tom, ze nema mat nadej, my pisem o tom, ze fotit a davat "duchov" na net, nema vyznam a nicomu to nepomoze. z nasich odpovedi tehu nevznikne,a ni nezanikne.

majamat
20. máj 2023

@silvike suhlas a iekedy mi pride, ze mnohym zenam ide o pridanie fotky na soc. siete.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sense
20. máj 2023

@iamkate viem co je zúfalstvo keď sa nedarí. Ale bud ms mešká a čiarka tam je alebo nie je.... Ten upravený "duch" z nej tehotnú nespraví, jedine bude psychicky deptat samu seba ak ms príde ze to bolo biochemické a neviem co aj keď test vlastne pozitívny ani nebol len upravený

hennyinnsbruck
20. máj 2023

Moj prvy dusik tak bol na 10dpo😂 na foto nic volnym okom tazko tazko ale viditelny☺️ na druhy den (dalsi test)sa aj odfotit dalo

iwesska
20. máj 2023

Dobre tak ti poradim inak - najlepsie fotit pod 47 stupnovym uhlom hned rano pocas vychodu slnka. Ked to nepojde z toho uhlu,tak skus 54 stupnovy...

snazilka_bio_mamka
22. máj 2023

ste ako supy

Strana
z2