Ako fotiť tehotenský test?
Lovkyne duchov, ako fotite tehotenske testy? Mam tam asi slabucku ciarku a chcem sa poradit, ale na fotke to neviem.zachytit.
@lelelienka Nic som sa ta nepytala
@jj298 Spomen si na tento komentar, ked sa to bude tykat teba.
Dobre sa fotí oproti oknu napr resp.v dobrom svetle ...kľudne pridaj foto...pri priblizeni poväčšine je vidno ak tam nieco je
@iamkate praveze si naopak myslim, ze sa jej snazia poradit aj tie, co si tym presli. Najvacsia blbost co mozes urobit v takom pripade, je vzdy to stresovanie s testami. Nic necitlive tu nie je, je to len dobra rada aby sa “nezblaznila”.
A tebe o co ide ? Lovit duchov na testoch ci chces mat dieta ? Bo zatial mi to pride, ze tebe ide o fotky testov ale nie o to tehotenstvo samotne.
Moj prvy dusik tak bol na 10dpo😂 na foto nic volnym okom tazko tazko ale viditelny☺️ na druhy den (dalsi test)sa aj odfotit dalo
Dobre tak ti poradim inak - najlepsie fotit pod 47 stupnovym uhlom hned rano pocas vychodu slnka. Ked to nepojde z toho uhlu,tak skus 54 stupnovy...
ste ako supy

Dievcata ake ste necitlive... Kto si to nezazije nevie co to je, ake zufalstvo lovit duchov kazdy mesiac a cakat aspon na minimalnu nadej..
To sa neda ovplyvnit kazda si tym musi prejst kym dojde do bodu, ze uz nevladze a prestane samu seba tyrat testovanim pred MS..
Mne najlepsie vzdy test zachytilo ked som fotila na parapetnej doske na okne 🙂