Ako oznámiť priateľovi, že som tehotná?
Ako ste povedali priatelovi ze ste tehotna 😆
Priatelovi by som take naozaj nikdy nepovedala. A manzelovi som ukazala hned test a povedala, ze cakame babatko.
Normalne slovne. Mna desia tie rozne oznamovacky cez zreby, papucky vo vrecku a podobne
povedz mu že o 9 mesiacov budete mať nájomcu čo 18 rokov nebude platiť nájom.
Alebo zavolaj jeho matke a ona mu to povie za teba 😂
Povedz mu že si tehotná ale nech sa nebojí stále je tu možnosť že je to kolegu
Bol pri mne, keď som robila test, dozvedeli sme sa to naraz… a áno, bol to manžel, ale o tomto fakt takto diskusia nie je 🙄
@petraretra Normalne idealne po slovensky, ale kludne mozes aj narecim, ak ho pouzivate, pripadne mensinovym jazykom na Slovensku, ked sa rozpravate inak ako slovensky a myslim,ze uplne staci nieco ako: som tehotna, alebo budes otec, to by mal pochopit😁
Pokial tehotenstvo bolo planovane, tak by sa mohol aj potesit😄 A inak, gratulujem! 🍼
povedz mu že o 9 mesiacov budete mať nájomcu čo 18 rokov nebude platiť nájom.
Alebo zavolaj jeho matke a ona mu to povie za teba 😂
@petraretra oznam mu to ako chceš ty.. ;) ak to má byť prekvapenie, kludne mu daj darcek s testom s fotkou, s cumlikom s papučkami, či mu kúp žreb alebo mu len povedz, muž môj bude nás o jednoho viac 😄
@anonym_94bb02 alebo presne takto 😄😄
@petraretra hlavne mu treba povedať s kýmVšímavý kolega alebo aj kamarát tak si snáď všimne reverz chudnutia do plaviek.
@petraretra skôr by som hľadala dátum svadby a dúfam, že vlastné bývanie už máte
Tak ako inemu kamosovi - Ahoj Ferko, som tehotna!
Ak nechceš povedať daj mu do obalky tehotenský test alebo ho polož pred ním
Priatelovi by som take naozaj nikdy nepovedala. A manzelovi som ukazala hned test a povedala, ze cakame babatko.
@anonym_8fb266 čo je zlé na priateľovi, partnerovi?
@anonym_8fb266 takze keby vam zlyhala antikoncepcia a neboli by ste manzelia, tak by si mu to ani nepovedala?
@petraretra skôr by som hľadala dátum svadby a dúfam, že vlastné bývanie už máte
@anonym_e38dcd 😂😂🤦🏽♀️ v čom je to iné v manželstve? Je to nejaká záruka ,že bude lepší otec alebo ,že budú spolu?
@mici88 svadobné maniačky musia byť strčené v každej téme, kde je čo i len náznak, že niekto nežije v manželstve 😂
@belllinka ja som vydatá, ale preto lebo sme chceli a nie preto lebo chceme deti a podobne 😂 nikde nie je záruka ničoho . V manželstve ešte skôr problémy potom pri rozvode ako len odísť od partnera😂 všetko má pre a proti . Takéto si ani nevšímaj...
@anonym_e38dcd 😂😂🤦🏽♀️ v čom je to iné v manželstve? Je to nejaká záruka ,že bude lepší otec alebo ,že budú spolu?
@mici88 ja som to skôr myslela tak, že keď je to priateľ, tak asi nie je to nič vážne, lebo ja som tiež bola dlho len partnerka, ale nie priateľka. Priateľku má môj 19r syn, ktorý s ňou chodí tak akurát do kina, niekde si užiť a každý ide domov do svojej izby. Keby mi prišiel domov, že jeho frajerka je tehotná, moja prvá otázka by bola, či má svoje zázemie
@petraretra ja tiez velmi specialne... prisla som s testom... podala som ho s tym, ze skonstatoval , ze som tehotna

@petraretra som tehotná