Ako sa dá "omylom" otehotnieť?
S manželom rozmýšlame nad tretím dieťatkom ale sme na vážkach či áno alebo nie kvôli tomu že naše 2 deti nám dávajú aj tak dosť zabrať niekedy :D ale nie to som chcela.
Hovorila som manželovi, že by bolo super keby to osud za nás rozhodol a podarilo sa nám to tretie "náhodou" avšak obaja sme sa zhodli že nechápeme ako sa niečo také dá, keď my sme spolu 10r a nikdy sme nemali pochybnosti či náhodou nemôžem byť tehotná veď predsa ja viem kedy mám plodné dni a manžel zas vie kedy prerušiť.... :D tak nechápem ako sa dá dieťa spraviť náhodou alebo omylom alebo neplánovane :D prosim o skúsenosti
jediná 100% záruka je nesexovať (ak nerátame jednu výnimku v histórii). Pri akejkoľvek inej ochrane môže niečo zlyhať.
To sú len výhovorky a rozprávky ako zaujať. Proste každý priemerne inteligentný jedinec vie, ako sa robia deti a čo je k tomu potrebné. Vždy sa tomu len zasmejem, keď niekto povie, že neplánovane otehotnel 🙃
Ja si vzdy spomeniem na prihodu s kolegynou. Raz musela prist s dcerou do prace. Malá mala asi 5 rokov. Behala tam s takou papierovou indianskou celenkou. Nasa mzdarka jej vravi: “Terezka aku mas krasnu celenku. Ty si indianka?” A kolegyna sucho od pocitaca: “hej, indianske meno Neplodny den” 😂😂😂😂😂 skoro som si cvrkla 🫣
Cize asi takto sa to da omylom no 🫢
@sheila121 nesúhlasím. Mám prvorodeného počas užívania antikoncepcie. Bola som len u zubára. Žiadne lieky, žiadna choroba. Sestra má cez kondóm Durex. Nepretrhnuty, vraj to po každom sexe kontrolovali, keďže začali novy život s novou prácou v CZ.
Bývalá suseda žijúca v DE má dcéru počatu cez vnutromaternicove koliesko.
Ja som teraz chcela vnutromaternicove, neodporúča mi ho moja dr. nakoľko mám veľmi nízko posadený maternicu, tak som sa informovala o podkoznom implantáte. Ukázala mi kôpku kariet svojich pacientiek, ktoré ostali aj napriek nemu tehotné.
@jaroe áno presne tak my by sme prijali ak by sa pošťastilo len otáľame s tým a tak ak by sa podarilo náhodou tak by sme mali vyriešenú dilemu 😁😁 a hľadám teda “návod” ako sa to dá náhodou 😂 len my sme asi príliš racionálny s mužom a nikdy sa nám to asi nepošťastí “náhodou” 😁
Nedá, lebo náhody neexistujú 😉
@sheila121 no ono je to ale žiaľ aj pravda.. 🤣 nehovoriac o tom že pri kondome treba aj lubrikačný gél lebo ten nejak zázračne všetku prirodzenú vlhkosť pohltí a to sa už sex potom skôr podobá na chirurgický úkon než na vášnivé spolužitie.. 🤣🤷🏼♀️ viem porovnať, žiaľ aktuálne sme a ešte aj dlho budeme v tej 2. fáze.. 🥴🤣
No 2 deti mame na prvu supu, treti bol zlyhala ochrana - posunul sa mi pesar, co som zistila rano... Takze kombo pesar, spermicidny gel a plodne dni u nas znamenaju 2,5 rocneho prcka... Ochrana "dam si pozor", tak som tehotna kazdu chvilu...
@nevenka my sme vela krat isli 2x po sebe (samozreje aj s umytim, vymocenim ) a stalo sa az po 10 rokoch. Ale ja ani neviem ci toto bol dovod tehotenstva. Ci vobec taky sex 2x po sebe bol v ten mesiac 🤣
@autorka tak pokial hladas sposob ako otehotniet nahodou tak asi to dieta chces. Spravte si dieta vedome ☺️
Autorka, tak potom neviem, čo vlastne riešiš a čo chceš. Ak dieťa chcete, vieš čo máš robiť. Ak ho nechcete, tiež vieš, čo máš robiť. Toto sú také drísty, nevieme či, a teda poraďte, ako sa rto dá "náhodou". Vyššie si mala radu. Tak si hrknite a snáď potom...čo ti iné poradiť :D:D:D
Ja som mala nepravidelnu ms, ovulacne testy negativne, zrejme pozde nasadeny kondom. Pri druhom som citila kedy mam ovulaciu a spolahli sme sa na to sice sme pozivali kondom ale zrejme tiez uz dost neskoro. A teda intimny zivot bol v tom case mizivy napriek tomu sa vydarili 2 deti a druhe bolo ozaj prekvapenim kedze som este mala normalnu ms v druhom mesiaci. Ale zas kebyze na milion percent ziadne dieta nechcem alebo si nemozem z ne nejakeho dovodu dovolit tak asi hladam este dalsie a spolahlivejsie metody antikoncepcie alebo aspon doslednejsie pouzijeme kondom...
Nikdy sa mi pri žiadnom partnerovi nestalo že by som otehotnela omylom. Proste buď to chlap pusti dnu a spermia sa uchytí, alebo to dnu nevypustí a tým pádom nemáš byt z čoho tehotná. Jedine ak by si bola panenka maria možno. Je možno mizivé necelé percento čo napr. Žena brala antiku a aj tak otehotnela alebo z predejakulatu. A ty autorka buď chceš byt tehotná, alebo nechces. Žiadne take ze náhoda neexistuje, tak sa porozpravajte s chlapom ešte raz ako dvaja dospelý ľudia a dohodnite sa či pôjdete pracovať na ďalšom alebo sa na to vykašlete. 🤦🏼♀️
Tak občas si dajte pozor a občas nie, nebude to snaženie bude to iba nedávanie si pozor a ak máš otehotniet otehotnies ak nie tak nie 😃
Náhodou, to čo popisujes, ja nevolam spoľahlivá ochrana, ale metóda "dovtedy sa chodí s dzbanom po vodu" ..
Ja len nechápem ako môže niekto z jedného styku na prvú šupu otehotniet..
@sunshine_18 no vidíš aj to sa dá.. 🤣 som toho jasným príkladom 😁 raz nám dokonca stačilo že sme dali len 2. kolo bez sprchy, oba razy si muž dal pozor a v momente som aj tak bola v tom 😄 no my sme presne chceli tak ako autorka, aby sa nám to akoby šmyklo.. 😄 a zas jedno z detí keď sme teda šli do toho plánovane naplno takisto na prvý šup 🙂
Poznám jednu, čo "omylom" otehotnela 4x, s 3 mužmi, vždy jej to tak "omylom" vyšlo, keď mala ísť do práce ... 😃
@jesenzima Takych “omylov” je plny konik 😂😂 3+3+3……
@drahomirrra presne, decká majú rozostupy + - 3 roky 😃

@drahomirrra ťažko povedať o čom je téma, autorka sama v príspevku píše, že ...."bolo by super, keby osud rozhodol za nás...Tak sa to dá pochopiť, že naozaj chce vedieť ako otehotnieť nie tak celkom cielene, teda že tehotenstvo by aj prijala, ale chce to nechať na na vyššiu moc.