icon

Ako sa prejavujú tehotenské príznaky a nevoľnosti?

11. máj 2026

ahojte rozbehli sa u vás naplno alebo to prislo postupne? a nevoľnosti ako vyzerali

denisa_deniska
11. máj 2026

@anonym_autor u mňa zatiaľ neprišli. 🙂 jedine prsia trošku cítim, keď dám dole podprsenku. Snáď ani neprídu 😁

pudinka
11. máj 2026

@anonym_autor ja zacinam 12.tyzden a nemam absolutne ziadne tehotenske priznaky. Ani raz mi nebolo zle, nemam zmeny chuti, nevadia mi pachy, nehadzu so mnou hormony. Mozno do prvych 3.-4.tyzdnov som mala tak maximalne citlive prsia.

parvinka0001
Včera o 05:39

Už 10 deň po vklade mi bolo na odpadnutie mali sme oslavu ledva som to prežila a už sa to len zhoršovalo ,buď som vracala alebo spala. Nemohla som vôbec existovať

maryetta
Včera o 05:51

Mne pri prvom bolo zle. Tak "slabo". Meskala ms a az tak zacala palit zaha.
Pri dalsich prve co bolo palenie zahy...

zuzi0911
Včera o 05:58

2x mi nebolo vobec nic a 2x (z toho 1x MA) ,mi bolo extremne zle od 6tt . Stale pocit nevolnosti,hladu . Najedla som sa a o.5 minut znova zle . To bolo hrozne nieco .Nastastie som nevracala . No v obovh pripadoch som od 5-6tt zacala uzivat duphaston . Tak teraz neviem ci to bolo z toho či z tehotenstva . No ten som uzivala do 12tt a zle mi bolo do 16tt .

anonym_31b2d5
Včera o 06:18

@anonym_autor Ahoj. Ja som teraz v 20. týždni. Nevoľnosti som mala asi od 5. do približne 12. týždňa, ale našťastie som nevracala. Zato som bola od úplného začiatku veľmi, veľmi unavená, často som po práci poobede zaspala, pritom normálne som to nikdy nezvykla robiť. V druhom trimestri to takmer úplne zmizlo. Prsia mám citlivé od začiatku 🙂

pabla99
Včera o 07:45

@anonym_autor za celé tehotenstvo sa nič takéto nerozbehlo. Mávala som sem tam ťažobu na žalúdku (ako keby som bola po opici) ale to by som ti na jednej ruke spočítala koľko krát. Inak ani jedno zvracanie, nič