icon

Tehotenská nevoľnosť: Ako ju zvládnuť?

anonym6
31. aug 2026

Ahojte som tehotna termin u lekarky mam az o 4 dni na potvrdenie tehotenstva ale mam neskutocnu nevolnost nic nedokazem zjest. Vodu vypijem ale jedlo vobec. Skusala som uz aj lizatka zazvorove cukriky caj nezabera nic. Som unavena nonstop len lezim v posteli a mam velku nevolnost nedokazala som ist ani do prace. Skusalabsom vyvar ovocie suche pecivo vsetko. Som v cca 7 tyzdni. Viete niekto poradit co vam pomohlo ?

anonym_ffa199
31. aug 2026

Mne jedine nonstop cukríky cmulat
A na silu zjest rožok,nemohla som mať prázdny žalúdok lebo ešte horšie
Okolo tuším 15 tt najhoršie vymizlo
Držím ti palce

parvinka0001
31. aug 2026

Nepomohlo nič . Buď som spala alebo vracala .

anonym_85aeb6
31. aug 2026
@parvinka0001

Nepomohlo nič . Buď som spala alebo vracala .

@parvinka0001 zaujima ma ci ma doktorka vobec vypise kedze vazne niesom schopna ist do prace. Nezvraciam ale nonstop zo vsetkeho ma napina a po nociach uz ani nespim.

parvinka0001
31. aug 2026
@anonym_85aeb6

@parvinka0001 zaujima ma ci ma doktorka vobec vypise kedze vazne niesom schopna ist do prace. Nezvraciam ale nonstop zo vsetkeho ma napina a po nociach uz ani nespim.

@anonym_85aeb6 ja som bola na PN. Ja som nevedela fungovať ,už v 6tt som bola v nemocnici ako mi bolo zle

anonym_85aeb6
31. aug 2026
@parvinka0001

@anonym_85aeb6 ja som bola na PN. Ja som nevedela fungovať ,už v 6tt som bola v nemocnici ako mi bolo zle

@parvinka0001 ďakujem dufam že sa to zlepši verim ze v nemocnici neskoncim. Ale za 5 dni mam 4 kila dole. Snazim sa aspon tu vodu pit.

anonym_85aeb6
31. aug 2026
@anonym_ffa199

Mne jedine nonstop cukríky cmulat
A na silu zjest rožok,nemohla som mať prázdny žalúdok lebo ešte horšie
Okolo tuším 15 tt najhoršie vymizlo
Držím ti palce

@anonym_ffa199 ďakujem za radu ale sladke ani citit nemôžem. Dufam že toto obdobie prejde čim skôr.

anonym_030187
31. aug 2026

Ja som mala nevoľnosť až do 8. mesiaca. Nič nepomohlo. Paradoxne keď som nejedla a nepila, bolo to ešte horšie. Moja rada, nasilu sa najesť, aj ked nechces.

happy13
31. aug 2026

Ahoj, mne veľmi pomáhalo piť vodu s ľadom, na prázdny žalúdok mi to schladilo a nebolo mi tak zle. A aj ovocie som jedla mrazené, normálne jahody, maliny, jablká, banán, všetko zmrazené. A tiež potom iba suchý chleba, max s troškou olivového oleja a cestoviny obyčajné biele.

katusik456
31. aug 2026
@anonym_85aeb6

@anonym_ffa199 ďakujem za radu ale sladke ani citit nemôžem. Dufam že toto obdobie prejde čim skôr.

@anonym_85aeb6 viem presne, čo myslíš, je to hrôza a môže a nemusí to prejsť. Nikdy som nemohla mať prázdny žalúdok vtedy to bolo hrozne. Len vydržať. Lepšie mi bolo okolo 16-17 tt až. A ako citam tak môžem byt rada, že “len” dovtedy

anonym_6ddf03
31. aug 2026

jedla som poležiačky v posteli asi 3 veci, ktoré mi nerobili zle, keď som išla k dr. tak s čípkom proti vracaniu, do obchodu sa mi nedalo lebo ma napínali všetky pachy, asi do 20tt mi bolo takto, väčšinou som bola doma a robila som na homeoffice, potom sa to zlepšilo

ludmilka2407
31. aug 2026

Cista voda nie je dobra na zaludok..mne po nej bolo este horsie...nebolo nic co by mi vyslovene pomohlo...treba len vydrzat...mne to trvalo do 20tt

anonym_85aeb6
31. aug 2026
@anonym_030187

Ja som mala nevoľnosť až do 8. mesiaca. Nič nepomohlo. Paradoxne keď som nejedla a nepila, bolo to ešte horšie. Moja rada, nasilu sa najesť, aj ked nechces.

@anonym_030187 ano len je to potom este horsie asi po polhodine ked sa najem ale za radu dakujem

anonym6
autor
31. aug 2026
@anonym_6ddf03

jedla som poležiačky v posteli asi 3 veci, ktoré mi nerobili zle, keď som išla k dr. tak s čípkom proti vracaniu, do obchodu sa mi nedalo lebo ma napínali všetky pachy, asi do 20tt mi bolo takto, väčšinou som bola doma a robila som na homeoffice, potom sa to zlepšilo

@anonym_6ddf03 zial ja nemam moznost prace z domu

anonym_85aeb6
31. aug 2026
@happy13

Ahoj, mne veľmi pomáhalo piť vodu s ľadom, na prázdny žalúdok mi to schladilo a nebolo mi tak zle. A aj ovocie som jedla mrazené, normálne jahody, maliny, jablká, banán, všetko zmrazené. A tiež potom iba suchý chleba, max s troškou olivového oleja a cestoviny obyčajné biele.

@happy13 dakujem za radu cistu vodu sa snazim pit ale boli ma zaludok

ludmilka2407
31. aug 2026
@anonym_85aeb6

@happy13 dakujem za radu cistu vodu sa snazim pit ale boli ma zaludok

@anonym_85aeb6 z cistej vody boli zaludok..to je zakladna vec...ja som v tehotenstvach nemohla pit vodu

anonym_85aeb6
31. aug 2026
@ludmilka2407

@anonym_85aeb6 z cistej vody boli zaludok..to je zakladna vec...ja som v tehotenstvach nemohla pit vodu

@ludmilka2407 skusam aspon studenu coca colu trochu verim ze to cim skor prejde

lodkadiz
Včera o 11:44

@anonym6 nič mi nepomohlo, vracala som do konca 6.mesiaca, infúzie som chodila, sem tam poobede keď som sa cítila o kúsok lepšie som aj zjedla pečivo
Veľa som spala a ležala.
Xonvea mi pomohla na predpis inak to bolo strašne obdobie a držím prsty aby ti bolo lepšie čím skôr