Ako skoro ukáže test tehotenstvo?
Ahojte, mam taku dilemu, objednala som sa na meranie inbody a akurát čítam ze nesmiem byt tehotná... 🤦♀️ To ma popravde ani nenapadlo... Snažíme sa o babo ale tak no neviem ci sa podarilo ci nie... Od styku ubehlo 11 dni a do MS mam 3 dni cca kedze nemam vzdy na deň. Len neviem ci by mi uz ukazal test daco ak by nahodou... Teraz neviem ci to mam racej zrušiť alebo nechat tak a ísť , nikde som sa nedocitala preco sa nesmie a ake by to malo nasledky....
@luciferka93 najskôr ako mi ukázalo bolo 10 dní od ovulácie...neviem či si ju mala pred stykom alebo po, ale pomaličky by ti už ukázať mohol 😊
@stellarstar sobotu o 9 rano
@michala_1990 no ovulaciu som mala 17-19 neviem presne ktorý deň, zatiaľ som si začala len merat BT... Cize bola po styku. Ako zatiaľ som neplanovala testovať chcela som počkať do MS ale reku precitam si pokyny pred meranim a skoro ma vyvalilo 🙈
ja na 9. den po ovulacii uz som videla slabu ciarku
Pokojne urob test zajtra, pripadne v sobotu rano. Mne vysiel 3 dni pred ms uz pozitivny
@lucia7933 to budem zajtra pravdepodobne 9 dni, skusim kupit 2 testy a urobim piatok sobotu a uvidim... Mozno sa ich spytam na tom meraní co by mi odporucili, ze ci absolvovat meranie alebo nie ☺️
@zenulkaaa hej isto vyskusam aspon pre moj pokoj na duši, a ked bude negativny tak sa s nimi asi poradim co spravit ☺️
@luciferka93 urob test ráno v sobotu a ked tam pôjdeš tak sa ich opýtaj príp informuj
@stellarstar hej hej dnes pojdem kupit test a uvidim, lebo ideme tam z cvicenia 7 bab a ja som sofer zrovna jedneho auta, takze ist tam musim tak ci onak 😃😃
No ako test pozitívny??
@amalka147 robila som si okolo 10 a sama nwm ci to bol kanalik abo duch 😃 bol taky divny a nebol z ranneho moču tak skusim zajtra rano a budem vedieť....

@luciferka93 kedy máš termín?