icon

Ako ste zistili, že ste tehotné?

8. mar 2023

Ako ste zistili (alebo teda tušili), že ste tehotné, ešte predtým než Vam to potvrdil test.

selest
8. mar 2023

Boleli ma prsia a bolo mi ako by som zjedla otravu..a.ten smrad vsade..

vroni
8. mar 2023

My sme sa vratili z dovolenky a ja som dostala hnusnu crevnu chripku. Ked mi tri týždne neprechadzala, vybrala som sa k lekarovi. Crevna chripka bude mat o tri týždne 17 (na svoje ospravedlnenie musim podotknut, ze som mavala mestruaciu tak dva, trikrat do roka a od lekarov cierne na bielom, ze ziadne deti mat nemozem). Pri druhom som necitila vobec nic, akurat otehotnela kolegyna a nechcela tehotna letiet, tak sef poslal mna a utahoval si zo mňa, ze snad nebudem tehotna aj ja. Kupila som si test, ze budem rovnako vtipna a donesiem mu rano negativny test, ze mozem letiet. No, nedoniesla som.....

zorkahorka
8. mar 2023

manzel mi hned na druhy den po vklade povedal, ze urcite som v tom. a bude to chlapec. lebo on to citi. myslim, ze pri druhom babu som mala citlivejsie prsia

ankare
8. mar 2023

@jaond19 to je krásne,ako si telo samo pýtalo kyselinu listovú

katka2505
8. mar 2023

Jasné, že mi meškal menzes, mala som presný ako hodinky a bola som strašne unavená, necítila som sa dobre, varila mi káva s mliekom

basulaak
8. mar 2023

Chodila som casto cikat.

terry658
8. mar 2023

Bola som strašne unavená ale že úplne k smrti. Už som si mysela, že som chorá. A začal mi vadiť tvaroh.
A ešte som sama sebe začala vadiť. Horšie ako pri PMS.

panonia
8. mar 2023

Modrali mi prsty na rukách a pri druhom dietati mi nenormalne bolo zle z tych vonni do bytu hneď som vedela čo to znamená.

aliaray1
9. mar 2023

Nas pes mi zacat nosit a klast na brucho jej plysovu hracku a mala som vacsie prsia 🥰

petruska173
9. mar 2023

Prvýkrát keď som nakoniec potratila tak som bola strašne unavená, bolo mi nevoľno keď som sa nenajedla a v aute pri dlhšej ceste, smrdeli mi kolegovia .... Teraz som v 20tt a nič ani brucho mi ešte nerastie, len mi mešká ms.

floki1994
9. mar 2023

Mne pisala sestra ze sa jej snivalo ze sme sedeli u rodicov na gauci a ze som jej sepkala ze cakam babatko ale ze to je to tajomstvo..dva dni na to neprisla MS a test pozitivny.. 😊

modraslamka
9. mar 2023

meskalo mi asi 4 dni.
prisla som do prace, este som sa ani nevybalila a kolegina na mna: ty si tehotna! ja kukam na nu wtf🙈 nakoniec (MA😑)
druhy krat: meskalo mi, a muz uz zacal stresovat, pocitat dni, vselijake rovnice🤣..potom so strachom v ociach utekal kupit test a do sekundy boli kolaje jak svet 😁

modraslamka
9. mar 2023

@mmoni89 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

lauriik
9. mar 2023

Prvy krat nic, az meskajuca menstruacia. Druhy krat som bola na festivale a strasne mi tam smrdeli vsetky stanky s jedlom. Uplne ma napinalo. A citila som sa cela na h.vno 😅

kulumulu123
9. mar 2023

@mamutka tvoj muz ma prehlad o tvojom systeme?? Waw 🤣

ajko2011
9. mar 2023

My sme sa snažili a bežne mi meškala ms 2 dni. Keď neprišla ani na tretí deň, tak som si spravila test a koľajnice také, že mi skoro oči vybili. 🤣🤣

tiezjedna
9. mar 2023

Pri prvom mi prestala chutiť káva, pri druhom som mala "plechovú" hubu a pri treťom som cítila psie čúranky na kilometer ďaleko🤰

sense
9. mar 2023

Ostalo mi zle z ranajsej kávy a vtedy som si uvedomila ze mi mala dôjsť ms pred dvoma dnami

mamutka
9. mar 2023

@kulumulu123 hej, je to taký všetečný vtipálek 😁

klaudiadia99
9. mar 2023

Ja som to zistila deň pred MS ale to som spravila test. S partnerom sme si povedali ze by sme chceli babo že sa ideme trosku posnažiť. Využili sme plodné dni a hneď sa nám aj zadarilo. Pred MS som sa cítila tak inak tak som si spravila test aj keď som neverila žeby sa nám to hneď na prvý krát podarilo a na testo už boli riadne koľajnice

nella156
9. mar 2023

pri prvom tehu s dvojickami som bola opita po pohari vina, to sa mi nejak nezdalo a potom som si uvedomila ze mi meska menzes, na 9 den meskania som mala 2 ciarky, a pri druhom tehu,, hmmm myslim ze mi bolo zle par dni, na vracanie, az som si kupila test zo srandy a tam //

jesenzima
9. mar 2023

Nevedela som. Ale prvé prejavy boli, že som pri prvom skoro odpadla, ako mi prišlo nevoľno, slabo, a pri druhom som bola extrémne unavená ...

lujza123
9. mar 2023

Vedela som to hneď na druhe ráno od "vzniku" . Dokonca aj pohlavie a meno. Už v noci som mala veľmi zvláštny sen, ráno som bola fajčiť a normálne taka informácia mi prišla... "nefajči, čakáš dievčatko menom L...."
Ešte si sama sebe hovorím ze to je blbosť, že isto nemôžeme mať deti (posledné roky sme si s frajerom vôbec nedávali pozor), ešte aj to meno mi prišlo divne, nikdy predtým ma nenapadlo...

No a zaklincovala to moja babička ktorá sa na asi o tri týždne spýtala ze ci som tehotná, že je na mne niečo iné.

Štvrtý týždeň mi meškala menstruacia a piaty už aj testy ukazali slabú druhu ciarku

alexka89
9. mar 2023

Pri prvom sme boli v Bulharsku a bývali sme nad stánkami s jedlom všetko mi smrdelo...jesť mi nechutilo všetko malo rovnakú chuť a ešte aj unavená som ťa rýchlo bola už o 20som bola na izbe ...manžel sa na mňa hneval že s ním nikde do mesta nechodím.a prijdruhom mi krámy meškali tak sme spravyli test.

lenik98
9. mar 2023

Prisla som z prace (menzes mal byt o 3 dni) a strasne ma bolel chrbat a krizova cast chrbta... Nebol vtedy nejako vynimocne narocny den v praci takze som nechapala. Ale bolesti klbov mavam od malicka. Tak som si vypytala od frajera jemnu masaz a za 2 dni mi to nejako trklo ze asi kupim test. Nesnazili sme sa o babo. Ciarka uz tam bola. Na dalsi den ocakavany menzes neprisiel. Dnes som v 35.tyzdni s tymto babom. 😊

zuzkapap
9. mar 2023

Prvé tehu som mala kŕče 3 dní, ale kramy nikde a v druhom mi bolo strašne na zvracanie a nechápala som prečo 😅 ale na obe som prišla až v 6-7tt (nebolo mi to divné, lebo stále som mala dlhé nepravidelne cykly)

mimikarol
9. mar 2023

Pozerala som Simpsonovcov a rozpalakalo ma to, lebo som sa v jednej scéne bála o Lisu a toho jej brata, neviem teraz ako sa volá. Vtedy mi došlo, že ozaj som tehotná alebo mi preplo 😅

helena1982
9. mar 2023

my sme aj chceli velmi, ale aj tak to bolo velke prekvapenie, ked som to zistila 🙂

kulumulu123
9. mar 2023

@mamutka myslela som si 🤣👍

majlo1234
9. mar 2023

Extremne ma boleli prsia na dotyk a unavena som bola