Ako ste zistili, že ste tehotné?
Ako ste zistili (alebo teda tušili), že ste tehotné, ešte predtým než Vam to potvrdil test.
My sme sa vratili z dovolenky a ja som dostala hnusnu crevnu chripku. Ked mi tri týždne neprechadzala, vybrala som sa k lekarovi. Crevna chripka bude mat o tri týždne 17 (na svoje ospravedlnenie musim podotknut, ze som mavala mestruaciu tak dva, trikrat do roka a od lekarov cierne na bielom, ze ziadne deti mat nemozem). Pri druhom som necitila vobec nic, akurat otehotnela kolegyna a nechcela tehotna letiet, tak sef poslal mna a utahoval si zo mňa, ze snad nebudem tehotna aj ja. Kupila som si test, ze budem rovnako vtipna a donesiem mu rano negativny test, ze mozem letiet. No, nedoniesla som.....
manzel mi hned na druhy den po vklade povedal, ze urcite som v tom. a bude to chlapec. lebo on to citi. myslim, ze pri druhom babu som mala citlivejsie prsia
Jasné, že mi meškal menzes, mala som presný ako hodinky a bola som strašne unavená, necítila som sa dobre, varila mi káva s mliekom
Chodila som casto cikat.
Bola som strašne unavená ale že úplne k smrti. Už som si mysela, že som chorá. A začal mi vadiť tvaroh.
A ešte som sama sebe začala vadiť. Horšie ako pri PMS.
Modrali mi prsty na rukách a pri druhom dietati mi nenormalne bolo zle z tych vonni do bytu hneď som vedela čo to znamená.
Nas pes mi zacat nosit a klast na brucho jej plysovu hracku a mala som vacsie prsia 🥰
Prvýkrát keď som nakoniec potratila tak som bola strašne unavená, bolo mi nevoľno keď som sa nenajedla a v aute pri dlhšej ceste, smrdeli mi kolegovia .... Teraz som v 20tt a nič ani brucho mi ešte nerastie, len mi mešká ms.
Mne pisala sestra ze sa jej snivalo ze sme sedeli u rodicov na gauci a ze som jej sepkala ze cakam babatko ale ze to je to tajomstvo..dva dni na to neprisla MS a test pozitivny.. 😊
meskalo mi asi 4 dni.
prisla som do prace, este som sa ani nevybalila a kolegina na mna: ty si tehotna! ja kukam na nu wtf🙈 nakoniec (MA😑)
druhy krat: meskalo mi, a muz uz zacal stresovat, pocitat dni, vselijake rovnice🤣..potom so strachom v ociach utekal kupit test a do sekundy boli kolaje jak svet 😁
@mmoni89 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Prvy krat nic, az meskajuca menstruacia. Druhy krat som bola na festivale a strasne mi tam smrdeli vsetky stanky s jedlom. Uplne ma napinalo. A citila som sa cela na h.vno 😅
@mamutka tvoj muz ma prehlad o tvojom systeme?? Waw 🤣
My sme sa snažili a bežne mi meškala ms 2 dni. Keď neprišla ani na tretí deň, tak som si spravila test a koľajnice také, že mi skoro oči vybili. 🤣🤣
Pri prvom mi prestala chutiť káva, pri druhom som mala "plechovú" hubu a pri treťom som cítila psie čúranky na kilometer ďaleko🤰
Ostalo mi zle z ranajsej kávy a vtedy som si uvedomila ze mi mala dôjsť ms pred dvoma dnami
@kulumulu123 hej, je to taký všetečný vtipálek 😁
Ja som to zistila deň pred MS ale to som spravila test. S partnerom sme si povedali ze by sme chceli babo že sa ideme trosku posnažiť. Využili sme plodné dni a hneď sa nám aj zadarilo. Pred MS som sa cítila tak inak tak som si spravila test aj keď som neverila žeby sa nám to hneď na prvý krát podarilo a na testo už boli riadne koľajnice
pri prvom tehu s dvojickami som bola opita po pohari vina, to sa mi nejak nezdalo a potom som si uvedomila ze mi meska menzes, na 9 den meskania som mala 2 ciarky, a pri druhom tehu,, hmmm myslim ze mi bolo zle par dni, na vracanie, az som si kupila test zo srandy a tam //
Nevedela som. Ale prvé prejavy boli, že som pri prvom skoro odpadla, ako mi prišlo nevoľno, slabo, a pri druhom som bola extrémne unavená ...
Vedela som to hneď na druhe ráno od "vzniku" . Dokonca aj pohlavie a meno. Už v noci som mala veľmi zvláštny sen, ráno som bola fajčiť a normálne taka informácia mi prišla... "nefajči, čakáš dievčatko menom L...."
Ešte si sama sebe hovorím ze to je blbosť, že isto nemôžeme mať deti (posledné roky sme si s frajerom vôbec nedávali pozor), ešte aj to meno mi prišlo divne, nikdy predtým ma nenapadlo...
No a zaklincovala to moja babička ktorá sa na asi o tri týždne spýtala ze ci som tehotná, že je na mne niečo iné.
Štvrtý týždeň mi meškala menstruacia a piaty už aj testy ukazali slabú druhu ciarku
Pri prvom sme boli v Bulharsku a bývali sme nad stánkami s jedlom všetko mi smrdelo...jesť mi nechutilo všetko malo rovnakú chuť a ešte aj unavená som ťa rýchlo bola už o 20som bola na izbe ...manžel sa na mňa hneval že s ním nikde do mesta nechodím.a prijdruhom mi krámy meškali tak sme spravyli test.
Prisla som z prace (menzes mal byt o 3 dni) a strasne ma bolel chrbat a krizova cast chrbta... Nebol vtedy nejako vynimocne narocny den v praci takze som nechapala. Ale bolesti klbov mavam od malicka. Tak som si vypytala od frajera jemnu masaz a za 2 dni mi to nejako trklo ze asi kupim test. Nesnazili sme sa o babo. Ciarka uz tam bola. Na dalsi den ocakavany menzes neprisiel. Dnes som v 35.tyzdni s tymto babom. 😊
Prvé tehu som mala kŕče 3 dní, ale kramy nikde a v druhom mi bolo strašne na zvracanie a nechápala som prečo 😅 ale na obe som prišla až v 6-7tt (nebolo mi to divné, lebo stále som mala dlhé nepravidelne cykly)
Pozerala som Simpsonovcov a rozpalakalo ma to, lebo som sa v jednej scéne bála o Lisu a toho jej brata, neviem teraz ako sa volá. Vtedy mi došlo, že ozaj som tehotná alebo mi preplo 😅
my sme aj chceli velmi, ale aj tak to bolo velke prekvapenie, ked som to zistila 🙂
@mamutka myslela som si 🤣👍
Extremne ma boleli prsia na dotyk a unavena som bola

Boleli ma prsia a bolo mi ako by som zjedla otravu..a.ten smrad vsade..