icon

Ako ste zistili, že ste tehotné?

patkaaaa
8. máj 2013

🙂

Strana
z2
terezka1947
8. máj 2013

😀 kazdy dookola riesil,ze som...iba mne to nedochadzalo....mala som hekticke obdobie a ze mi meskala menstruacia som pripisovala tomu...az na naliehanie kamosky som si kupila tehu test a bol negat(teda ked som tak potom nad tym uvazovala,bol tam asi nejaky duch)...ale prestala mi chutit kava,kt.som zboznovala...a cele tehu som ani neuchlipla a bola som priserne unavena,ale naozaj strasne+bola mi v noci vzdy zima....a po dalsom teste asi o dva tyzdne som skoro odpadla,tak som sa vystresovala,lebo tam uz bola riadne ciarisko 😀

nasta197
8. máj 2013

no ženičky ja som to vedela hned prvý týžden proste tušak či 6 zmysel? neviem ale som 2 krat tehotna a vyšlo my aj pohlavie z mojim 6 zmyslom 🙂 😎

andrae
8. máj 2013

Ja si dost dokonale poznam telo pred menzesom, chodi mi nastastie pravidelne. Chybali mi moje predmenstruacne signaly, ako zvysena hyperaktivita /vtedy som schopna urobit za den aj to, co mi inak trva tyzden/, nocne dvojdnove potenie a jemne naznaky v podbrusku, inak nic hrozne. Takze ked mi v den menstruacie do vecera nic nebolo, ziaden priznak, uz som tusila. Na druhy den stale nic, tak moje tusenie som zahlasila aj manzelovi. Este sme pockali 2 dni, kym sme kupili t. test, ale to nam uz bolo jasne aj bez neho.

lenkadlo
8. máj 2013

Naplo ma na zvracanie ked som otvorila chladnicku 🙂

demeterka
8. máj 2013

Pri prvom tehu som nemala vôbec žiadne príznaky, keby mi nemeskali kramy a nemala som pozotovny test tak by som ani nevedela že som tehotná minimálne do šiesteho mesiaca lebo až potom mi zacalo rast bruško 🙂 no ale pri druhom som to vedela hneď na druhy deň po sexe že sa nám podarilo. Neviem ako ale proste som to vedela aj ked to znie divne. Boleli na prsia a divne mi brnelo v podbusku. Ale nikomu som to nehovorila lebo by mi aj tak nikto neveril že tak skoro to nemôžem cítiť. Tak som čakala až sa ukážu čiarky na teste. A to bolo až po desiatich dnoch

modra
8. máj 2013

Boze to je otazka 🙂 za 100 bodov 🙂

helencek
Autor odpoveď zmazal
katarinka_brnka
8. máj 2013

ze som v noci zacala behat na WC 😎 😎 😎 😎 a to nam ostalo az doteraz

stellamaris
8. máj 2013

prestala mi chutit kava a parfemy mi strasne smrdeli 😉 vec jasna 😀

livocka21
9. máj 2013

nedostala som MS :D ale ja som to tusila uz pred tym... 🙂

fopka
9. máj 2013

tusenie po tom, čo som v jeden den zaznamenala spinenie, ako keby mi koncili kramy. To mi bolo jasne, ze sa asi uhniezduje vajicko :D a nemylila som ... test to potvrdil a potom hneď nastupili neskutocná unava a bolestive prsia

dennissa16
9. máj 2013

asi týždeň pred očakávanou menštruáciou mi začalo všetko smrdieť, a v deň kedy som ju mala dostať ma bolelo bruško ako pri menštruácií a aj ďalšie 2 dni a aj napriek tomu sa nedostavila. Tak to som už tušila, že asi budem tehotná, lebo o tých bolestiach som si prečítala tu na MK. Podarilo sa nám to na 2. pokus po vysadení antikoncepcie a kúpila som si jediný jeden tehotenský test v živote, ktorý bol teda pozitívny.

jasminet
9. máj 2013

pri prvom mi neprisli kramy asi 2 tyzdne - inak nic...
pri druhom ma jedno rano natiahlo pri cisteni zubov a to uz som vedela, ze je zle/dobre 😉 😉 😉 lebo to iste som mala si od 8tt do 12tt pri prvom. 😉

ginger_fox
9. máj 2013

tak, ze som si spravila tehotensky test :-P

Strana
z2