Ako ukazuje STM tehotenstvo?
ahoj žienky😊 funguje tu niekto s STM metódou ? Rada by som videla, ako sa prejaví na teplote tehotenstvo. Vraj ostáva 18 dní cca zvýšená, ale vidieť ten graf je niečo iné..
Áno, je to tak. Teplota neklesla, merala som do 16dpo, potom sa mi uz nechcelo lebo som mala pozitívny test. Úplne slabo pozitívny bol už na 10dpo a na 14dpo to už bolo úplne jasné. Potom som si už len zavolala k lekárovi a objednala sa na prvé vyšetrenie 🙂
@vikinka128 podľa mňa ti neukáže tehotenstvo skôr ako test. Teplota sa po ovulácii drží hore a pred MS klesne. Treba si odsledovať niekoľko cyklov aby si zistila ako to funguje u teba. U niekoho keď ráno klesne tak v ten deň príde MS. U mňa napríklad klesla a MS prišla za dva dni. Ale nie každý cyklus. Môže to byť rôzne. Pokiaľ sa vyznas v tejto metóde tak je to na dlho pretože aj u jednej ženy môže byť graf vždy iný.
@vikinka128 Ja som si metala teplotu skoro rok, cize som uz mala odsledovane ako to u mna funguje. Cakaka som ze od 30DC pojde teplota este nizsie a pride menstruacia - kedze vidis ze 29 a 30 je nizsie ako 18-28. Ale ona zas stupla, tak som si hovorila ze fiha, dalsi den stupla zas a ten dalsi som si urobila test 🙂
@vikinka128 u mna to bolo tak, ze na 12 DC sex, 14 DC ovu, 11 DPO som si robila test, bola slabsia ciarka a na 13 DPO uz to bolo jasne. Muz uveril az ked tam boli kolajnice a doktor potvrdil. Bolo to nase tretie, neplanovane 🙂. Teplotu som mala stale okolo 37, to som nezvykla mavat, len tak okolo 36,8 po ovulacii. Tusim na 20 DPO som prestala merat.

Moj graf bol takyto