icon

Ako urobím falošný test?

mango_123
28. sep 2022

Ahojte žienky dúfam ze ma nebudete mať za blázna keď si príspevok dočítate ,... 😅 mám otázku ako urobiť aby mi tehotensky test ukazoval pozitivitu? Máme s priateľom také "chladnejšie " obdobie a už si s neho pár dní uťahujem ze som tehotná meskajuca menštruácia mi k tomu pomáha 😂 chcela by som mu ukázať aj pozitívny test veľmi by som bola zvedavá na jeho reakciu .... skratka ide o to ze chcem vedieť či sa k tomu postaví ako chlap keď to príde alebo ujde od povinnosti .... baby mate nejaké typy rady ? .... budem vďačná...

Strana
z3
mamula20
Odpoveď bola odstránená
veronicka88
29. sep 2022

@mango_123 ešte si virtuálne asi nedostala po papuli?moje deti si brať do úst nebudeš drahá....

alanko20
29. sep 2022

Toto sa robilo 20 rokov dozadu v Esmeraldách a Rosalindách. Myslela som, že na to svet už dávno zabudol.

mijunik
29. sep 2022

@mango_123 aj pre Teba existujú morálne hranice. Uvedomuješ si to? Urážať niekoho za výber mien jeho detí?!!! 🤬 To je drzosť a absolútne chrapúnstvo!!! Si ešte veľmi nezrelá, oduješ sa za to, že si ženy dovolia nesúhlasiť s Tebou, útočíš na ne a pritom ten nápad s falošným pozitívnym testom bol naozaj zlý. Z priateľa spraviť blbca - neskutočný nápad! 😡

huginko
29. sep 2022

@mango_123 no z takýchto veci nie je dobre si robiť žarty. Ako sa zachová? Pobali kufre keď zistí, že si si z neho urobila dobrý den

bessie12
29. sep 2022

@mango_123 vysmievat sa z mien inych ludi ti pride normalne ?? Su to normalne mena a nevidim na nich nic smiesne. Ako som napisala aj predtym. Mlada a hlupa.
A aby som nezabudla. Len aby sa ti to niekedy naozaj nestalo, ze ostanes tehotna a potom co urobis ?? Podla jeho reakcie by dal od toho ruky prec a kopol by ta do zadku.

sense
29. sep 2022

@mango_123 ty si vážne trápna a nezrela osoba. Na tých menách nie je nič zlé.... Stále lepšie ako ďalší Lucas alebo Sofia, aj keď áno proti tým menam osobne nič nemám, rozhodnutie každého jedného rodiča...

veronicka88
29. sep 2022

@sense
@bessie12
@mijunik dievčatá veľmi si to vážim...ale to nemá význam...len jej pridávate vietor do plachiet. Kaslite na to ...mňa nemôže uraziť. Som vyrovnaný dospelý človek,narozdiel od nej.

veronikaszabova
29. sep 2022

@bessie12 uz odisla z MK

veronicka88
29. sep 2022

@veronikaszabova chvalabohu🙈

bessie12
29. sep 2022

@veronicka88 nemam rada, ked sa niekto z niekoho / niecoho vysmieva. Len, aby sa jej to nevratilo. Slova nie su mec, ale dokazu rovnako ublizit, ak nie aj horsie.
@veronikaszabova nezvladla ten tlak z nasej strany ? 😂 ako nechapem ake reakcie ocakavala ? Ze ju virtualne potlapkame po pleci a pochvalime aky uzasny napad dostala ??? 🤨

veronikaszabova
29. sep 2022

@bessie12 asi cakala ine odpovede 🙂

kate211
29. sep 2022

@mango_123 Chces si z neho vystrelit, aby si zistila, ci sa zachova ako chlap zodpovedne? A ty by si sa vedela chovat zodpovedne voci dietatu - postarat sa a zabezpecit ho? Ci cakas, ze zodpovednost je len na chlapovi a otestovat to mienis tymto primitivnym sposobom? Kde sa beru taketo mentalne retardovane zeny... Testovat na chlapovi zodpovednost, ked ony sami nevedia co to zodpovednost je.

bessie12
29. sep 2022

@veronikaszabova v takomto pripade tak ci tak by ich nedostala 😀

cuvienka
29. sep 2022

toto podla mna nie je zvalst dobry napad a ak na podvod pride, tak si bud ista, ze to nepredycha a rozidete sa. nie je to nejak na srandu, takze radsej zvaz bez podvodu, co chces vztah zachranit, alebo nie

pondelok01
29. sep 2022

@mango_123 bud mu ukaz ovulacny, alebo tam ciarku dokresli.

diana999
29. sep 2022

Bože ale ste tu zatrpknute všetky snáď asi.. Bože ide o žart.. Ale to tu nikdy neprešlo
😊🤭 Ja som aj za horšie foriky
😚

bielavila
29. sep 2022

Podla mna si nikto nebude mysliet ze si blazon lebo blazon si a keby ze som tvoj chlap a toto mi urobis tak mas kopacky do sekundy… si predstsv ze by sa potesil a ty mu potom povies, ze si ho oklamala, sak ja by som to normalne vrazila facku, boze sa necudujem ze stale mame nizsie platy a chlapi nas posielaju za sporak, taketo slepice nam robia meno🤦🏼‍♀️
Ps ked je tvoj chlap taky sprosty ako ty ukaz mu oozitivny kovid test, ten teraz zozenies rychlejsie ako tehotensky

bielavila
29. sep 2022

@diana999 ide o zart? To uz kde siaha tvoj primitivny humor? Si predstav ze aj chlapi maju city, co ked by sa potesil? Co vzedy? Bude predstierst dalej ze je tehotna? A potom co mu povie ze potratila? Ja ked som potratila moj reval ako decko, akoze sranda odtial potial, toto je uz morbidne, su veci kde sranda nema miesto, ale to nikdy nrpochopi zena ktory si lasku potrebuje overovat falosnym testom

kiki68
29. sep 2022

Tak nakresli fixkou, sprav to ako taky prank, ze o par minut povies, ze nebooj 🙂 to je asi jedina schodna cesta ked uz chces toto robit

jaskolka
29. sep 2022

@diana999 o žart by mohlo ísť keby píše, že si chce z chlapa vystreliť na 1.aprila.
Nie ze si chce overiť ci ma o ňu vážny záujem (a podľa jej iných príspevkov tém vzťah ide do stratena aj bez tých smiešnych "žartov"

guliver19
29. sep 2022

@mango_123 mas 13 ?nie si celkom v poriadku..

niekto2hy
29. sep 2022

Odkaz do neznama.....😀

beata_k
29. sep 2022

Tak nemusi mu hned hovorit, ze potratila. Mohlo ist o biochemicke tehotenstvo. 30% tehotenstiev konci ako biochemicke.

sense
29. sep 2022

@veronicka88 mi nedalo, lebo sa mi nožík vo vrecku otvoril keď som to čítala... Už som ani kávu nepotrebovala... Ale tak zjavne ma dievča komplex
Apropo mne sa meno Krištof paci 😉

bielavila
29. sep 2022

@beata_k to nemyslis vazne🤦🏼‍♀️🙈

lenka_932
Autor odpoveď zmazal
lenka_932
29. sep 2022

@nikyball a este aj fejkovym.. 🙈

luciannka83
30. sep 2022

@mango_123 ocikaj ovulacny test🙈