Ako zistiť prasknutý prezervatív a predchádzať stresu?
Ahojte,
cisto teoreticka otazka po desatrociach davania ai pozor, ktore fungovali a sledovani ovu, ked sa nic nestalo, zrazu sa stalo, ze som neplanovane otehotnela mam z toho traumu, z ktorej sa dostavam za pomoci psychologa, odvtedy sa bojim styku, ked som sa odhodlala, kupili sme kondomy, po styku sa mi zdalo, ze je tam "toho" nejako malo, kontrolovala som kondom ale dierku tazko najst, vyzeral ok, myslite, ze ked praskne kondom, ze sa to zisti? Trpim post traumatickou stresovou poruchou, ale HAK nechcem. Po styku som mala pocit, ze zo mna nieco vytieklo. Dakujem za odpovede
@personality tiez tomu nechapem, ja mam uz 20 rokov vlastne byvanie a vlastny zivot, pracu a absolutne na nikoho nie som odkazana, tiez ma to zaraza 🤔
prasknuty kondom? to musle byt 5r po zaruke, ze uz zvetral, inak si to neviem predstavit. Moja zena ked mala spociatku z toho stres ze by mohol prasknut, tak zobral som jeden Durex, naplnil cca deci vodou a trieskal tym o zem, o kuchynskuy linku, suchal priborovym nozikom..., proste vsetko jak v amoku a nic sa s tekutinou dnuka nestalo.. Od vtedy mame 20r klud a istotu a z cca 2-3 tisic pouzitych kondomov (na 99% Durex) boli vsetky a VZDY ok.
Vzdy vies este pridat (aj nehormonalne) teliesko a vyhnut sa ovulacii a to uz bude nepriestrelne..
@lubossi boze chlapi znalci 🤦🏼♀️ Ked mas nehormonalne teliesko tak normalne ovulujes. Akurat okolo krcka ten kov vytvara prostredie v ktorom spermie nepreziju. A kondom prasknut moze. Dokonca sa moze aj zosuchnut. Tie nehody su tu dnes a denne. Nastastie sa potom da pouzit este tabletka po 😏
@egonsk vies co? Ja mam cez 50 a naozaj si netrufam povedat, ci by som dokazala rozoznat kvapocku ejakulatu, ktora by unikla cez malicku dierku v kondome a zmiesala sa s posvovym sekretom a trebars lubrikacnym gelom. Klobuk dolu, ze ty si taky macher 🤔
@simsalabim ako chlap to mam z prveho radu 🙂 rozoznat nejako by to mozno slo tak, ze ejakulat sa po chvilke zmeni na velmi kvapalnu hmotu a strati sa ja biele zafarbenie. Posvovy sekret je stale kremovy alebo "soplovy" ( a netecie ako voda)
samozrejme je to len orientacny indikator 🙂
@lauriik viem ako funguje to teliesko, dlho som o tom studoval, lebo sme to zvazovali kedze manzelka nemoze HAK
So zosuchnutim suhlasim, ale to musi byt iny amater zaciatocnik (a nezvlit si spravnu hrubku a nedat ho az na koren a pod). Ohladom toho prasknutia schvalne odporucam zopakovat test ktory som vyssie popisoval a pochopite, ze tie gumy su oddolnejsie ako svaby :D
@lubossi ale ved sa zmiesaju… a ta kvapka sa strati, tak, ako kvapka citronovej stavy v pohari vody. Hovorime o dierke v kondome a kvapocke ejakulatu.
@lubossi dakujem, prvy sex po 20 rokovh s kondomom, tak sa bojim🤣
@simsalabim a tie hrozne story, ked niekto zo srandy prepichuje kondomy v obchode🤣
Durex ma kondómy "extra safe" (také modré) znatelne su hrubšie a pevnejšie. (asi 3x ako štandard)
Jeden zober a pichaj doňho vidličku a pochopíš o čom hovorím, že čosi vydržia.. 🙂
On nepraskne.
Jedine čo hrozí je že pán pôjde po skončení ďalej. To je milé a ohľaduplne. Ale on sa zmenšuje a môže mu nadol vytiect a to potom rozmazava dnu.
Takze
#1nechať dosť miesta na rezervoar aby sa to nevytlacalo nadol
#2 natiahnuť az po spodok (koreň)
#3 po vyvrcholení hneď vytiahnuť a neísť ešte 5 min
@lubossi dakujem za tip, pozriem tie extra safe
@lubossi ano bolo to nejake rozmazane, aj ked nebol dalsich 5 minut 🤔 vzdy berie ohlad na mna, ze ja som prva, musim si na tie kondomy nejak zvyknut a co ten pharmatex k prezervativom, ci by sa nemal kombinovat radsej?
A ako ste sa chránili, keď si nečakane otehotnela?
@ankare takmer 20 rokov prerusovana a nikdy sa nic nestalo, smola no
Ber to tak, že dušička k Vám veľmi chcela prísť. 🥰
@ankare tak zivot je nevyspytatelny 🤔
a ako dopadlo tehotenstvo?
Tie nepoznám. Durexy mam lebo su širšie. Ine značky ma tlačia.
Ako vravím. Zober jeden. Napusti deci vody. Začni s tým všade naokolo mlátiť. Ak prežije, tak to musí prežiť aj najdivokejsiu noc na svete :D
@lubossi tak asi nemáš poriadneho holúbka, to by si potom pochopil, ako sa s veľkým Holúbkom počas vášnivého sexu trhajú kondómy 🙂
@banderaska29 tak taky vasnivy sex by som chcel vidiet :D Ked s tym vsade mlatis a neroztrha sa, tak sa nemoze ani v mekom a mazlavom prostredi. . Samozrejme hovorim o 5x drahsich Durexoch..
Ale ak ides 2h ako priklepova zbijacka, jasne ze treba menit ako pneumatiky na formuly kazdych 20 minut :D
Pri takej traume vidím len dve možnosti. Buď nebudeš mať plnohodnotný sex, alebo sa nechaj sterilizovať. Teda keď si naozaj rozhodnutá, že dieťa už určite v živote nebudeš chcieš. Nič medzi neexistuje. Takto to budeš mať ty pod kontrolou. Žiadna antikoncepcia nie je stopercentná a môže sa stať, že otehotnieš. Áno, sterilizácia u ženy je náročnejšia ako u muža. Ale prepáč, zdá sa mi trochu nefér k tomu nútiť muža, pokiaľ to sám nechce. Ten problém si musíš bohužiaľ vyriešiť sama.
@mojemenonikto ja ho nenutim, len je to menej narocne pre zenu ako pre muza, logicky, nie je to "moj problem" sam bol z roho nestastny ked sa to stalo a sex samozrejme chce
deti uz nechceme, mame svoj vek a proste uz nam inak bezi zivot nie okolo mamickovskych veci
@lubossi 😂😂😂😂😂 no tak je rozdiel intenzívne trenie a hrajkanie sa s ním. Ale čo si napísal ma pobavilo 😂😂😂 sex a'la formula 1

@personality ty si aj citala na co odpisujes, alebo si len generator nahodnych slov? Byvanie som nikde nespominal, ale autorka to napisala.