Ako zistiť prasknutý prezervatív a predchádzať stresu?
Ahojte,
cisto teoreticka otazka po desatrociach davania ai pozor, ktore fungovali a sledovani ovu, ked sa nic nestalo, zrazu sa stalo, ze som neplanovane otehotnela mam z toho traumu, z ktorej sa dostavam za pomoci psychologa, odvtedy sa bojim styku, ked som sa odhodlala, kupili sme kondomy, po styku sa mi zdalo, ze je tam "toho" nejako malo, kontrolovala som kondom ale dierku tazko najst, vyzeral ok, myslite, ze ked praskne kondom, ze sa to zisti? Trpim post traumatickou stresovou poruchou, ale HAK nechcem. Po styku som mala pocit, ze zo mna nieco vytieklo. Dakujem za odpovede
Citala som, ze sa odporuca po styku kondom napustit vodou, ak si chces byt ista, ci atm nie je dierocka a podla toho este pouzit nudzovu antikoncepciu.
Veď sa daj sterilizovať
dakujem baby, vyskusam, aby som bola kludna, lebo mam to vkuse v myslienkach, ci nebolo lepsie mat prerusovanu aj s kondomom pre istotu, nemate niekto skusenost s prasknutim? Kupila som nejake nemecke v Kauflande, lebo Durex v minulosti praskol, ake tak poriadne, ze sa to nedalo nevsimnut si
@pribinak nechcem ist do dalsej narkozy
Tak nech ide na sterilizáciu muž.Je to bezbolestné,teda pre teba.🙂
@teki1 ved mu to stale navrhujem, ale nechce o tom pocut, stale dufam, ze pojde, je to menej narocny zakrok ako pre zenu
Tak nesexuj a nebudeš mať stres.A to tehotenstvo ako dopadlo?
@teki1 ako asi ked ma taku uzkost z tehotenstva, naco sa vobec pytas 🥴
Po desaťročiach??? To je taká trauma, otehotnieť po desaťročiach pohlavného života? Koľko si mala vtedy rokov? A koľko máš teraz? Ako dopadlo tvoje nechcené tehotenstvo?
@h2 čo ťa je po tom 😀 debata je úplne o inom
@zuzanka.zuzu Nemôžem sa oýtať, keď mi to proste príde zvláštne? Veď ak autorka nechce, nikto ju nenúti odpovedať.
@zuzanka.zuzu Keď budeš 10 rokov hádzať zapálené zápalky do stohu slamy,raz sa slama zapáli.Takže ak sexuješ,čo je činnosť aby si otehotnela,tak logicky raz z toho otehotnieš.
Autorka nechce sa chrániť,tak ja neviem čo čaká, že sa stane po sexe?
nafukaj ho poriadne a mate s chlapcom o zabavku postarane... len potom sup sup spinkat, lebo rano ho musis vypustit, aby ho maminka nenasla, ked vas zavola ranajkovat 😉
Keď máš traumu treba sa chrániť minimálne dvomi druhmi ochrany lebo žiadna nie je 100%.
Daj sa sterilizovat. Chlapa by si aj tak podozrievala, ze nebol na zakroku
@teki1 autorka sa chrani, pouziva kondom. Nechapem, co sa tu do nej viacere navazate. Nechce otehotniet za ziadnych okolnosti a dalsie tehotenstvo vylucuje. Nie je prva ani posledna. To neznamena, ze teraz nebude sexualne zit.
Uplne ti rozumiem. Ziadna metoda neni na 100%. Ale ked nakombinujes dve tak je tehotenstvo naozaj vysoko nepravdepodobne. Pokial odmietas HAK tak by som skusila nehormonalne teliesko + prerusovana suloz, kondom + pharmatex, pharmatex + prerusovanie,... Moznosti je dost. Alebo potom ak to myslite vazne tak muz smer vazektomia.
@egonsk ja som zabezpecena zena s vlastnym byvanim, cize uplne mimo komentar
@lauriik dakujem, ano pharmatex mam kupeny, len sa udajne neodporuca kombinovat s kondomom, znama otehotnela s telieskom, cize necitila by som sa komfortne, ze sa to moze aj tak stat
@simsalabim dakujem za mudru a normalnu odpobed, nie kazda chce plodit deti do aleluja, ja uz dieta mam a ziadne dalsie nechcem
@januska12323 ano, tak to bude najlepsie dvojita ochrana
ok, tak len prekvapuju ma dospele zeny, ktore nepoznaju svoje telo a nerozpoznaju ejakulat od posvoveho mazania, pripadne ovulacie 😉
Preto pisem nakombinovat dve. Teliesko + prerusovat. Tam uz je sanca velmi takmer nulova. Hlavne ked sa vam roky darilo neotehotniet iba prerusovanim. A pharmatex s kondomom sa pouzivat moze. Neviem kde si citala, ze nie.
Preco sa bojis narkozy? Cela sterilka trva tak 15 min dokopy. Podla mna je lepsie prezit tu chvilu v narkoze a mat pokoj ako riesit po kazdom sexe kontrolu kondomu a kazdy mesiac stresovat... inak myslim si, ze ked kondom praskne, tak v nom nie je malicka dierka, ale je roztrhnuty poriadne plus este by to malo aj pocut. Ale teda za cely cas pouzivania sa mi to stalo len 1x, takze az tak sa k tomu vyjadrit neviem
@egonsk poznam svoje telo velmi dobre, preto mi viac ako 15 rokov fungovalo co malo...ale kondomy som nepoužila vyse 15 rokov, preto som nesvoja
@guiseppinka ano, zvazim do buducna, ak muz odmietne sterilizaciu, tiez ked raz praskol v minulosti bolo ako pises cele pretrhnutie
Autorka, to Egonsk píše každej, narážky na bývanie, myslí si, ze každá je tu chuderka co potrebuje ďalšieho účastníka ku kúpe nehnuteľnosti.. Akurát, že dnes už nie je chlap nič viac ako žena.

Vzdy ho mozes naplnit este vodou..a uvidela by si, ak by niekadial pretekala