icon

Ako zohnať potratovú tabletku?

sajmoniss
10. sep 2020

Ahojte chcela by som sa spytat či niekto z vás nemá alebo nevie nejako zohnať potratovu tabletku viem že v Čechách je na predpis a na sk asi ani nie je alebo neviete či to tu niekto robi na sk nasla som plno stránok o tom že to robia ale neviem sa ináč ktomu dohľadať

Strana
z3
extempore
13. sep 2020

@sara07 nie je to vobec bezne otehotnieť s Mirenou. Jej účinok je dvojfázový, hormonálne bráni rastu sliznice maternice a keby aj nahodou, tak este bráni uhniezdeniu. Pozri si Pearlov index.

sajmoniss
autor
13. sep 2020

@nika3136
@ivkazba len aby ste vedeli vy múdre, nie niesom tá z minula lebo ja som v živote tu nepísala o niečom takom😉 najprv si preverte a potom osočujte a starajte sa o svoj život nikto sa vás nepýtal či som tu už písala

nika3136
13. sep 2020

@sajmoniss
Pytala si sa ine veci, tak mas k tomu v komentari aj hned odpoved bez ohladu na to, ci si tu niekomu uz pisala 👆 ak sa ty postaras takto o svoj zivot, nechod potom otravovat lekarov, aby si nezaberala miesto niekomu, kto za nic nemoze.
Inak - gynekolog ti rad zodpovie vsetky tvoje otazky.

sajmoniss
autor
13. sep 2020

@nika3136 neviem o čom vy tu píšete ale je mi to jedno normalne som sa spýtala chcela som len odpoved a nie že pridem po 3 dňoch a tu 3 stránky ako sa tu hádajú ženy preboha kde sme to

nika3136
13. sep 2020

@sajmoniss
Neviem preco mi pises odveci, ale doteraz som tu mala jeden komentar 😃
Tato tableta je u nas ilegalna, lekar ti odpovie vsetky tvoje otazky a povie ti moznosti, mozes si ju nejakym sposobom zohnat ilegalne ked si si vedoma toho, ze mozes vykrvacat, lebo sa to bezne robi pod dohladom lekara. Neviem sice preco sa pytas tu a nie u dr, ale ak, treba ist cim skor

pannama1
14. sep 2020

No teraz sa z toho podla mna uz nevykrutis a mohla si cakat, ze pri takejto teme sa tu rozbehne bujarejsia diskusia. U nas ju len tak nezozenies, to je asi ta prava odpoved na tvoju otazku

peter998
Autor odpoveď zmazal
reni1512
21. okt 2021

@peter998 tak si ju daj pred spanim 🙄

Strana
z3