Akú dlhú dobu vám test ukazoval negativitu?

lucinka609
11. máj 2021

Ahojte 🙂 chcem sa prosím opýtať na vaše skúsenosti, akú dlhú dobu vám test ukazoval negativitu a potom po týždňoch ste zistili, že ste tehotná.
Ja mávam cyklus pravidelný 27 - 28 dňový. Snažíme sa o dieťa, menzes mešká 11 dní a test stále negatívny.
K lekárke som objednaná až na 31.5

nikca_123
11. máj 2021

@lucinka609 za predpokladu ze si mala ovu v strede cyklu alebo aj na 26.den cyklu- test na 100% ukazal uz pozitivitu pri 11 dnovom meskani. Bodaj by som sa mylila. Drzim palce.

lucinka609
autor
11. máj 2021

@nikca_123 ďakujem za odpoveď. 🙂 Uvidíme. Najhoršie je to čakanie

nikca_123
11. máj 2021

@lucinka609 ja by som zasla ku gyn skor ako 31.05 nech ta pozrie.

julie19
11. máj 2021

Ak máš naozaj pravidelný cyklus tak pri 11 daňovom meškaní už by mal byt test pozitívny ... osobne si nemyslím že sa jedna o tehotenstvo, ale držím palce aby to vyšlo a ja som sa mýlila 🤞🙏... v každom prípade ak ms bude ďalej meškať a testy budú dajme tomu aj na 14 deň meškania negatívne tak by som išla za doktorom skôr, môže to byt aj iný problém, ktorý keď odstránite tak to rýchlemu otehotneniu pomôže ;)

monika2605
11. máj 2021

@lucinka609 az na 14den a to mi uz aj zle byvalo predtym v aute, vedela som, ze sa nieco deje no test stale negativny...

marlenkav
11. máj 2021
Používateľ marlenkav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marlenkav.

@lucinka609 uz si to nepamatam presne ale mne dost dlho test nevysiel pozitivny a to som si bola na 99% ista ze som tehotna. ( mohli to byt 2 tyzdne cca ) Potom mi po par dnoch vysiel duch, skusila som tak jak zvyknu pisat dievcata “ zabudnu” vyhodit test a tak som sa pozrela a bola tam velmi slaba ciarka, ked som si spravila test znova o par dni neskor uz ciarka silnela a teda je to tehotenstvo. Takze ja mam taku podobnu skusenost ako ty, kazda sme vsak ina, ak by to nahodou aj nevyslo teraz vijde nabuduce. Drzim palce 😊

andyka105
11. máj 2021

Ahoj, mne momentalne meškajú 9 dni na niektorom teste veľmi slabulinký duch priam až neviditeľný a na niektorom vôbec nič. Včera som bola u lekára, na ultrazvuku je vidieť dajakú machulu, pán doktor predpokladá, že je to tehu. Mám ísť na kontrolu za 10 dní. Čítala som o rôznych prípadoch, kedy baby písali že im vyšiel pozitívny test až po 2 týžnoch no nechcela som veriť že to bude môj prípad… tak sa nechám prekvapiť ako to dopadne ☺️ Ale po vlastnej skúsenosti je možné, že aj napriek negatívnym testom tehu môžeš byť. Tak držím palce a daj vedieť ako to dopadlo. 😁

kkovacovak
11. máj 2021

@lucinka609 mohli ste mať posunutú ovuláciu a tým pádom test ešte nemusí nič ukazovať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre