Aký je test Alere?
@jasolka ďakujem , lebo my vysiel slaba čiarka aj to az na druhy den nue v den ked som si ho robila
A dnes ako menzes 😑😑
Ale test ma relevantný výsledok len 5 min po urobeni resp do doby aký je uvedený na pribalovom letáku... Čiže ak čiarka vyšla na ďalší deň tak by som výsledok ako relevantný nebrala... Ak ti mešká menštruácia skus iný z ranného moču...
@sense dnes som zacala krvacat už takže menštruacia sa spustila len druha čiarka nevysla hned do 5 minut mozno niekedy večer ale to som uz nekontrolovala až rano .
Takze tehu to nebola myslite ? 😑
Test nesleduj po xy hodinach naco, ked nebol do 5minut pozit tak potom uz mozes vyhodit.
@mima1 meškalo mi to a vysla ciarka aj ked neskor .. sla som ku gynekologičke videla tam nieco ako plodovy vak len velmo malé ,aj hcg z krvy velmo nizke .a dnes bolesti a menzes akoby sa spustil .
Mohlo to byt kludne biochemicke. Vydu dve ciarky no potom pride menzes
@mima1 už aom sa aj tešila .no nevyšlo ..mozno nabuduce 🙂
Test ti neukazal ciarku ale kanalik po niekoľkých hodinach... Tomuto nerozumiem... Ved urobim test je negativny tak ho vyhodim, nie?
@alexandra1805 podla mna sa urcite uz nieco vytvaralo, ale zial nevydrzalo to. Stava sa to dost bezne, len baby ktore sa az tak nesnazia otehotniet, si to ani nevsimnu kedze si neurobia test. Neboj nabuduce to vyjde.
Ak mozem poradit nerob si moc skoro testy, vyckaj dlhsie.
@joannita myslim si to aj ja ... keby som nebola nevysla by ani len druha ciarka .a na sone uz bolonnieco vidiet len velmi malinko ..
@alexandra1805 a to si uz kedy stihla byt u dr..
@alexandra1805 nie resp ešte by to mohlo byt biochemické ak si mala aj hcg v krvy
@sense ano vyslo podla doktorky ,len slabé

Tehotenský kazetový, 25 kovy