Aký je váš názor na môj tehotenský test?
@adkajanova
/ negatívny
// pozitívny
Co myslíš? Koľko paliciek tam vidíš? Blahoželám
Tu podľa mňa názor druhých nepotrebuješ 😁
2 ciatky az ti oci vypalia.Gratulujem 😊
@adkajanova pozitivny gratulujeeeem zlaticko 🥰🥰🥰
@bambulienka25 takja somdavala tiez prispevok zw ci je poz. Bo bola omnoho slAbsia ciarka tak asi sa chcela uistit
@bambulienka25 chapem naco myslis, no beriem to z druhej strany niektore baby sa pokusaju dlho o dieta.. a nedari sa im a ked sa im dostavia tie vytuzene 2 palicky tak sa chcu uistit ci nebluznia 😂 a tak trocha sa pochvalit predpokladam… vacsina znas to hned nevytrubuje celemu svetu aha mam pozitivny test ale zaroven sa chcu pochvalit aspon takto anonymne nieje naton nic zle,netreba hned odkazovat na pribalovy letak…🙂, a okrem toho autorke gratulujem a prajem bezproblemove tehotenstvo 🤞🏻😉
@adkajanova gratulujem 🙂
@blondee1991 tomuto sa hovori zenska solidarita a empatia... pekne od teba😍
@adkajanova gratulujem je pozitívny. Prajem krásne tehotenstvo prežite v zdravíčku ☺️
Nooo, sak to je jasne pozitívny… druha čiarka oči vypáli. Gratulujem
@0silvia0 🥰🥰
@bambulienka25 negativny?????
@bambulienka25 tak co pises...
@hanka555 ona vždy do týchto tém píše, že test je negatívny 🤷 aj keď teraz to bola dosť zle namierená irónia
Krásna ciarka... Nech len silnie 🍀✊❤️
Gratulujem!
@bambulienka25 daj sa liecit🤣
@bambulienka25 ja som to úplne od začiatku pochopila, ako si to myslela.
Ešte chápem keď niektorá snazilka napíše, nemôžem tomu uveriť, naozaj sú tam 2? Co je jasne, ze sa len veľmi teší- to je milé.
Ale opýtať sa, keď sú jasne // ci je pozitívny 🤔...
A autorka chcela vedieť názor 😅 tak si si povedala ten svoj
@bambulienka25 ty by si nemala odpovedať, všade si zákerná 🤮
Ahoj, prosíme o slušné komentáře bez urážek a vzájemného napadání, díky za pochopení.