icon

Aký pocit ste mali na začiatku tehotenstva?

23. mar 2021

Ahoj. Dnes mam dostat ms, citim uz ten znamy pocit bolesti ked sa ide ms spustit (take pichane zospodku)a kedze bol test rano negativny, tak s tym nepocitam ze by sa podarilo. Ale zaujima ma ze ked ste ostali tehotne tiez ste mali pocit ze sa rozbieha alebo nieco bolo inak?

Strana
z2
ab727
23. mar 2021

Ahoj,normálne som mala stavy ako pred MS,bolesti v podbrušku...

zuzinkka18
23. mar 2021

Mala som pocit, že každú chvíľu sa to spustí, mala som všetky príznaky .....no a nespustilo sa nič 😀

vierocka888
23. mar 2021

Paniku,aj keď bolo viac než planovane🤣🤣🤣

autor
23. mar 2021

@ab727
@zuzinkka18 aj ste si robili v ten den test ako mala prist? Ukazal uz aspon ducha? Ja som v nadeji robila rano 2 ine znacky a nist 😬

autor
23. mar 2021

@vierocka888 😃😃😃

surama
23. mar 2021

Ja tiez tak, ako tu baby pisu. Uplne ako keby som mala dostat MS :D Uz som stihla aj objednat test muzskej a zenskej plodnosti (inak neviete o niekom, kto by to vyuzil?), lebo som si vravela, ze isto pride MS..uplne rovnake priznaky.

Inak na silvestra som sa rano zobudila mega na*rata :D, nervozna, nafuknuta, naliata...vsetko mi vadilo a ohresila som sa na kazdu blbost :D A vtedy som si povedala, ze toto nie som ja :D Isla som do lekarne kupit test, ale bola zatvorena, tak som sa nadavajuci vratila domov :D A potom isiel manzel do inej lekarkne kupit, doma som urobila test a uz tam bola slaba, ale viditelna druha ciarka 🙂 To bolo na 28DC.

ab727
23. mar 2021

No v jednom prípade mi ukázal asi až po cca týždni meškania,ale zasa teraz pri poslednom mi už vyšla čiarka pred meškaním asi 3 dni...ale je možné,že ak sa posunula ovulácia tak sa ešte ukážu dve

autor
23. mar 2021

@surama wow super pribeh, toto ma bavi citat 😃 este nikdy som nebola tehotna.. dlho sa snazime, ale tesim sa az raz budem aj ja nejaky haluzny pribeh 🤩 tiez som dnes 28 dc... 8.3. Som mala 19,1 mm folik. Picha ma cely spodok dnes, to pocitujem den pred alebo v den ked sa spusti ms a testy vcera aj dnes biele 😏

autor
23. mar 2021

@ab727 to si zrejma v oboch pripadoch mala ovulacie v ine dni. U mna je ovu konstatne kazdy mesiac medzu 14 a 16 DC. tento raz to bolo 14 DC a uz by urcite test ukazal po tych 13-14 dpo ciarocku. Tak verim, ze to raz pride 😊

surama
23. mar 2021

Ja som inak planovala robit test az ked mi bude meskat MS, lebo tak sa to aj na testoch uvadza, ale kedze som mala tento stav, ktory som popisovala :D a este bol aj silvester a isli sme k nasim, tak som skusila urobit skor...ale zalezi to od toho aku mas hladinu HCG...Podla mna este nic nie je stratene 🙂 Drzim silno prsty 🙂

autor
23. mar 2021

@surama si zlata 🥰 este pockam ci sa teda ms spusti. Citim, ze je to na spadnutie a k tomu ten negativny test. Bol by zazrak keby to vyslo 😇

majamat
23. mar 2021

ja som mala tiez priznaky ako pred ms. a ducha som mala 2 dni pred ocakavanou ms.
asi 2 dni po vynechani uz boli riadne kolajnice

majamat
23. mar 2021

ak by si mala posunutu ovulku, tak ti kludne moze ukazat neskor, aj tyzden po vynechani

autor
23. mar 2021

@majamat to som nemala posunutu. Dr mi 10.03 potvrdil,'ze prebehla asi toho 09.03. Teoria hovori jasne, uz som tolko dni po ovulke, ze neni sanca 😃

mabenn
23. mar 2021

Ja som tušila, že niečo je inak, lebo normálne pred menzesom priberiem asi pol kila (zavodnenie) a ja som naopak chudla.

kiki68
23. mar 2021

No mne uz bolo nevolno mierne z nicoho nic a teplota okolo 37.1 a furt unavena a zima mi bola. Zacalo to tak tyzden pred datumom ms. Vtedy si hovorim, bud som chora alebo tehotna. Mne nebyva zima a prsa ten posledny tyzden vyzerali ako zo silikonu. Ale hlavne mi nebyva bezne nejako divne a vtedy mi bolo. Jedna mamicka u nas, Vietnamka mi povedala to iste. Ze tak u nej zacali prejavy tehu. Muzovi povedala, bud som tehu alebo mi nieco vazne bude .

autor
23. mar 2021

@kiki68 zima mi bola pred tyzdnom niekolko dni, aj prsia boleli, aj krize a vsetko to preslo od vcera a dnes mi nic neni, iba citim akoby sa uz chcela spustit a nejde jej to - pichanie mam akoby vnutri, brusko ma neboli, nic. Vzdy ked mi odzneju vsetky pms tak sa mi spusti ms, tak cakam 😃

olivieraa
23. mar 2021

@surama ahoj. Ake su to tie testy muzskej a zenskej plodnosti?

kiki68
23. mar 2021

Vies keby nedojde ms Tak chod na kontrolu, keby nejaka cysta alebo tak

autor
23. mar 2021

@kiki68 jasne, vdaka. Ale pri mojom stasti pride este dnes alebo hned rano. Mam cyklus ako hodinky plus minus 1 den.

ab727
23. mar 2021

Raz určite,držím palce🙂

surama
23. mar 2021

@olivieraa Ahoj, asi nemozem pisat znacku, tak ti poslem znacku do spravy, ale je to na domace pouzitie. Zensky test meria zvysenu hladinu FSH hormonu v moči a muzsky meria ci je v sperme dostatocny pocet spermii.

aktak22
23. mar 2021

Mam to presne tak ,zajtra mam dostat a mam uz tyzden priznaky ako pred ms len sa k nim pridruzili aj ine veci tak som zvedava

21anjelik19
23. mar 2021

Pichalo ma v podbrusko 3 noci za sebou....a potom strašna bolesť pŕs, horšia ako pri MS tak som hneď vedela čo to znamená 😅

katlin7
23. mar 2021

Taký bežný. Ako pred červenou. Kúpila som si menštruačný kalisok a tešila sa na jeho otestovanie. Ale miesto červenej sa dostavil (a vlastne jz aj pred ňou) silný biely výtok. A “zdržal sa” až do konca 🙈

brmona
23. mar 2021

Pri synovi ma priserne boleli prsia, hlavne bradavky asi tyzden pred ms, pri dcere uz o trosku menej (asi boli zvyknute po kojeni :D), ale pri oboch som mala silny biely vytok asi 10 dni

lienka353535
23. mar 2021

Ahoj, presne teraz to zazivam.. Uz par dni ma boli podbrusko ako ked mam dostat ms, prsia ovela ovela citlivejsie a trapi ma zapcha.. Dnes som mala dostat ale uz mam kolajnice na teste.. 🙂

eviku85
23. mar 2021

U mňa pri pri všetkých 4 tehotenstvach sa mi snívali dažďový a hady, vyliezajuce z jamy plnej hliny, blata a vždy v tme🙂 hneď som vedela. Pocitovo som si myslela, že zo mňa niečo vypadne zospodu, alebo ako to pomenovat. Čakanie na menzes u mňa nepresne, pretože pri troch som menzes mala a dokonca pri jednom dvakrát a vôbec nie slabý. A dokonca aj test mi vyšiel negatívny cca v 6 tyzdni a bola som tehotna, čo mi o dva dni potvrdila lekárka.

seva22
23. mar 2021

Podla mna ak test ukazuje len jednu čiarku pred ms tak tomu velku sancu nedávaj 😣

zozo4
23. mar 2021

Keďže som tvor nespavy😁hneď som vedela že sa niečo deje keď som zrazu začala zaspávať o pol 9 večer čo bolo naposledy na základnej v 1 ročníku😂To bol prvý signál,a potom keď som vyšľapala túru na kráľovu horu a bolo mi zle od žalúdka čo mi nikdy nebývalo.Zvlastny iný pocit,vtedy som už bola týždeň tehotná.Pocity?nádherné..nemenila by som nič..a doprajem každej z vás aby ste zažili ,prežili..

Strana
z2