Aký rekored ste mali ohľadom dvoch čiarok?
Mamičky aký rekord ste mali čo sa týka 2 čiarok na tehotenskom teste počet dni od pohlavného styku ďakujem 😃
To uz su dve ciarky olympijska disciplina?
V ocuravani testov sa dá dosiahnuť nejaký rekord?
Musíš takto zisťovať, či mal byť už pozitívny?
To vazne? To sa musis naozaj velmi nudit ked ta napada takato otazka
A co ked mal niekto styk iny den, ako ovulaciu? Respektive akk vies z ktoreho styku sa vajicko oplodnilo?
@anjelicek26 viem presne kedy som mala ovuláciu, merala som si niekolko mesiacov bazálnu teplotu, ten graf neofajcis...a vzhladom k tomu, kedy bol a nebol pohlavny styk v danom cykle viem s absolutnou istotou potvrdit, ze prvy pozitivny tehotensky test som mala na 6.den od ovulacie. Na 8.den absolutne jednoznacne silne dve ciarky.
Je fakt, ze mam dvojicky, cize ci ta vyska hcg suvisela s tym to neviem, ale bolo to tak.
Ze rekord? Nikdy som po takychto rekordoch netuzila a ani to neriesila.
Meskala ms tak som robila test…
Akurat pri druhej dcerke sme mali narocny program na vikend. Tak som si spravila test uz v piatok-2dni pred ms a uz bolo vidiet ciarku. Ale uplne presne ovulaciu som vtedy nejako neriesila.
@petrahl graf "ofajcis", pravidelne na sone som mala ovu potvrdenu aj dva dni pred stupnutim bazalky ked sme sa snazili o maleho 🙄 Ale tak to je jedno...
@petrahl suhlasim s tym, ze po ovulacii teplota stupne kludne o 2 dni. Mozes mat bolesti cokolvek a moze uz byt po ovulacii. Viem si predstavit , ze by si mala potvrdenu ovulaciu lekarom a grafom a vies urcite naozaj mozno den ovulacie. Sama si meriam teplotu xy mesiacov a naozaj neviem urcit den🙂 raz bolesti su, inokedy nie. Ale ano, moze vyska hcg suvisiet s dvojickami a to ze sa ti na teste cosi tym padom objavilo skor. Ale graf nie je potvrdenim kedy bola ovulacia ale len ze prebehla
Tu vobec nejde kedy dve ciarky ukaze od pohlavneho styku, ale skor od ovulácie ..
Neviem ale niekedy si pripadam ako mimozemstan lebo tehotensky test som si vzdy urobila az keď mi meskala 1 den menstruacia. Naco by som si to robila predtym ked som stale nevedela ze mi moze ta menstruacia prist? Aby som bola viac sklamana alebo naco? Pockam do dna ocakavanej menstruacie - robim test 🤷🏽♀️
8 DPO duch, 11 DPO uz jasne a zretelne kolajnice. Ovulacia pocitana s Fertilityfriend podla bazalky aj robene ovulacne testy, mam to tu aj v albume zdokumentovane 😀
Ja ziadny, lebo som pouzila digitalny test 😂.
@anjelicek26 😂😂😂
🙄asi som iná...NIKDy som si nelúpila test, raz kúpil manžel. Ani som nevedela ako to použiť, potom tam nabehli dve čiarky - tak sme to vyhodil že nejaká blbosť...😝
Kedy sa ženy konečne naučia robiť testy? To bude asi deň, ktorý sa zapíše do histórie.
Co? To si niekto zapisuje alebo ?
Netreva mi 2 ciarky,viem to do tyzdna po styku. :D
@anjelicek26 keď si trubka a nevieš sa v grafoch bazálnej teploty a symptómov vlastného tela orientovať, tak áno, potom môžeš nadobudnúť dojem, že to nefunguje
@petrahl pises nespravnej osobne co sa tohoto tyka,ale na tuto uroven sa znizovat nejdem😘
Niektoré už druhý deň po styku 🙂
@anjelicek26 ja som raz dokonca mala pozitívny ovulacny test, v ten deň folikulometria - ovu nepotvrdená, potvrdená o 5 dní neskôr 🙂 takže za mňa toľko aj k testom. Aj tehotenské testy sú niekedy pozitívne a nejde o tehotenstvo (aj sa mi to stalo) a niekedy sú negatívne a ide o tehotenstvo. V tomto sa málokedy dá určiť naozaj presný termín pri prirodzenom počatí 🙂 keďže aj keby mate sex 1x za mesiac, neznamená to, že v ten deň prebehla ovulácia a oplodnenie....
@petrahl tu aký milý človiečik zase, niekto napíše svoj názor a už je kadečo, aby sme sa tu báli uz aj niečo napísať 🙂 pekný deň

Rekord? Vela zien ani nevie, kedy ma ovulaciu a potom hlasi na 5-ty den "po ovulacii" krasne dve ciarky, k tomu sa uz radsej ani nikde nevyjadrujem 😅