icon

Análny sex a možné tehotenstvo

9. sep 2022

Prosim, neodsudzujte ma, dost sa uz trapim a hambim. Menzes mi meska uz 6-ty den, test bol zatial negativny. Mali sme s manzelom pomer po oslave a ja som mu v stave pripitosti prikyvla na analny sex a spravil sa do mna. Ja si uz namyslam, ci mi mohlo nieco vytiect do vaginy...je to realne, avsak si stale hovorim, ze snad by sa spermia nedostala az do vajickovodu. Mate niekto takuto bizarnu skusenost pri otehotneni? Poprosim len normalne komenty, nemam nast a viem ako funguje oplodnenie vajicka...doteraz som mala cyklus normalny, preto sa dost bojim.

mirkava
9. sep 2022

Nie nie je to možné...

miskamicha
9. sep 2022

Nie nie si tehotna. Ak mas ms pravidelnu a meska ti 6.ty den a testy negat nie si. A nie analnym sexom sa neda otehotniet.

retep00
9. sep 2022

Je to veľmi málo pravdepodobné. Menzes vám môže meškať z rôznych iných príčin. Keď budete pod stresom, ešte viac si ho oddialíte.

diwotworna
9. sep 2022

Fu moja babka vravela že k tomu prídeš skôr ako k novým nohavicám 🤪 normálne si urob test a budeš vedieť na čom si 😁 pekný dnik prajem

sparkling
9. sep 2022

Cakas normalne prispevky ale uz tvoj prispevok normalny nie je. Lebo kto normalny bude praktizovat analny sex bez barierovej ochrany… tehotna nebudes, akurat mas nejaku fajn infekciu mozno. Hybaj na gyndu nech ta pozrie lekar. Priprav sa vopred, ze nebude nadseny ked mu povies, preco si prisla a ako sa to stalo

autor
9. sep 2022

@sparkling Ano, mas pravdu. Za beznych okolnosti ma nato muz nenahovori, nepraktizujeme to vobec. Preto sa aj dost hambim, infekciu pravdepodobne nemam, pretoze do vaginy uz potom samozrejme nesiel.
@retep00
@mirkava
@miskamicha baby rozum mi hovori, ze to nie je mozne, ale mam fakt uz riadny stres 😔
Ci sa to pocas lezania v spanku nejak nedostalo dovnutra, aj ked pravdepodobnost je mala.

miskamicha
9. sep 2022

Nie nie si tehotna 🙂 klud. Daj si dnes 2 pohare cerveneho a teplu vaňu.

patus_2
9. sep 2022

Hlavne kľud, mohla sa ti posunúť ovulácia a preto ms mešká. Nebola si chorá 2-3 týždne dozadu? Ale si nemala nejaký stres? A niekedy si telo samé "posunie" ovuláciu pretože bojuje s niečím, čo sa ani navonok neprejaví. Počkaj ešte 3-4 dní keď menštruácia nepríde tak choď k lekárovi. A lekárovi o analnom styku vôbec rozprávať nemusíš.

mirkava
9. sep 2022

Akože teoreticky že by spermie "pretiekli" v spánku myslím že by mohlo byt možné, ale tak málo pravdepodobné aj vzhľadom k tomu ze na vzduchu rýchlo vyschnu a strácajú svoje "schpnosti" 😊. Ak ti meska urob test.

autor
9. sep 2022

@patus_2 dakujem za odpoved 🤗 stresove obdobie mam veru, aj nachladnuta som. Len ma znepokojuje, ze ma uz vyse tyzdna pobolievaju prsia a podbrusko ako pred menzesom a stale nic 😩 uz si namyslam, ze su to tehu priznaky. Kupim dnes dalsie testy a zavolam aj dr.

autor
9. sep 2022

@mirkava no take pochody mam aj ja v hlave, ci nieco nepretieklo 😳 a ci nejake superspermia sa nedostala az tam vyssie, kam potrebovala...
No som z toho na nervy, tretie babo neplanujeme a teda este aj suhra takych trapnych okolnosti 😩

h2
9. sep 2022

Pozri, a nemôžeš byť tehotná z nejakého iného sexu? Určite ste mali s manželom sex aj okrem tohoto inkriminovaného análu. Hormonálnu antikoncepciu zrejme neberieš, keď sa bojíš tehotenstva. To, že sa pri normálnom sexe do teba neurobí, nič neznamená.

ukulela
9. sep 2022

Spermie nemaju nohy. Ony plavaju. A to je rozdiel. Samovolne sa zjedneho otvoru do druheho nedostanu. Ani teoreticky. Ak si nemala iny sex, tehotmanebudes, z tohto nie.

irusa
9. sep 2022

😂

jenn25
9. sep 2022

Tiez mi to meskalo ale ja som vedela ze tehotna byt nemozem, sla som za doktorkou a ona sa pozrela a videla ze sa uz blizi menstruacia. Povedala mi aj ze ovulacia u mna neprebehla cize preto bola menstruacia posunuta. Tiez vravela ze to ze nebola ovulacia moze byt stresom, vekom atd....

oli18
9. sep 2022

Toto dospela zena nemoze mysliet vazne, ani v strese, v akom si🙉

melany4
9. sep 2022

No áno clovek v opitosti robí občas hlúposti.MS ti podľa mňa môže kľudne meškať,stáva sa to aj mne občas veľa mešká
Ale ináč keď je to manžel,prečo by vám bábätko vadilo...to len tak ma zaujímalo.

autor
9. sep 2022

@jenn25 prosim Ta a mala si take priznaky ako pred menzesom? Bolest prs a podbruska?

@melany4 uz mame takmer 40 rokov obaja a sme uplne sami, ziadne babky, ze pomozu 😔Bojim sa velmi, ak by tehotenstvo bolo komplikovane, ako to zvladneme bez pomoci, ci sa nieco nevyskytne...mam velke obavy

sparkling
9. sep 2022

Vsak ale o to nejde, ale asi ste spolu spali aj v ine dni nasledne po tomto analnom styku. U muzov mozu infekcie prebiehat bezpriznakovo, ty si to od neho mohla chytit. To nie je len o tom konkretnom jednom raze. Akoze hanbit sa nemusis, bola si so svojim muzom. Drzim palce nech je vsetko ok.

melany4
9. sep 2022

Aha jasne,..ale máš negatívne testy tak podľa mňa to je malá pravdepodobnosť.
Ináč vek do 40 je podľa mňa stále fajn.
Dieťa je dar a radosť v každom veku.😉

mirkava
9. sep 2022

Juuj hneď by som sa s tebou vymenila 😊. My sme chceli druhé, ale už sa nedalo 😔...

autor
9. sep 2022

@sparkling Dakujem! Mali sme styk uz len raz cca po tyzdni a pol. To ma nenapadlo veru, ze moze mat infekciu, kedze ozaj to bol preslap, toto nepraktiktujeme.

@melany4 dakujem za mile slove, no uvidime...dr som sa nedovolala, zajtra skusim spravit test dalsi. Muz je kludny, akoby sa nic nedialo...ze budeme to riesit, ked to bude iste. Ja absolutne netusim, co spravim...bojim sa toho tretieho tehotenstva vo vyssom veku.
@mirkava tak velmi by som Ti dopriala ♥️ preco je to vzdy "naopak", zakon schvalnosti 😔

kiki68
9. sep 2022

Nie je to velmi mozne 😀 inak ja som mala tento sex aj pocas tehu a po tehu.

kiki68
9. sep 2022

@sparkling vela ludi ide bareback. To by si bola prekvapena. Este ked s manzelom tak je v poho. Si predstav kolko ludi ide takto s ludmi, co ani nepoznaju. Toto by som neriesila, aj my ideme sem tam tymto stylom. Aj keby je tam bariera, tak pred tym, nez sa ide do ineho otvoru sa ma partner poriadne umyt v sprche.

sabina_71
9. sep 2022

Odporúčam si prečítať niečo o tomto type sexu a potom hovoriť, že nemáš infekciu ty alebo on a môžu ju preniesť na teba 🙂

nevenka
9. sep 2022

@autorka mam 39 rokov a cakam 4.dieta, nie je to taka katastrofa, ako to znie...😅

autor
9. sep 2022

@kiki68 fuuuha, tak to ja ani nepoznam taketo pojmy 🤭 my sme taki klasici, moc casu pri detoch nemame, cize neexperimentujeme vobec

@nevenka vsimla som si Ta uz v diskusii inej 😊 klobuk dole, stvrte bolo planovane?

sparkling
9. sep 2022

@kiki68 nemam s tym skusenosti 🤷🏼‍♀️🤣 ja len tak logicky

jenn25
10. sep 2022

Praveze nie nemala som ziadne priznaky

kiki68
10. sep 2022

Pri detoch je casu menej, ale my klasici nie sme a ani nebudeme 😀 pre mna je to doslova lepsie, nakolko tie krcove zily na maternici po porode sposobuju zrovna v tych oblubenych a praktickych polohach bolest. Tak reku, co sa neda predkom, ide zadkom 😂