icon

Bazálna teplota pod 37

nikoolaa
12. júl 2016

Dobrý večer budúce mamičky,mam jednu prosbu. :/ Prosím vás s priateľom sa snažíme o babetko,do teraz sme mali chránený pohlavný styk.Menzes mi prišiel 1.7 2016 .Po skončení menštruácie sme začali plodiť. 😃 7.7 2016 až do dnes 12.7 2016 sme každý deň plodili 😃 čítala som že plodné dni sú tak 10 až 14 deň po začatí menzesu. Keďže sme plodili cez plodné dni aká je šanca že som v tom ? Bazalnu teplotu som mala vždy pod 37. Až dnes 5 deň po prvom plodeni bola bazálna teplota až 37,4. Myslíte že je to kvôli plodným dňom alebo kvôli začínajúcemu tehotenstvu ? Ďakujem za každú jednu odpoveď😃

Strana
z2
chelly
25. júl 2016

@mailinka4 tak skus dole, co to urobi

mailinka4
25. júl 2016

@chelly skúsiim, dakujem 🙂

mailinka4
26. júl 2016

@chelly ahojky, len som ti chcela dať vedieť, že dnes som teda prešla na vaginálne meranie a teplota bola 37,1 tušíím. Škoda, že to nemám s čím porovnať, keďže som doposiaľ merala orálne. A dnes je posledný deň kedy mi može dojsť MS, tzn. 35 DC. Ešte sa mi nestalo, aby to trvalo dlhšie. Včera som to nevydržala a urobila som si test, ale bolo už asi 6 večer, samozrejme bol negatívny. Ale s testovaním zrejme počkám, až bude MS meškať aspoň týždeň.

chelly
26. júl 2016

@mailinka4 to je pekna teplota. tak uvidime, ako sa to dalej vyvinie. drzim palce!

mailinka4
26. júl 2016

@chelly dakujem 🙂

Strana
z2