Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@eri28
Dakujem velmi pekne vsak mohla by som aj ten roman napisat 🙂 Mozno by som bola aj slavna zachvilku 🙂
Je to zaujimave ten zivot vie niekedy tak napinat ze az az ale som stastna ze som nakoniec v tehu ani tomu nemozem uverit 😀 Ale tak hadam sa podelis aj ty a precitam si aj ja 🙂 Tvoj pribeh tak drzim palce teda nech teda nepride uz ta mrcha a budu dve // 😅 Budem rada ked das vediet potom 😉
@cicka22312 moj roman pisem hi hi som na 40 strane je to napinave, nechuti mi fajcit, vcera som tlmila bolest brucha paracetamolom, 2 dni som rano zelena, prsia mi pamela anderson moze zavidiet, obcas pichne , ked si liham hlava sa toci, bolesti krizov, krasny sen zobudi ma mrcha o 11 dni ked pride a ja sa ozerem z toho co prezivam, alebo tehu a abstinujeme cele tehu a kojenie, mamicka moja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@cicka22312 ahoj.dakujem len drz 🙂.jasne potom napisem,ako sme dopadli 🙂. to je dobree ze si domka aspon na zaciatku 🙂 ja som s maly tiez bola doma,ale j som mala vysoky tlak a robim v takom bordeli ze az, tak preto...cely den dychame same hnusne smrady 🙂 takze ak to vyde,tak aj ja sa dam vypysat aspon na zaciatku. pekne oddychuj a davaj na vas pozor 🙂
@eri28 Jeeeej teeda noo tak mas kopec priznakov tak drzim palce velmooooo nech nepride 😉
@spula22 ahooooj no ja budem uz asi cele teho doma mne to tak doktorka povedala tiez mam s tym tlakom seliak ale da sa to 😉 Jasne ak robis v takej spine nie je to dobre ani pre teba ani pre babo 🙂 Hlavne aby ste boli zdravy to je hlavne a ja budem pekne odpocivat a nestresovat nic 🙂 Niaka ta prechadzka mala a basta na Vianoce aspon vsetky rozpravky pokukam 😀 Tesim sa 😅
😀 😀 😀 😀 aspon si pred prichodom babajka oddychnes 🙂
@cicka22312 dakujem este 10 krat sa vyspim a uvidim 😀 😀 😀 😀
@cicka22312 aj ja moja , potom si skonci tragedia a v mojom zivote nastane krasny roman 😀 😀 😀 😀 😀
@cicka22312 hlasim, hlasim vysledky su v poriadku 😀 , takze sa ide az 7.12 na poradnu. Drza sa 😅
AHOJTE BABY robila som si 4 testy a dve z nich mi ukazali dve tmavšie čiarky a dve slabé čiarky mrcha ešte nedorazila ale od stredy trošku špiním bojím sa aby sa malému nič nestalo mešká mi to už 6 dní pri prvom som také problémi nemala poradte mi ktorá z vás má také skúsenosti
ale určiet zajtra skočím ku doktorke za odpovede vám ´dakujem
zažila som to isté, špinenie na začiatku...nebude to nič zlé, iba mala prísť mrcha ale ....dostala stopku...teraz mám už ročného pokémona
neboj...určite... keď máš čo i len slabunkú druhú čiaru tak nepochybuj...určite je bábeno na ceste...mne bola ledva vidieť....keď som si robila test o dva, tri dni neskôr bola úplne tmavá...
@bobinka87 spinenie je typicky priznak tehu, uhniezduje sa vajicko a tym moze narusit trosku stenu sliznice - preto to spinenie... 🙂 na teste staci aj minimalny duch a je to iste, ze si tehu - inak by nebolo ani stopy, kedze by sa hcg netvorilo a to sa tvori JEDINE v tehotenste, a testy reaguju jedine na hcg, takze nieco sa deje 😉 len trpezlivost, zopakuj test o dva dni, lebo este ani lekar nebude zrejme nic vidiet, skor ti len moze vziat krv kvoli hladine hcg..
@bobinka87 😀 jasne, ale zbytocne vyhadzujes peniaze, lebo hcg stupa v 48hodinovych cykloch, takze idealne je sa testnut kazdy druhy den - z prveho ranneho mocu!
ja som tiez v 5tt (naposledy ms 16.10), ale to je naozaj velmi skoro, lebo pokojne to moze byt aj o 10 dni posunute, takze ja by som s lekarkou pockala, ale ako chces 🙂
ono ak tam totiz nic neuvidi (co je dost mozne), tak budes zbytocne v strese, no ak by si tyzden - dva pockala, uz tam bodku vidiet budes urcite 😉
ja pojdem prvy krat az v 8-9tt, nech uz to mam rovno so srdieckom a rype sa do mna utz co najmenej..
@tetapetra
Jeeej tak super tesim sa teeeda to som rada ze su vysledky o.k 🙂 Tesim sa 🙂 Dakujeeem ja idem uz stredu na poradnu tak dam vediet ako som dopadla 🙂
ahojte babenky poradte mi ktorá z vás v druhom tehotenstve špinila alebo trochu krvácala ja už špiním tretí deň a je tam aj trochu krvi bola som dnes u doktorky ale na utrazvuku nič nevidela a výsledky s Hcg boli len 26-26 že vraj slabé na potvrdenie tehu ale dnes ráno som si robila už 5 tehu tes a čiarka bola jasnejšia prosím poradte ni ďakujem vám
ďakujem viem píšem si sňou a ako dlho si špinila ja somv prvom tehu také problémy nemala tak sa bojím
Ahojte,baby prosim vas.mam otazočku.AKE MATE SKUSENOSTI S UžIVANI Pregnium,a kyseliny listovej,mi sa snažime o babetko už dlhšie všetko mame v poriadku.Ale stale nič. ,no na nete som pozerala že bi sa maly uživat taketo doplnky,ževraj pomahaju,.
Mate už niektora ,po tychto doplnkoch pozityvny vysledok // ?Dakujem
@tetapetra
Ahoj bola som vcera na pohotovosti lebo som spinila tak som isla ...Chvala bohu je vsetko v poriadku bije srdiecko vsetko len mam nadalej papat duphaston .A uz nemam ziadne spinenie to bolo len trosku takze som rada ze je to o.k...A uz nevolnosti ustupujuu tak som stastna 😉
ahojte babenky ďakujem za vaše radi ale došla my mrcha ale doktori povedali že môžem byť stále tehotná 7 tehu testou pozitívne aj napriek mrche musím chodiť na krv aby mi zistili či mi beta Hcg stúpa alebo klesá chcem sa vám poďakovať za vaše rady ste zlaté
@cicka22312 sa opakujes po mne? 😀 ale super, ze srdiecko bije, uz som sa zlakla, ked som zacala citat. Tak pekne papaj duphaston to budes mat az do tretieho mesiaca 😝

@cicka22312 gratulujem hotovy roman kym som sa docitala, ze si v tom aj so sa zasmiala, ze dokt, ma volno konecne ta pustili s prace, meska, ale test negat, mala som dost, ja idem prezivam tiez taku napinavu story svrbenie mam zacalo po snezeni nie vela, ale mrcha az o 11 dni a vytok je, ale kym to tu rozpisem, uz som unavena, ludia moji 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀