Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@cicka22312 no brucho ma boli asi dva dni..prsia na prasknutie....ale zatial dnes nic...uvidime vsak ak pride pride co narobim a snazime sa dalej...vsak toje natom najlepsie nie 😉
@kikusik88
Vsak presne to snazenie je najkrajsie na tom hehe drzm palceky 😉
@cicka22312 no ahoj mojka 🙂 tak ako sa mate?? drobcek rastie? dufam , ze ti uz nebyva tak hrozne zle aze oddychujes ako sa patri 😀
@spula22
Ahoj mame sa dobre odpocivame a drobcek rastie ide to vsetko rychlo 🙂 zachvlku aj porodim 😀
Uz ani zle my neni ale obcas ma este riadne ponatahuje ale uz je to lepse uz tak nevraciam ,ale mavamtazobu na zaludku a vone to je pre mna hrozne 😉 Ale chlap pomaha varit tak aspon to vsetko zvladam v pohode 😝 A ty ako pochval sa co nemozes spavat ?? 😀 hhehe tak daj o sebe info ako teda ci sa uz daco podarilo 😉
@cicka22312 ajoj.som rada ze sa mate dobre 🙂.no a ani nebudes vediet ako a babtko bude oslavovat 1.narodeniny 😀.no mojka na tie "vone" sa este aj ja pamatam....hlavne ryby som nemohla ani citit ☹. to mi aj ostalo 🙂.mne skoncila mrcha v pondelok,tak poctivo snazilkujeme a uvidime,ci nam jezisko donesie daky super darcek 😀.nemozem spavatked pridem z poobednej,tak sa mi neda zaspat 😀.aj dake foto uz mas z ultrazvuku? cakam na infosky o vas , zatial sa pekne drzkajte 🙂
@spula22
NO musim si na tie vone dako zviknut 😀 Jeeej tak drzim palceky aby si coskoro mala na teste // ciarky 🙂 Jaaaj sa necudujem ze nemozes ani zaspat aj ja ked som dosla z prace vecer tak to bolo hrozne nemohla som zaspat vobec 😉 Mojka musim potom odfotit lebo moja gynda nedava fotky vobec tak musim fotit na mobile takze to bude take no 😒 Ale som sa tesila ze da ale ze nedava fotky ☹ No jasne budem davat info vsak 19 decembra dam dalse lebo mam poradnu tak aj odfotim malickeho alebo malicku 😀 A uz ma pekne rucicky hehe a pekne bije srdiecko tak je dobre 🙂
jeeej dakujem.budeme sa snazit 😀.tak to jeblbe ze ti nedava fotky ☹ .moj co som mala daval,ale sa vzdy spytal,ci chcem,lebo sa unho platilo 2€ za kus 🙂.super,ze babajku bije silno srdiecko a ze ti rastie 😀.uviis, ze ani sa nenazdas, budes mat babatko pri sebe 😀
@spula22
Je ale co uz narobim budem fotit aspon na mobile nic my ine neostava alebo fotakom este a bude co uz ked my nechce dat fotku ze vraj je to aj drahe tie fotky takze to je jedno 🙂 Vsak prave ani sa nenazdam a budem mat uz babetko pri sebe rychlo to leti to viem 🙂 teraz si chcem uzivat tehulkovanie az do syta aj nevolnosti uz skoro presli tak je to super 🙂
no ved jasne. 🙂 svoje stasticko mas pekne v brusku aj bez fotky vies, ze je tam 🙂veru pekne si uzivaj a oddychuj kym mozes 😀
@nativanativa
@kikusik88
@tetapetra
@bobinka87
Babulky ak chcete kuknut dala som fotky mojho bruska ale som to fotila sama tak to je vseliake vsak kukni te aspon 🙂 Mam sa dobre tehulkujeme len teraz mam zase to spinenie ale teraz by som mala mat menzes takze to nie je az take strasne 🙂
Babulky chcela by som sa opytat ze ci pobolievanie brucha take ako ked cloveka tlaci na velku je normalne 🙂
Lebo mavam to obcas zacas ale radsej sa spytam ze ci je to normalne v tehotenstve alebo nie 🙂
Dakujem za odpoved ....
@cicka22312 mna bolelo brucho cely prvy trimester, zle sa mi lezalo, prevracala som sa casto. Teraz uz je to ok
@cicka22312 kukam, kukam, rastiete 😀
@tetapetra
DAKUJEM MOJA UKLUDNILA SI MA 🙂 HEHE ALE DOKTORKA POVEDALA ZE TO MAM AJ Z DUPHASTONU Z HORMONU HEHE TAKZE SI MAM ZVIKNUT 😵 NO RASTIEME POMALICKY ALE ISTO 😀 A VY AKO????
@cicka22312 no vidis, asi ma pravdu, ;ebo aj ja som brala duphaston 😎
@tetapetra
NO ASI PRETO NO A VY SA AKO MATE ??? KUKAM 20 TT TAK UZ AJ MALICKE CITIS NIE???? MUSI TO BYT KRASNE CI ESTE POHYBY NECITIS???
Dobre sa mame. Chodime do prace, baby stale hladaju brucho, pretoze je male 😀, ale uz sa pomaly zvacsuje. Pohyby som citli v piatok, prvy krat. Take smiesne nieco sa mi krutilo pod pupkom 😀 Zajtra ideme do poradne, tak podam info, ci to bude baba alebo chlapec. V praci tipuju, ale zatial ziadna zhoda. Mame uz kupenych maznacikov pre babatko 😀
@tetapetra
Jeeej tak parada teda tesim sa hehe stebou tak sa tesim na info ja mam este kopec casu 2 tyzdne este ale tiez sa my to blizi 🙂 tesim sa na tvoje spravy 🙂
@cicka22312 takze cakame chlapca 😀 , ma 300g, hybe sa, kruti sa, fotit sa nechce, cmula prsty 🙂 . 10.1. ideme do poradne
@tetapetra
jeeeej gratulujeeeem teda krasne tak to je super chlapec to teda bude tak prajem vela zdravicka 🙂
@cicka22312 dakujem 😉
@spula22
Ahoj ako sa mas?? Co noveho??? Ja som mala dneska na hovno den ...Bola som na nakupoch v Tescu a pri pokladni my tak doslo zle ze som odpadla na zem videla som dvojmo az zahmlene a horuco my bolo kokos ako totalne neprijemne myslela som ze neviem co sa somnou deje ☹ Bala som sa este stastie ze tam bol priatel a hned ma odviezol na pohotovost aj ked som riadne chodit nevedela tak som skoncila dneska na pohotovosti namerali my tlka 117/70 EKG super len ten pulz je zrychleni takze tak ale inak je vsetko super aj krv my brala a vsetko mam poriadku povedala pokial nekrvacam a nemam bolesti tak ze je vsetko o.k ale z krvi by hned vedela ze nie je vsetko o.k tak som doma a lezim a odpocivam auz nechcem ist do ziadneho velkeho nakupneho centra uz budem pekne doma lezat a basta ....ako fakt to bolo neprijemne tak takuto skusenost mam ...ale nastastie som o.k takze pekne odpocivam ...jooj nech uz som s rodinkou .....a ty inak ako pochval sa 🙂
@cicka22312 ahoj micka , no ty mas tusim to tehotenstvo pekne skarede ... davaj si pozor , fakt ... 😨
@nativanativa
Ahoj no tak teraz som to tak mala ale ze vraj v tehotenstve je to normalne odpadnut to my na pohotovosti povedali a ze nemam chodit po nakupnych centrach ale ma pravdu vsak tam je ten vzduch hnusni fuuj a ako sa inak mas???? co nove???
@cicka22312 davoj si pozor pekne , ja nic nove , cakam ze sa zajtra zcervenie opat a zacinam od znovu 😖 😖
@nativanativa
Davam davam neboj snazim sa uz nepojdem do velkych centier budem pekne doma odpocivat ....Juuuj a ja cakam na teba ze uz aj ty sa budes tesit a stale nic ..... budem drzat palceky aby uz konecne tie // ciarky boli vsak hadam sa coskoor podari je krasne tehotenstvo ale ja ho prezivam tak vseliak grckajuco :D ale uy to chvala bohu ustupuje a prsia nehorazne bolia a gate moje uz nezapnem 😀 A co napecene mas???
@cicka22312 ahoj mojka . tak to mas riadne naprd ☹. dufam,ze uz ste ok,ved ked ti nic nezistili na pohotovosti,tak je chvalabohu dobre 🙂. tehu je uz raz take-kazdy to znasa inac.treba pekne oddychovat v klude domka a ziadne velke strediska 🙂.fazulka teda rastie 🙂. my sa snazilkujeme poctivo dalej a cakame,ci sa mrcha tento mesiac dostavi 😒 .nemusela by teda 😝. moje babjko zajtra oslavuje 2 roky...ani neverim,ze to tak rychlo pretieklo 😀.az mi je luto, ze uz je taky "velky" chlapisko z neho 🙂.minule som bola v tescu a take krasne vecicky mali pre malinke babajka, ze som skoro neodolala 🙂.dufam, ze ta moja mrcha nepride, aby som sa mohla tesit z darceka pod stromcekom 😀. pekne sa drzkajte, daj vediet, co nove 🙂
@spula22 Ahoj som rada ze si napisala no uz sme v poriadku a to je hlavne a 19 mam tu poradnu tak uz budem viacej informovana 🙂 🙂 Tak sa tesim hehe uz som si povedala ze nebudem uz behat po obchodoch a budem doma a bsta.Jeeej tak hadam ta mrcha vobec nedojde daj hned vediet o.k??? 😀 Noo su pekne vecicky su aj ja som nemohla odolat ale este pockam do 19 az po poradni uz mozme aspon daco kupit hehe .... Jeej tak uz mas velkeho chlapa tedaaa ale uchodi to vsetko aj moje male bude zachvilku velke ako to tvoje clovek sa nenazda a uz sa aj dieta odstahuje uteka to 😀 ko voda tak drzim palce teda aby neprisla aby ste mali ten najkrajsi dar pod stromcekom 😉 😉 Velmi ti to prajem ....
@cicka22312 jeeej dakujemkrasne a budem cakat na tvoju spravicku po poradni, ze co a ako 😀.dufam aj ja ze bude pod stromcekom naj darcek 🙂

@nativanativa
Tak drzim palce teeedaa aby len teplota stupala a stupala 😉 Ja som v 11 tyzdni od soboty idem do 12 tyzdna uz 3 mesiac no takze uz to leti a leti 🙂 Malickemu srdiecko bije statocne len fotky nebudem davat lebo moja gynekologicka fotky nedava takze som sklamana ztoho ale budem to asi fotit na mobil a tak dako to budem robit a basta 🙂 a budu aj fotky na nete 🙂 Vsak dako to vymyslim uz 🙂 Na poradnu idem az 19 decembra tak az pak budem mat asi prvu foto na mobile 🙂