Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@spula22
@nativanativa
@kikusik88
takze babenky uz som z poradne doma tak je vsetko o.k babatko skakala v brusku ako blaznive uplne ze zlate bolo 🙂 sme zdravy vsetko je ako ma byt tak sa budeme toho drzat dalej ....Dalsia poradna az 12.1 2012 ale tak bude to coskoro zase a budeme sa tesit 🙂 Uz my brali krv aby zistili ci je babetko v poriadku tak aj vtom verim ze je vsetko o.k 🙂
@cicka22312 neboj jasne ze vysledky budu na 1 😎
@cicka22312 no super , sa tesime s tebou micka 😵 😵
@cicka22312 super mojka tesim sa s tebou. neboj vsetko dopadne super 🙂 a nezistili ti co mate? 😀
@spula22
Ahoooj nie nezistili to este je to skoro ona povedala ze az v 20 tt sa da uz na 100% rozpoznat co to bude ze je to najlepsie vtedy tak si pekne pockam este 🙂 Ale nevadi hlavne ze je zdrave to je najhlavnejsie oto my predsa ide .... A vy sa ako mate??? Co noveho???
@cicka22312 my sa mame v poho ...len nasa mrska stale meska 😀...na testiku ale nic nebolo.darceky uz mas nakupene? ved aj keby ti nezistili pohlavie, tak aspon budes mat prekvapko 😀 ako aj ja som mala,bolo to este lepsie,ako keby som dopredu vedel, ze co to bude 😀.
@spula22
Tak super ked meska nech ani nechodi 😀 No skus testik neskvor uvidis isto potom daco bude a kolko meska??? 🙂 Darceky mam nakupene pre vsetkych uz len vianoce mozu prist vsak uz len 3 dni 🙂 Ako ten cas leti kokso pekne 😉 Uz mame v blave aj sneh konecne jupii mozeme sa sankovat zachvilku hehe jasne vsak uvidime ale chcela by som vediet aby som mohla tie rozkosne vecicky kupovat 🙂 Ale uz mam daco kupene take neutralne farby 😀 Ale len cosi nemam moc 😵
@cicka22312 ved toto.nech ani nechodi :-d ja ju j tk necem 😀.dnes som 36DC.skusim este neskor testnut.ved napr aj pri malom som uz v 3 tyzdni od dokyho vedela, ze som tehu na teste nic 🙂 az v piatom mi aj test ukazal 2// 😀.a my ziden sneh nemame ☹.ja este dopekam-dnes kokosky a zajtra este kinderkolac a zltkovy a este venceky 😀.neboj este budes mat na nakupy kopec casu 😀.
@spula22 No vsak uvidis moja ale ja si myslim ze uz nepride 😀 Jeeej ale vypekas riadne teda mnamka mohla by si my poslat kostovku 🙂 Balikom hehe 😀 Jasne budem mat vela casuuuu kopecvsak je este dlha cesta predomnou pokial porodim 🙂 Jeeej nech uz su tu vianoce tesim sa strasne no u nas zase prsi takze ten sneh je zase uplne vies kde 😀 Tak sme si ho moc uzili teda 😝 A ako na sviatky uz pokupovane darckeky?? a na silvestra kde budes ?? Doma??? 😉
@cicka22312 no ved uz by nemusela prist 🙂.poslem ti ak ces 😀. a ty nepecies nic? u nas zacalo snezit len asi pred hodinou,tak som zvedava dokedy vydrzi 🙂.vsetko uz mam pokupene-uz hadam aj od okrtobra niektore 😀.jasne na silvestra len doma 🙂 a 2 hned do prace ☹ aty tiez domka???
@spula22 Ale piekla som ale len par druhov to som aj pre mamu ,lebo ona je chora tak jej chcem tak pomoct.No a idem aj tak domov za rodinu takze tu v Ba nebudem tak nemusim mat napecene vela hlavne mne to nechuti teraz hehe 😀 a ked budem mat chut najem sa u rodiny hehe aspon ze nemam uz tie nevolnosti ako som mala inak by som si nepochutnala na dobrom jedle hadam mozem vsetko jest ci??? sa mam v niecom vyhybat ???
@cicka22312 vies co mozes jest kludne vserko naco mas chut 😀 akurat sa trosku zdravsie stravuj...viac ovocia a zeleniny,ryby,aby malo babajko vitaminiky. obmedzit treba kolu,kavu, cierny caj a ak mas rad morske priserky,tak by si ich nemala pocas tehu papat,nepasterizovane syry,menej soli...🙂
@spula22 Dakujem moja za radu fuuuj se priserky bleee to ja nemusim 🙂 A syry to uz vobec to uz som nad zachodom ked spomeniem syr a salama to je strasne 😀 Joooj vsak colu to ani nepijem raz zacas kofolu ale to len troska kavu vobec nepijem 😀 Uz pekne dlho 4 roky tak dako aj ten tlak ked mam tak mam zakazane hehe .... Mne hovorili ze viac solit mam hehe aj vela sladkeho jest ale tak neriesim to moc mne sladke teraz neberie 😝
@cicka22312 tak ty potom nemas ani co riesit 😀 .tak potom len viac ovocia a zeleninky a je to 😀
@spula22
No presne hehe 🙂 Ale je riadne priebercive fakt co mu len chuti to nejde von a co mu nechuti ide von 😀
A co testik sme este neskusali ??? hm???
@cicka22312 no riadne si vybera 😀.este zatial ee...len vtedyy.skusim v sobotu 😀 mozno bude dalsi vianocny darcek 😀.
@spula22 Tak len tak dalej 🙂 Tesim sa hadam uz nepride 😀 No tak daj vediet ale isto ja sem pridem v sobotu a hadam ked tu budem tak tu uvidim // ciarky 😵
@cicka22312 jasne napisem ti 😀.dufam aj ja ze tam nieco bude 😀
@cicka22312 ahoj.uz asi nepride .moj ranny testik .troska rozmazane,ale vidno krasne a vesele viacoce ti zelam
@spula22
Ahooooj gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem kokoooooos aka som ja stastnaaaaa 😀 Supeeeeer tak parada aj ja tebe aj ked neskoro Vesele Vianoce a Stastny novy rok bozinku aka som rada ze sa to uz podariloooo krasny darcek 🙂 Tak sa drz a som stastnaaa
@cicka22312 jeeeeeeeej dakujeeeeeeeeem krasne aj ja som z toho vo vytrzeni 😀.dakujem 😀 aj neskoro sa pocita a este nebolo silvestra 😀, tak este to stale plati 😀
@cicka22312 ahoj, ten vytok, o ktorom si zakladala diskusiu bolo tehotenstvo? bol taky kremovy?
@manamani1
Ahoj ano bolo presne tak bolo to tehotenstvo nechcela som tomu uverit a teraz som uz v 4 mesiaci :D A co meska a mas vytok??? Pokial ta nic nesvrbi a nepali tak je to o.k ale ak ano mozes mat aj mykozu ...
@cicka22312 nic ma nesvrbi ani nestipe, vobec nic. niekedy mam take zltkaste hrudky, napor. na wc papiery a potom sa to zmeni na krem, podla teba? kedy si to mala, este predtym ako si sa dozvedela ze si tehu?

Tak babenky moje zajtra poradna o 13:40hod tak hned aj napisem ako som dopadla uvidime uz ani nevraciam nemam nevolnosti tak je to celkom o.k este niekedy mam take stavy ze by som sa aj povracala ale to su len take ako oblbovaky 😉 Tak na zajtra sa tesim a zajtra si musim fotku pytat aj keby som si ju mala kupit ale niako to uz na nu uhram tak zajtra babenky mojeeeee 🙂