icon

Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

cicka22312
autor
31. dec 2011

@manamani1
Ahoj ja to mam stale aj predtym ako som zistila ze som v tehu takze treba spravit test a podla toho uz potom dalej postupovat ....Drzim palce ak si prajes tehoenstvo 🙂 Je to krasny pocit ...Daj vediet

manamani1
31. dec 2011

@cicka22312 Moj tehu test je negativny som 28DC

brita
1. jan 2012

@manamani1 Ahoj, ja som mala kedysi nieco podobne ako ty. Nic ma nesvrbelo, ale vytok hrudkovany,ale isla som ku gynekologovi, urobil mi stery a boli tam kvasinky. Nasadil mi lieky a samozrejme, ze to zmizlo. Radsej si zbehni k doktorovi, nech to mas na poriadku. 😉 Tym nic nepokazis. 😉

manamani1
1. jan 2012

@brita Ďakujem 😉

tetapetra
2. jan 2012

@cicka22312 ahoj Hviezda, tak ako sa mate? Uz vies co sa Ti narodi 🙂 Mne sa za necele dva tyzdne neuveritelne zvacsilo brusko, uz je to aj vidiet a dost 😀 .Mam pocit, ze som zo dna na den vacsia 😉

cicka22312
autor
2. jan 2012

@tetapetra Ahoooj mame sa dobreee super uz si uzivam tehotenstvo 😉 Nevieme este ale nevadi pockam si na to 🙂 Nooo tak mala by si dat foto bruska a ukazat ake uz ho mas velke 😀 Sme zvedave 😝 No a bude este vacsie a vacsie 😀

majkushka
3. jan 2012

@manamani1 od ktoreho dna /DPO/je ten vytok ? a gratulujem k dušiku na tehu teste ,ja tu snorim ak ty od včerajška po všetkych temach a poradnach sme na tom rovnako 🙂

manamani1
3. jan 2012

@majkushka ten vytok? hned na zaciatku. 17DC so mala asi ovulku a tyzden na to zacali tie vytoky.

majkushka
3. jan 2012

@manamani1 biely výtok ? hustejši ?

manamani1
3. jan 2012

@majkushka najprv bol taky hrudkovity- žltakstý a potom úplne krémový akokeby ti krem vytekal odtial!

cicka22312
autor
5. jan 2012

@spula22
Ahoj moja no ako???? CO tehulkovanie bola si u doktora???? 🙂 Pocuj moja je normalne ze mavam obcas nevolnosti aj vraciam ale nie stale nieco sa udrzi a nieco nie teraz som ranajky vyvracala ale inak vsetko v pohode ze ci je to normalne ze este my byva niekedy zle a vraciam ked my daco nesadne 🙂 Uz ma to vobec nebavi fakt niekedy sa nemozem ani najest ach jaaaj aj to travenie mam tak spomalene ze az je to hrozne dufam ze to prejde hehe uplne 😀

spula22
5. jan 2012

@cicka22312 ahoj mojka 😀 bola som u dokyho v pondelok. som 7tt. 😀. hej ja si myslim ze je to normalne 😀 ja som totak mala pri malom.nieco som uteklala hned vyvratit a nieco v pohode . a ryby som nemohla ani citit az do konca tehu.moj mm je rybar a ked prisiel a ja som len zacitila rybacinu,tak som utekala na wc vracat. 🙂. neboj mojka snad to prejde 😀, aby sisi mohla naplno vsetko vychutnat.ale ak mas nejake pochybnosti, tak skus zavolat dokymu 😀.ale myslim, ze je to normalne 😀. kolky si vlastne tt?

cicka22312
autor
5. jan 2012

@spula22
No moja ja si myslim ze je to o.k lebo mne nie je stale zle takze aj vela veci udrzim v sebe vsak 12 mam poradnu tak pockam 🙂 a Gratulujeem tak sa podarilo teeda gratulujeeeeeeem tesim sa stebou no ja som v 18tt 🙂 Uchodi to ako voda a ty sa pekne opatruj teraz si aj doma ze nepracujes ci????Ja si vychutnavam tehotenstvo to sa neboj nestresujem odpocivam proste eno nuno 😀

spula22
5. jan 2012

@cicka22312 mojka dakujem 😀.tak to rychlo uteka 😀.ja chodim normalne do prace,akurat dnes si skusam volno vybavit, lebo maly ma horucku.sa mas, ked si domka 😀 😀 😀 ja by som tiez ostala najradsej doma,ale treba love 😀, tak este makam 😀

cicka22312
autor
5. jan 2012

@spula22
Nedakuj moja to je samozrejmost 😎 No rychlo vsak aj ty zachvilku budes mat na svete drobca 😀
jasne vsak treba ked ma maly horucku treba snim byt no pokial mozes tak pracuj treba peniazky lebo tato doba je na hovno a to je na slovensku tak 😒 a slovensko sa moze hambit kokos taka materska ze az 😠
Jooj tak sa tesim stebou ze sa to konecne podarilooooo jupiii 😅

spula22
5. jan 2012

@cicka22312 ved toto ☹ materska stoji za h......ale este mi majster nedviha telefon,tak neviem,ci mi vobec to volno da 😠 😠 😠 .uz sa neviem dockat, kedy budem mat este jednu radost pri sebe 😀

cicka22312
autor
5. jan 2012

@spula22
Asi naschval to nedviha lebo ma isto dakeho tusaka ze asi chces volno toto robia naschval aj ja som mala takeho majstra neboj sa napises mu sms ze eprides a basta a je poriesene mas dieta chore nech si uz dako zariadi dakoho a budes mat ty mas narok na volno ked mas dieta chore je na to zakon takze neboj 🙂 Dockas sa zachvilocku 🙂

spula22
5. jan 2012

@cicka22312 no 😀 uz mi zavolal naspät 😀 bol sa lyzovat 🙂. v pohode mi volno dal,len trosku frflal 😝 😝 😝 .noved toto,len on je trochen iny 🙂taky magor mierny 🙂.

cicka22312
autor
5. jan 2012

@spula22
ja mu pofrflem hhe ma stastie ze ti dal volno 😀 hlavna vec ze on sa lyzuje to je hlavne :D Kazdy veduci je magor alebo na hlavu 😀

cicka22312
autor
8. jan 2012

Pekny

vecer potrebujem od vas babenky radu ze ci ste sa stym stretli aj vy pocas tehotenstva tak ako ja ci sa nemusim obavat nicoho . Dneska vecer som lezala a naraz so dostala od spodnej casti strasnu pichlavu bolest ostru ktora vytstrelovala po celom brusku az hore k zaludku nemohla som ani chodit naraz ma zacalo tlacit na velku .Po velkej uz ma to preslo ako tak ale este som taka ubolena je pravda ze nemam stolicu tak ako by som mala naposledy to bolo pred 4 dnami je to tak a vetry su horzne tiez problemi vsak viete ake to je ked si zena nemoze ani prdnut . Strasne som sa zlakla ze co to moze byt...Ja viem ze najlepsi je doktor ale nechcem behat zo vsetkym knej a hlavne ked ma to preslo ... Spokojnosť DAkujem velmi pekne za odpovede

cicka22312
autor
15. jan 2012

@spula22
No ahoj ako sa mas?? Co noveho??? Hm??Tehotenstvo ako prebieha?? 🙂 No ja uz nevolnosti nemam obcas sa vyvraciam ale uz je to o.k 🙂 mala som poradnu tento tyzden vo stvrtok a na 80% ze cakame dievcatko tak uvidime teeda ako to bude 😀 Uz aj kopka no aspon si to myslim take zvlastne bublinky a ako keby ti trhal nerv v brusku take zvlastne hehe 🙂 Doktor povedal ze je to isto babetko 🙂 Zacala som to cytit presne 3.1 😀 sranda no vsak uz teraz bude pekne rast ako ma len plod je o nieco mensi o -2 tyzdne tak termin porodu mam na 24.6 2012 tak uvidime teeda hehe hlavne nech je zdrave vsak uz brali poslednu ampulku krvi na testy polku testov dopadli super a uvidime ako dopadnu dalsie ale myslim si ze dobre ked tieto dopadli dobre 😉 A nabuducu poradnu ma caka take vacsie vysetrenie a potom uz bude len pokoj 🙂 No a ty sa pochval ako???

spula22
15. jan 2012

@cicka22312 jaaaj milacik tak mas toho dost 🙂 tak to je super , ze babajko uz kopka 🙂 urcite je to ono-take bublinkovanie 🙂. ta dievcatko? super 🙂 ja by som tiez cela dievcatko, ale uvidime, co bude 🙂 hlavne nech je zdrave🙂mojka tak ta riadne testikuje 🙂 ale neboj urcite bude vsetko na 100% ok 🙂.a citala som aj o svadbe , ze sa chysta, tak veeeeeeeeeeeeeeeeeela stasticka a lasku az na 100 rokov zelam 🙂. my sa mame fajn,obcas mi byva blbo,ale da sa vydrzat 🙂 ja mam poradnu 6.2, tak uvidim, ze co a ako bude 🙂.zatial sa drzkajte a staraj sa pekne o fazulku-bambulku 🙂

cicka22312
autor
15. jan 2012

@spula22 Nooo moja to uz je fazula riadna uz to nie je fazulka 😀 Tak daj potom vediet ako si dopadla na poradni a daj foto potom ked budes mat fazulky 😉 A dakujeeem moja to bolo rychlo tak planoane chceme sa zobrat este pred narodenim a este aby to bolo cim skvor ked sa tak este dobre cytim 🙂 hehe to bude malicka len svedkovia a rodicia to staci a pojde sa len na obedik a to je vsetko mne sa tie peniaazky zidu co by som minula za svadbu velku :D a dakujem velmi sa lubkame no hadam to bude dievca ak sa doktor nepomylil hehe ale hadam nie lebo uz som to vytrubela do sveta :D

spula22
16. jan 2012

@cicka22312 no ve dto uz je riadna fazulka😀 mojka aj my sme mali len malu svadbu-2 svedkovia a rodicia a tiez sme isli na obed a my mladi sme sli vecer na diskoteku a bolo 🙂 za usetrene prasule sme sli na dovolenku a kupili nejake veci, co nam bolo treba do domacnosti 🙂.hadam sa doky nesekol a bude to naozaj dievcatko 🙂. jasne ked budem mat foto, tak dam 🙂

cicka22312
autor
16. jan 2012

@spula22
Presne moja aj ja za usetrene peniaze si kupim to co mam ja osobne si mslim ze su to vyhodene peniaze a to je skoda lebo aj tak sa to neveste nikdy nevrati takze este prerobi ako by mala dostat raz tolko od rodin a tak 🙂 Hadam sa budem dobre cytit lebo mavam nizky tlak takze hadam tam kde si nekvacnem :D No hadam sa nesekol teeda hadam nie :D tak sa tesim potom este si pockam do 6.2 ale to ubehne :D

spula22
16. jan 2012

@cicka22312 presne tak aj ja si mylsim, ze je to zbytocne zaplatit tolko za jeden den parady 🙂.podstatne je ze sa lubite a nie kolko stoji svadba 🙂 neboj s tlakom to bude v pohode urcite to vydrzis a neodkvecnes 😀.

cicka22312
autor
16. jan 2012

@spula22
Dakujem ze si ma potesila moja 🙂 hhe no teraz je zaujimave ze mam nizky tlak ale ked idem na vysetrenie tak my tlak stup na 162/95 taky som uz mala a teraz ho mavam stale nizky ako si meram hhe zaujimave doktora aj picne hhe lebo vzdy ked som unho mam vysoky a doma mam nizky :D

tetapetra
18. jan 2012

@cicka22312 dufam, ze Ti vsetko dobre dopadne lebo dokelu, tolko sme to tu s tebou prezivali!!! Bublinku sme si pekne vymodlili, tak nemoze byt chora.

cicka22312
autor
18. jan 2012

@tetapetra
Ahoj moja hadam ano a verim ze ta malinka co ma kopka v brusku je uplne zdrava tie vysledky strasne vedia zle vychadzat a vela zien kvoli tomuto trpi lebo aj tak deti maju zdrave ale je to pre mamicku utrepenie ....Ale ja verim ze moje slniecko v brusku co ste my pomohli vymodlit a bola a je ze bude aj nakoniec zdravucka ako sa povie zivot somnou skusa ako aj na zaciatku som si vytrpela tak musim aj teraz nic sa neda robit 😒 Ale verim ze moja bambulka je uplne zdrava 🙂

bobinka87
24. feb 2012

tak babenky tento mesiac nám to znovu nevišlo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ čo už možno nabudúce 😢