icon

Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

alexis617
24. feb 2012

ja mávam takýto husí bieli výtok pred menš.,asi 3/4 dni u mňa je to normálne tak isto ako v ovulácií priesvitný 😉

danielitka26
13. jún 2012

ahojte poradte mi prosim po dvoch rokoch som zacala znova uzivat HHAK vsetko je v poriadku az na jednu vec dnes som 12DC a od 6DC mam husty biely vytok...co sa to deje ?? zapal ani nic podobne nemam takisto ziadne svrbenie...poradite mi co to je ??? 😝 😨

helka193
22. júl 2012

Ahojte chcem sa tiež spýtať snažilkujeme sa o mimi plodné dni som mala od 5-12. júla a medzi tým stále 🙂 , v utorok 17.7.som bola u gynekologa či nie som tehu, robil mi ultz tam videl že je zväčšená sliznica a vo vnútri tej sliznici bolo niečo čierne nie okrúhle ale ako fazulka, tak mi zobral krv na HcG a ten mi vyšiel menej ako 0,1, cysty a niečo onko vylúčil, pred tým ako som čakala na vysledky z krvi tak som sa pýtala či to môže byť začínajúci gestačný vačok on mi povedal že to nevylučuje a prave preto mi dal zobrať krv no ale v krvi som to mala negatívne ☹ , potom ako som už mala vysledky krvi tak som sa pýtala že čo to je to čierne v tej sliznici a on mi povedal kedže krv bola negatívna tak to môže byť krvná zrazenina ktorá sa tvorí pred menzesom, a že mám počkať na menzes ak mi nedojde tak potom aby som došla znuvu na ulzt ak tam nič ale vobec nič nebude, tak mi dá vyvolávačku,on si tiež myslel že to je začínajúci gestačný vačok. včera celý deň som mala úplne biely krémovy výtok čo som bola dosť prekvapená, pretože pred menzesom to nikdy nemávam a menzes mám dostať 25-27.7.2012, takže neviem čo to môže byť, lebo teraz som v pomykove pretože tehu sa da najistejšie zistiť z krvi a tu mi bral pred 5dnami tak neviem ako rýchlo stupa hcg a ked to čierne som mala na sone, však gravitida sa neda skor vidieť na sone ako z krvi? či ?a neustále mám brucho ako keby som bola v 5 mes. a pobolieva ma podbruško, poradte prosím,

helka193
22. júl 2012

@manamani1 Ahojte chcem sa tiež spýtať snažilkujeme sa o mimi plodné dni som mala od 5-12. júla a medzi tým stále , v utorok 17.7.som bola u gynekologa či nie som tehu, robil mi ultz tam videl že je zväčšená sliznica a vo vnútri tej sliznici bolo niečo čierne nie okrúhle ale ako fazulka, tak mi zobral krv na HcG a ten mi vyšiel menej ako 0,1, cysty a niečo onko vylúčil, pred tým ako som čakala na vysledky z krvi tak som sa pýtala či to môže byť začínajúci gestačný vačok on mi povedal že to nevylučuje a prave preto mi dal zobrať krv no ale v krvi som to mala negatívne , potom ako som už mala vysledky krvi tak som sa pýtala že čo to je to čierne v tej sliznici a on mi povedal kedže krv bola negatívna tak to môže byť krvná zrazenina ktorá sa tvorí pred menzesom, a že mám počkať na menzes ak mi nedojde tak potom aby som došla znuvu na ulzt ak tam nič ale vobec nič nebude, tak mi dá vyvolávačku,on si tiež myslel že to je začínajúci gestačný vačok. včera celý deň som mala úplne biely krémovy výtok čo som bola dosť prekvapená, pretože pred menzesom to nikdy nemávam a menzes mám dostať 25-27.7.2012, takže neviem čo to môže byť, lebo teraz som v pomykove pretože tehu sa da najistejšie zistiť z krvi a tu mi bral pred 5dnami tak neviem ako rýchlo stupa hcg a ked to čierne som mala na sone, však gravitida sa neda skor vidieť na sone ako z krvi? či ?a neustále mám brucho ako keby som bola v 5 mes. a pobolieva ma podbruško, poradte prosím,

manamani1
22. júl 2012

@helka193 Noo takze ten biely vytok moze byt aj prichadzajuca menzes a aj tehu. Aj moje tehu zacalo slovami, sliznica je krasne vysoko- takze moze byt. Ak ma dojst mrcha 25.jula, mozno by som zajtra z ranneho mocu testla. HCG z krvy to neviem,kedy ukaze tehu, ale ked nahodis do googla, urcite tam nieco najdes, takze treba pokukat, mne krv na HCG nebral. Najistejsie je, pockat tento tyzden, ci dojde mrcha a ak nie, cez vikend testnut, to uz test musi nieco zachytit!

helka193
22. júl 2012

@manamani1 boháča však ja už som v priebehu dvoch týždnov použila neviem kolko testov 😅 a ževraj z krvi už po oplodneni sa VIE DO 8-10 dní zistit prítomý hormon hcg, tak ja už neviem, ja taketo výtoky nikdy nemávam pred menzesom, že aby som mala cele nohavičky biele 😒 a to som po dvoch detičkach.

manamani1
22. júl 2012

@helka193 je zbytocne testovat dovtedy kym nemeska menstruacia, a 8*10dni po oplodneni ukaze uz aj test ale tak minuly tyzden si nebola este tolko, ked mrcha ma prist az tento buduci tyzdne. Neviem ti nic poradit, len byt trpezlivaaa. a potom napis, ako si dopadla..

helka193
22. júl 2012

@manamani1 no vyskušam preistotu mi išiel muž kupiť ten digitalny test, pri prvom mi meškala, pri druhom o ktoré som musela prísť ☹ som mala 2tt pred menzesom a bez testov som vedela že som asi tehu, tak som išla k doktorovi a bola som v 5tt 🙂 , no a teraz pri malinkej tiež mi nemeškala a len tak kvoli pobolievaniu v podbrušku a takeho volania v podvedomi len tak som si urobila test a vyšiel mi hned pozitívny a ked som išla k lekárovi bola som už v 6tt... 😉

droppa
12. okt 2012

Ahojte... snažíme sa o bábo, zatiaľ neúspešne :( minulý mesiac to vyzeralo celkom nádejne, MS meškala 10 dní a nakoniec aj tak prišla...a teraz je to to isté. Zase mi mešká MS už 6 dní, test negatívny. Už 6 dní mám biele špinenie a prsia ma bolia pri každom pohybe. Po predchádzajúcej MS som bola u gynekologičky a všetko bolo ok. Mám ísť na vyvolávačku? Už neviem čo si o tom myslieť 😒

754321
16. jún 2014

Chcem sa aj ja nieco opytat mala som s priatelom pohlavny styk a po nom som mala krce co to moze byt

nicole1995
7. júl 2014

ja mam tiez husty biely vitok co to moze byt poradte mi

cloviecik777
18. júl 2014

ja mam tiez taky biely husty vytok...menzes som mala naposledy 1,6 no a teraz cakam tak neviem....Citim sa tak divne,,,mam nafucane brucho....bolia ma prsia.Tak neviem....papam normalne len ten pocit zeee sa citim prazdna a ked sa najem idem zase prasknut,je mi tak divno ale nevracam...len mi vela chuti pit cistej vodicky :oD .TAkkkknaozaj neviem ci som tehu....

lusswinki
23. júl 2014

@helka193 Ahoj helka... a ako si potom dopadla.. viem, že je to už davnejšie :D , ale aj tak by som bola rada, keby si napisala 🙂

denamir
3. aug 2014

@anjelicek26 ahoj a ja mam krcok dole a otvoreny a som tehu ako to?

minie88
6. sep 2014

Ahojte, staviam sa do radu , tiež mám biely hustý výtok bez zápachu a čohokoľvek ale nie je ho veľa len sem tam. O babo sme sa snažili len v júni a auguste , tiez som mala rôzne príznaky a po 9 dňoch meškania mi prišla MS. Teraz mi to mešká tak 2-3dni, testy negatívne, bolí ma podbruško. V deň očakávanej MS som mala ráno kŕče v podbrušku ale poriadne, uz som si myslela ze zas nič. Trpím dýchavičnostou v posledných dňoch, mam občas vlčí hlad, ráno mi zvykne byť chvíľu zle,občas sa mi hlava točí a cele dni prespim. Ale robim samé nočné každý den, tak neviem ci je to z vyčerpanosti? Alebo pseudotehotenstvo 😳 poraďte mi niekto už to psychicky nezvladam. Inak citim strasny pokoj a to ja som inak stresmanka 😖 ďakujem

citta
7. sep 2014

Ahojte babule.. Ja mam tiez biely husty vytok uz dost dlho a po zaschnuti je zltej farby a akoby sa drobil ...Ms mi meska uz vyse tyzdna, bolia ma bradavky na dotyk. V strede cyklu som mala hnede spinenie asi 6 dni.. Co to moze byt? Dakujem

ivx
26. nov 2014

Ahojte, aj ja chcem nejaký váš názor....30.10 som dostala naposledy mrchu, v polovici cyklu som bola so snúbencom (neviem ci sme sa trafili do ovulacie, ale chceli sme 🙂 presne to bolo od 13-17.11. a o 6 dni na to som mala také 3 dnove hnede spinenie,tupe bodave pichanie na pravej strane pod bruchom a potom 2 dni nic, tak som mala biely vytok ako krem a dnes som mala dostat mrsku ale ziadne naznaky nemám (zatial) len slabo biely až priesvitny vytok? mozem byt tehotna? beriem dufastom (vraj sluzi aj na udrzanie plodu, ale aj na upravu cyklu,...cyklus mam posledných 9 mesiacov 28, max. 32 dnovy....dakujem

andi1234
16. júl 2015

Mam husty biely vytok ktory trochu zapacha.Menstruacia mi ma prist o 2 dni.Moze to byt infekcia alebo kvoli mrnstruacie?Alebo mozem byt tehotna? Tehotensky test som mala negativny.

zzuzu09
22. nov 2015

@cloviecik777 ahoj, bol to nakoniec príznak tehotenstva?

cloviecik777
22. nov 2015

@zzuzu09 taaaak babatenko sa nam narodilo 31.3.2015....takze mam dve zdrave krasne deticky , syn je 28.10.2011

zzuzu09
22. nov 2015

@cloviecik777 jeej, gratulujem! Ako to zvládaš s dvomi? 😉
Si ma veľmi potešila, lebo aj mne taký mliečny vytok začal týždeň po ovulke spolu s tlakom v podbrušku. Dúfam že to vydrzi 😊 a tiez sa budem môcť tešiť z dvoch zdravých detičiek.

cloviecik777
23. nov 2015

@zzuzu09 drzim palce aaa dakujem za napisanie Ako sa mame pomalinky ...narodila sa mi koncom panvovym...potom asi dva mesiace som sa tesila ze papa od maminky mliecko lebo pri synovi smr boli hned na flastocke aaaale potom sme moc grckali aaaa sme intolerantny na laktozu takze mali smr kvapocky sa lepsie travenir mliecka z flasky.... Ale inak maly pokladik....ani smr najprv neplanovali alr ked ju mame tatinko jr velmi hrdy 🙂 Taaaaak taaaak vrla radosti ale i starosti....ale male. 🙂 Budu vedsie deticky budu vedsie starosti.
Dobru nocku ♥

dobejanka
24. feb 2016

Ahojte mala som zapal ktory uz je vilieceny a snazime sa o babetko chcem sa opitat vas mozem byt tehu ak mam biely kremovy vitok doktor povedal ze ten vitok je v poriadku tak neviem

moonshine1
24. feb 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@dobejanka vsak si sprav test nie?

dobejanka
27. feb 2016

@moonshine1 zbitocne test robit dostala som dnes menstruaciu dufam ze uz mi vijde tehu

moonshine1
2. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

:/

dobejanka
8. mar 2016

@moonshine1 dufam ze tenton krat vijde 😊

moonshine1
10. mar 2016

@dobejanka budem ti drzat palce 🙂

erika161
11. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@dobejanka raz sa to urcite podari, len nemozes zufat ale dufat a ist si za tym, hlavu hore 😉

dobejanka
13. mar 2016

@moonshine1 velmy ti dakujem 🙂