icon

Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

Strana
z18
dobejanka
13. mar 2016

@erika161 🙂 dufam ze sa to podary niekedy ani uz neverim nicomu mam 9 rocnu cerku a tak moc sa snazim o male a nic tuzim po babetku babenky dakujem za vasu podporu

erikule
Autor odpoveď zmazal
radka121
17. okt 2016

Ahojte baby chtěla bich vjedet co znamená ze meškám us 2tejdni dělala sem si testy cislo pozitivní bila sem na utrazvuku rekli ze to nevidi mam strasne moc hodne byli vitoky husté a nekdi slabe

janamexico
18. feb 2017

Ahojte babulky ...potrebujem pomoc momentalne mam zapal mocovych ciest mam husty biely vytok tetaz som si vsimla ze je slabulinko ruzovy krcok mam hore tvrdy uzavrety menzes mam dostat az 22.2.2017 mam 30 dlzku ciklu co to moze byt tehotenstvo alebo ms ms nemam neboli ma brucho ako kedy som mala dostT..dakujem..🤔

yollanda
18. feb 2017

@janamexico mykoza

janamexico
18. feb 2017

Hmm.dakujem tak asi tehotenstvo vylucujem ze...😣😣

sibalka21
19. feb 2017

@janamexico Mas zapal mocovych ciest, takze je pravdepodobne, ze mas antibiotika, pri ktorych je dost caste, ze ma zena mykozu.... No ty musis vdiet ci mozes by tehotna, my nevieme kedy si mala sex... A nespoliehaj sa na to, ze ti pride MS toho 22ho, kedze pri zapale a antibiotikach je normalne, ze MS meska alebo nepride vobec... Drzim palce

janamexico
19. feb 2017

@sibalka21 no my snazilkujeme uz 3 mesiace a maly sme sex pred pd cez po takze neviem mam 30 a treti krat by som bola tehotna lebo druhe tehotenstvo s dvojickami bolo ukoncene spontalne v 20 tt antibiotikum mi dali v hodne pre tehotne keby nahodou ale testy su negativne pri prvom az 5 bol pozitivny a to som mala mesiac a pol tehotemstva a pri dvojickach 6 neviem co mam robit

anaviky
1. máj 2017

Ahojte baby,viete mi poradit co moze byt taky husty biely vytok cca v dva tyzdne po menzese? Ovulku som mala,to je ine.. toto je huste,len taka kopka na gatkach... nic ma nesvrbi,nepali... mam to uz druhy alebo treti mesiac.. trva to len 1-2 dni

janamexico
2. máj 2017

@anaviky a ine priznaky mas ake ?😊

anaviky
2. máj 2017

@janamexico asi aj ziadne,nic ziadny problem

janamexico
3. máj 2017

@anaviky ja taky to hlien mam teraz ked som tehotna ale ked hovoris ze to mas uz tri mesiace tak to moze byt hormonalna zmena

anaviky
3. máj 2017

@janamexico to ani neni hlien... skor by som povedala ze take tvarohovite,to viem,ze je mykoza,ale mna ani nic nesvrbi ani nepali ani nic podobne... a uz to ani nemam teraz,len jeden den som mala

lucyka7
31. okt 2018

@manamani1 ahoj sice je to uz davno, ale bol ten vytok priznak tehu? Dakujem

manamani1
31. okt 2018

@lucyka7 uz nepamatam😀

lucyka7
31. okt 2018

@manamani1 zlataa nevadi dakujem 😉

micacova
29. aug 2024

Vidite niečo?