Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
tak teda ok
@cicka22312 no ty si jak ja , mrzi ma to ... nespominala si ze ides dnes k dokimu ??
@cicka22312 ahoj, mozno si aj tehotna, mykoza nesposobuje meskanie menzesu, prvy krat to pocujem, skus aby ti dr. zobral vyter na ureoplazmu a mycoplazmu, ja som mala kazdy mesiac, uz som z toho bola nastvana, lebo brala som aj clostil a akurat v tedy ked trebalo snazilkovat som ju dostala, ze vraj pocas mykozy by si nemala snazilkovat, ze vraj je to zbytocne, kyslom prostredi spermie sa necitia dobre 🙂 , kolko ti meska menzes?
Tak to mi je to ľúto ja som na tom podobne mne sa mrcha ešte nedostavila už 5 deň mala som pred mrchou slabé pálenie po vonku ale za dva dni mi to prešlo robila som si aj test a neboli tam dve// ☹ 😒 tak uvidíme a keď to nevyšlo tak sa budeme snažiť znova držím palce aby ti to už nabudúce vyšlo
@nativanativa
Ahoj co uz narobime no moja mala ale nedala my sefka volno musela som robit chcela som ist tak ked budem mat volno vo stvrtok pojdem :-/
@timmka Ahoj no ako ja si myslim ak tam je zapal tak moze oddialit menzes nie???Neviem ako to je ci meskava ale vzdy na fore som citala ze maju menzes normalne meska my to 6 dni zatial no uvidime kokso 😒 No ja sa ani nesmazilkujem vobec ako chcem sa uplne naplno uzdravit lebo mykoza je svina ako mam ju prvy krat zivote 😢 Ani uz ju nechcem pocula som ze aj tehotne zeny ju maju no pekne ako nezavidim.Vyterom co vlastne zisti??? 😕
@bobinka87
No nic uz nenarobim je to brutalne :( Fuuh neboj tebe to vide isto nedufaj a ver este nedosli a hcg je este asi slabucky no uvidis ako ci nepride do konca tyzdna a chod si ho dat vyvolat aj ja pojdem vsak ked budes tehotna nepride menzes a ked nebudes tak sa spusti drzim palceky nech tam bude coskoro // 🙂
@cicka22312 to je zle , skus si kupit mycomax .... to by malo zabrat a rosalgin ... aj ked mne sice moc rosalgin nepomohol , trochu mi to zmiernil , potom som musela uzivat normalne atb... ☹
@cicka22312 vyterom ti zisti kvasinky ... nic extra , no moja ale priprav sa na to , ze ak to mas raz alebo 2 krat , bude sa to opakovat ... bodaj by som nemala pravdu , ale ja to tak bohuzial mam ... ☹ 😠 😠 😠
@nativanativa
No to hadam sa nebude opakovat to by som nechcela :( Je to neprijemna vec 😠 Mavas to dost casto???? A ako casto sa ti to prejavuje???? Fuuh no nic prijemne teda chudatko 😢
@cicka22312 urcite mykoza nesposobuje meskanie, na tvojom mieste si urobim TT, lebo ked si tehotna, tak lekar by mal vediet, ja ked som mala mykozu, brala som tabletky s aplikatorom a viem, ze tehotne s aplikatorom nemozu, ano je to svinstvo , ale ked mas ureoplazmu, tak sa toho tak lahko nezbavis, nechcem ta strasit, ale mne sa to stale vratilo, musis vybrat ant. su silne ale pomahaju, ale myslim si ze tvoj dr. vie co robi,moj to nevedel, zistili mi to v car a az potom mi predpisal ant. do vtedy som stale brala cipky a masticky a tie su na prd. pomozu na chvilu 😒
@timmka
Dakujem za radu zajtra bezim na gyndu a nech ma da doporiadku teda a dneska z roboty ked pojdem si spravim tehotensky test pre istotu.Ale myslim si ze nie som ani prsia ma nebolia vobec ako keby nemala prist :-/ No mas pravdu moja a potom to zmizlo uplne ci sa ty to vracia dako???? Hadam ked ma uplne da doporiadku tak sa my to nevrati fuuj uz to nechcem :( No jedine ant.my isto pomozu tak dakujem velmi pekne za radu a cenim si to 🙂 A budem rada ked budeme spolu v kontakte a budeme si pisat a ty ako planujete babenko ci uz mate alebo uz nosis pod srdieckom?? hm??? 😵
@cicka22312 nie, my planujeme, mysleli sme si,ze ta ureoplazma to sposobovala, ze sa nam nedarilo, ale aj manzel ma problem, ale to som ti uz pisala, asi si zabudla,nevadi..... vsak uvidis co ti povie dr. no ja som brala na mykozu stale len cipky a maste, to sa mi stale vratilo, ale robili mi vyter na mycoplasmu a ureoplazmu a mala som ju pozitivnu, po dobrati ant . to preslo a uz fungujem cca 6 mes. tak si myslim, ze tie tabletky myslim doxybenne mi pomohli, ale bral ich aj manzel, to prenosna choroba, mozes to dostat z bazenu atd....drzim palce, co pises ze nemozes byt tehotna, kludne mozes.... , nie kazda zena ma bolave prsia, alebo nejake priznaky, to je somarina, kazda sme ina.... 🙂 jedine ked nie si tehotna, tak to moze sposobovat aj nejaka cysta,myslim meskanie, ale nechcem sa hrat za dr., ani ta strasit, uvidis, ale myslim si, ze si tehulka 😉
@timmka
Prepac zabudla som uplne ja som teraz mimo 🙂 Ospravedln ma 🤐 hehe no tak som rada ze to dako pomohlo no pojdem si teraz kupit tehotensky test nech viem na com som ked bude negativny tak aspon budem vediet ze som neni a hadam ten menzes zachvilku pride a ta mykoza prejde a budem sa snazilkovat teda 🙂 No aj ta cysta moze byt som pocula ze ked nebola ovulka tak sa spravi cysta naplnena vodou a inekcia ju spusti lebo praskne tak uvidime mozno aj vtom je problem 🙂 Jeeej tak bodaj by si mala pravdu keby som 🙂 Ale necham sa prekvapit teda 🙂
@cicka22312 no ja neouvlujem pravidelne a tiez sa mi urobia folik. cysty, ale tiez som zaskocena, ze mne nikdy nemeska, stale mi praskne pri menstruacii, aspon dr. ked mi robil ultr. tesne pred menzesom, tak mi povedal,ze mam cystu a ked som isla po menzese, uz tam nebola, ale bola som na ultr. aj pocas na 2DC, to bolo take trapne, ale bohuzial v car musis a tiez som mala cystu a na 10DC na ultr. nebola, tak ked tam je tak urcite praskne, horsie by bolo keby to bola krvny cysta, ta by tak rychlo nepraskla, ale ty si urcite tehulka 😉 , cystu nemas 😉 drzim palce a daj vediet
@timmka
Fuuha pekne tak mas veselo teda ☹ No cysta este taka co sa naplni vodou je dobre ale ta krvava je nebezpecna : ☹ Jeeej dakujeem jasne dam vediet idem na prestavku som v praci tak idem si ho zbehnut do lekarne kupit nech uz mam potom 🙂)) Dakujeeem jasne ze daam vediet 🙂 😉 😀
@cicka22312 len chcem prispiet svojou skusenostou s hustym vytokom 😀 objavil sa v case ked som mala dostat mrchu... tak som skusila test a boli //, tak snad by nebolo na skodu skusit ten test.
Drzim palce
ach moja keby že máš pravdu dnes je to už 6 deň a ja som si robila už 3 testy v a všetky boli negatívne zajtra som objednaná ku doktorke tak som zvedavá čo mi povie ale veľkú nádej tomu nedávam tak uvidíme
poslednú mrchu som mala 10.9. a smažili sme sa hneď po mrche cez plodné dni nemám nepravidelnú nenštr.tak neviem presne prečo
@bobinka87
Moja ja by som sa nespoliehala na tehotenske testy lebo aj jedna kamaratka ktorej meskal menzes tak si kupovala a robila testy a stale mala negativne a pak uz to sla riesit na gyndu ze vcom je problem tak zistila ze je tehotna 🙂 Tak sa neboj a ak to nebude tehotenstvo hlavne nech sa to da doporiadku aby si sa snazila zase 🙂 Neboj a isto daj vediet ja idem tiez zajtra na gyndu 🙂Test si budem robit azked dom pridem tam pak dam vediet 🙂
@magic08
No ale ja mam teraz mykozu :( tak neviem no mam cipky a uz to celkom prechadza ale mrcha stale nic zajtra idem na gyndu :-/Tak uvidime
@cicka22312 ďakujem jasné že dám vedieť to je jasné aby sa všetko dalo do poriadku veď už mykózou trpím 5 rok a stále sa to vracia držím pi palce aby si si na testíku našla vytúžené // daj vedieť ako dopadneš
@bobinka8
O.k teda tak hned ako budes moct napis aj ja pak napisem ked budem vediet aj vysledok testu ale aj doktorky vsak ona lepsie povie v com je problem 🙂 Coo?? Tak dlho?? preboha no to nezavidim je to humus a nemam to rada som nervozna nemozem sa sustredit na nic :( Dakujem ale tiez tomu nedavam velku nadej :( hmmm myslim ze toto vsetko je tou mykozou co menzes nedosiel :(
@cicka22312 dám hneď vedieť ako prídem od doktorky ako som dopadla dúfam že všetko bude v poriadku
@bobinka87
Neboj bude vsetko o.k len sa nestresuj neboj vsetko bude o.k 😉

@bobinka87
@nativanativa
@tetapetra ahojte baby no test som si nerobila,ale zase mam mykozu ma slahne :( Tak asi preto my menzes meska ach baby ja budem rada ak by som ich aj dostala a snazilkovala sa dalej :( mna porazi strasne cosi zase sa my to vratilo a uz som sa tesila ze my to preslo ☹ Hm moje babulky tak nabuduce teda ale budem svami stale v kontakte si mozme pisat 🙂)