Biely hustý výtok. Čo to je?
Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹
@cicka22312 moja gratulujem 😵 😵 😵 , dufam ze o mesiac sa k tebe pridam, ze IVF isti 😉
@purina12345
@timmka
Babenky dakujeeeeeeem no jasne ze sa pridate obe 🙂)) Budem Vam drzat palceeky aby Vam to vyslo je to krasny pocit 😉 🙂
oooooooooo neverim, jeskove huslicky to je super 🙂. blahozelam 😀
baby čítala som si vaše príspevky v prvom rade gratulujem cicka22312 sledovala som ako to s tebou dopadne a v druhom rade vidím že máte problémy so stále sa vracajúcou mykozou. ked sa liečite lieči sa aj váš partner? pretože mne doktor povedal, že ja sa síce môžem preliečiť ale priateľ ju môže mať stále len chlapom sa to tak neprejavuje ako nám tak je treba aby sa aj oni natierali masťou. stačí ked si ho budú natierať canestenom. ja som bola z toho zúfalá a teraz mám konečne pokoj. a tiež mi imunológ povedal že vždy po sexe by sme mali ísť obaja na wc aj ked sa nám nechce aspon cvrknúť si treba. skúste to
@cicka22312 no neveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim , odpadla som !!!!! gratulujem 😉 😉 😉
@nativanativa
Dakujeeeeeeeem no aj ja skoro na zadook hehe ja som taka stastna prajem to aj tebe aby si sa coskoro takto radovala somnooou 🙂 A budes somnou tehulkovat 😉
@cicka22312 no to dufam ...... len ci to stihnem ... 😀
a uz aj mas nejake priznaky ?
@nativanativa
No viesco a ake proste co spapam tak ma natahuje ako zabu co stale beham na zachod a to som uz lietala od stredy v praci ze vsetci hned ze som v tehu a ja ze nie asi zaludok mam niako podrazdeny a pak som pochopila ze asi maju pravdu 🙂 Bolia ma prsia ale nie az tak brutalne zatial hehe ale bolia hadam viac nebudu 😉 Mam vytok stale no a mas taky krasny pocit inak to sa neda opisat vies ze v tvojom tele je daka zmena ...To pak ked budes tehotna budes vediet ocom hovorim no a kupila som si testy a bum // ciarky na troch testoch hehe 🙂
@cicka22312 gratulujem tak uz sa treba len chranit od vsetkych stresov a hlavne sa moc nenamahat a nic tazke nezdvihat....som rada ze ti to vyslo a nech uz je vsetko len a len dobre 😉
@enanena Dakujeeeem velmi pekne jasne budem davat na seba pozor a ziadne stresy nemam 🙂 zatial chlap poslucha :D
@cicka22312 samozrejme aj chlapa som myslela ale hlavne v praci ...ja o tom viem svoje...keby nebolo prace tak nedopadnem tak ako som dopadla pred dvoma mesiacmi ked som skoro prisla o babo...juj ale aj tak sa tesim s vami a nech vam to vsetko dobre dopadne a narodi sa vam zdrave dietatko.... 😉
@cicka22312 vies ako ti zavidim ??? ☹ ☹ 🙂 🙂
@enanena
Jasne prvorade je zdravie babetka a mna 🙂 Budem davat pozor budem dost odpociat hlavne prve mesiace vsak to su take rizikove...Isto bude vsetko o.k budem na seba davat pozor a teraz by bolo dobre daco aj papat proti tymto rizikam ze??? mozete my poradit co je dobre??? 🙂
@nativanativa Ale moja neboooj aj ty sa dockas babatka nooo uvidis bude vsetko dobre a zachvilku sa aj ty tesit budes 😉
@cicka22312 😉 a ty len pekne papkaj a priberaj 🙂 🙂
@nativanativa
tak snazim sa len ma natahuje potom co mam tak teraz ten zaludok citlivy hehe 🙂 Tak pomalicky papam hehe lebo ked sa dobre najem tak uz to idem nad zachod :D
@cicka22312 ty si ale musela mat nejaky dlhsi cyklus tento krat nie ??
@cicka22312 tak gratulujem 😀 vedela som ze to bude tehu... mala si podobne priznaky s tym hlienom ako ja od zaciatku... takze drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne, prajem prijemne tehulkovanie bez komplikacii, uzivaj si toto obdobie, prejde tak strasne rychlo, ze si to uvedomis, ak ked budes po porode... 😀
tak sa z drobcom drzte
PS: bol to riadny napinak 😀
@nativanativa nie ako mavam normalne 🙂 preco???
@magic08 Ahoooooj dakujem za podporu hehe no to bol poriadne napinave ako vo filme asi by som mala napisat knihu :Dhehe ale nie jooj moja velmi pekne dakujem hadam bude vsetko o.k a zachvilku hadam aj na svete bude ale neboj uzivat si to budem to sa neboj 🙂 To bude :D Dakujem este raz a dufam ked budem potrebovat poradit tak my aspon v niecom poradis :D
@cicka22312 mala by si uzivat listovku...ja som mala doporucene od mojho dokiho femibion 800 a aj som ho uzivala a mozem povedat ze mi to pomohlo ...aj pred otehotnenim a aj malinke pomohol udrzat...takze asi ten ale samozrejme ze su i ine vitaminy pre tehotne...calibrum baby plan a mnoho inych a potom su aj ciste listovky ako napr.elasti- Q,ktore su samozrejme lacnejsie ale tam mas iba nejake zakladne vitaminy...takze rozhodnutie je na tebe 😉
@cicka22312 kludne sa ozvi, aj IP, ja mam sice len jedno babo, ale skusenosti ach jaj, jeden zamlknuty potrat v 13 tt, pri druhom tehu som prelezala v nemocke, zacala som sa v 20 tt otvarat, takze dalsie stresy a strach o babo... potom skoro 30 hodinovy porod... ha-ha 😀 no to vsetko stalo za to!!! A kludne si to zopakujem znovu, pre toho drobca kedykolvek
😀
@cicka22312 a kolko ti meskali ?
@enanena
jeej dakujem ja papam kyselinu listovu cistu takze si budem daco musiet kupit aby som mala to co potrebuje babatko no o.k vsak isto si dneska pojdem daco ztoho kupit aby som to mala doma a zacala papat 🙂 dakujem velmi pekne za radu 🙂
@magic08 Fuuha mala si to pestre teda vsetko ale tak jasne stoji to za to vsetko 🙂Jasne dik tak keby daco ozvem sa jasne 🙂
@nativanativa No moja meskali my 2 tyzdne a uz vobec nedosli 🙂
@cicka22312 krasne , ukazkove meskanie 😉 😉
@nativanativa
no to hej hehe neboj aj ty budes coskoro tehulkovat 🙂
@cicka22312 a mal si nejake extra priznaky tehotenstva ked nedosiel menzes?
@meyby
Viesco ani nie to bolo to ze az tera zacali inak vobec hehe to my bolo divne len som mala tlaky v podbrusku nic viac ale az tera to cacina trosku ale je to v pohode mam len cutlivejsi zaludok na jedla natahuje ma po najedeni a bolia ma prsia na dotyk a ties tlaky v podbrusku obcas take je to o.k netreba sa bat 😉
@cicka22312 pytam sa preto, lebo aj mne meska menzes 6 dni...snazili sme sa pocas ovulacie, bolia ma len prsia, ked som mala termin menzesu, citila som asi 3 dni take bolesti akokeby sommala dostat ale nedostala...mam citlive prsniky...ale citim sa inak fajn...a co sa tyka toho vytoku, tiez ho mam , par dni bol fakt husty ...biely, az taky zlty ...
@meyby
Nooo tak teda gratulujem u by som robila test tehotensky isto si tehotna hehe 🙂 A meskavala ti mrcha??? alebo tak??ci mavas pravidelny menes alebo tak ono moze vselico posunut menzes ale verim ze si v tehu hlavne sup test kupit a sprav si ho ked bude negativny tak nechaj potom este odstup tak 4 dni a zase sprav ak bude este tyden meskat tak treba uz ist na gyndu ak budu stale negativne testy 😉 Tak sup a daj vediet o.k????
@cicka22312 normalne sa nastvem a este si vybehnem kupit test...no nemam tak celkom pravidelny...ale v poslednej dobe celkom aj bol...ale asi 4 mesiace som zacala citit svoju ovulaciu , tak podla toho som vedela aky cyklus budem mat (14den .ovulacia +14 a dosiel menzes, a teraz tiez presne viem kedy som mala ovulaciu len menzes nedorazil...urcite Vam dam vediet 🙂

@cicka22312 tak gratulujem 😀