Biely hustý výtok. Som tehotná?
ahojte.. za 3 dni by mala prisť ms.. dnes som si všimla.. že som dostala biely husty vyytok .. snažime sa o mimi už asi 4 mesiace.. mali ste niektoras tým skusenosti ? alebo jeto normalne pred mss?? .. viem že tu niesme v ordinacii 🙂 ja len že či sa niektoras tým stretla 🙂 dakujem 🙂
@anjelik2509 hehe no 🙂) .. ale ja som mala dostať už pred 3 dňami.. mavam presne na deň.. prvý krat terazt meškaju 3 dni .. 🙂 tak že mu gratulujem :D
@hruska82 jasne dakujem .. takže včera sa neukazala celý deň a dnes ešte tiež zatial nič.. ak nepridu .. tak skusim kupiť iný druh testu .. 🙂 dakujem 🙂
@moncacko123 Jupiiii 🙂
@hruska82 heh no .. tkaže ms stale nikde.. ani dnes.. 🙂 neviem či sa mam začať obavať či to nieje niečo zdravotne kedže ten test ukazal negat.. neviem no .. nechcem si robit zbytočne nadeje
@moncacko123 Zajtra si kup testik, a ked ti vyjde negativny, tak sup sup k lekarovi! Ja dufam, ze tam budu dve // 😉
@hruska82 no skusim ešte počkať a uvidim .. 🙂)) pride mi to este skoro na doktora niee??? aspom tyzden ete počkam 🙂 ččii ?? :D:DD:
@moncacko123 Ja som s lekarom tiez pockala tyzden, ale len po pozitivnom teste. Ak by si nedostala a stale mala negativny test, tak urcite chod 😉
@moncacko123 Teraz sa budeš akože každý mesiac pýtať, či si tehotná? To isté si sa totiž už pred mesiacom pýtala. 😕 😕 😕 😕
@koniarova vieš.. ono ked velmi chcete mimi .. a cakate kazdy mesiac co i len na najmensi naznak tak potom ti nieje trapne napisat to iste čo pred mesiacom vieš..
@hruska82 heh ms stale nikde.. od včera ma poobolieva pod bruškom.. a je mi tak divne.. tak slabo sem tam 🙂) nechavam test na zajtra alebo pozajtra a uvidime :D
@moncacko123 Daj vediet 😀
@hruska82 jasnee 🙂))
@moncacko123 ako to dopadlo?
Ahojte potrebujem zistit co by som to mohlo mat ide oto ze mrchy som dostala 1.9.-5.9, potom 28.9 mi prisli zas a skoncili mi 2.10 s priatelom som mala 3.10 styk,7.10 my zacali plodne dni 9.10 som mala styk 10.9 styk a zacal mi tiect hnedy vytok citim ako by som mala dostat mrchy zas ale tie mam dostat az 26.10, 13.10 mam plodne ak viete niekto co by to mohlo bit poradte mi dakujem vam pekne.
@bebe87 nijak 🙂 nic nieje .. 🙂 vymenila som priatela a je mi lepsie 🙂 a vy ako ste bab dopadli ? :D
@moncacko123 ja nijak... ale priatela menit nebudem,,, s tymto mi je fajn,,,
Preboha mas vytok a prisudzujes fo tehotenstvu? Nemas nahodou kvasinky? Ked sme u toho
20rocna by si mala ist studovat a nie si robit deti...

@moncacko123 Zvlastne....este nevesaj hlavku!!! Ak by neprisla, tak sprav dalsi testik v pondelok alebo utorok! Drzim paste!!!