Biely hustý výtok. Som tehotná?
ahojte.. za 3 dni by mala prisť ms.. dnes som si všimla.. že som dostala biely husty vyytok .. snažime sa o mimi už asi 4 mesiace.. mali ste niektoras tým skusenosti ? alebo jeto normalne pred mss?? .. viem že tu niesme v ordinacii 🙂 ja len že či sa niektoras tým stretla 🙂 dakujem 🙂
@moncacko123 Ja som mavala vytok aj pred MS, ale taktiez aj pred pozitivnym testom 🙂 Drzim palceky!!!
@hruska82 hehe 🙂 ups 🙂 .. a pred pozitivnym .. meskala ti mss?? alebo ako to bolo ?? ja ju mam dostať v stredu ale minulýý mesiac bola veeelmi cudna.. iba 2-3 dni .. a nič.. neobvykle no .. ja som asi doteraz pred ms nemavaala alebo som ho neregistrovala.. 🙂) takže uvidime no 🙂) .. ale žiadne ine priznaky nemam :( len ma bolieva hlava ale to priznak nieje tušim 🙂a niekedy večer mi je slaboo .. ale nieje to nevolnost.. proste sa mi iba horšie dýcha.. a tak teplo mi je.. tak divne.. no ..
@moncacko123 Ja som testik robila uz ked mi 2 dni meskala MS 🙂 Niektore zeny hovoria, ze ziadne priznaky nie su mozne v takom ranom stadiu tehu....no ja ti poviem, ze som ich mala viacero 😀 Vytok som za priznak nepovazovala, kedze som to zvykla mat aj pred MS. Mala som ale bolave prsia, ktore zaroven svrbeli...to som veru pred MS nezvykla mat. Tiez ma pobolievala hlava....obcas som mala chutky. Akonahle som si ale dala to, po com som tuzila....ma presla chut....a asi tyzden pred vynechanim MS som musela mat na ranajky hot-dog 😀 Moj manzel mi uz vtedy hovoril, ze som tehotna 😝 Dufam, ze ti vyjdu 2 //
@hruska82 hhee :D viesčo tie chutky poznam :D včera som bola u priatela :D a dostala som chut na tu klobasu pečenu čo na jarmokoch predavaju :D:D:D on sa na mne smiall a pokukoval žeby žeby :D:D:D hehe 🙂)) ale tes ani kupeny nemmam asi po 3 sklamaniach čo bol negat.. tak už ho nekupujeme.. až ked to bude viac ako pravdepodobne.. ajj tak ms vždy prišla ... :/ .. lenže ja až na tu hlavu .. nič take ine nemam.. ani prsia.. no možno to nevnimam .. nechcem si vsugerovavat niečo .. aby som zasa nebola sklamana.. ale tak uvidime no .. ale ten vytok ma neska prekvapil ani neviem prečo .. ale ja som asi nezvykla pred ms mať až taky.,. no neviem .. 🙂
@moncacko123 No, ked sa snazite.....tak by to tehu aj mohlo byt 😉 no tazko povedat. Ja som predtym mala vsetky mozne priznaky len preto, ze som tak strasne chcela byt tehu...ani som nepockala na vynechanie MS....som si hned robila testik. Vzdy to bolo negativne. Takze tentokrat, ked sme sa s manzelom rozhodli pre babo, som si tiez nechcela vsugerovat nic....no uz ked mi v den MS neprisla, tak som sa zacinala tesit 🙂 No testik som si kupila az druhy alebo dokonca asi len treti den. No vtedy som uz vedela, ze to vyjde pozitivne. Kedze moja MS bola na den presna! Urcite daj vediet potom! Ja ti drzim prsty este aj na nohach 😉
heh jasne aj ja mam na den presnu ms 🙂)) .. jasne určite dam vedieť aj keď v to moc nedufam 🙂) a tebe gratulujem 🙂))) a ako to všetko zvladaš3??? nevyva ti nejak mocc zlee?? 🙂))
@hruska82 heh jasne aj ja mam na den presnu ms tak uvidime.. inak sa nam stala taka zvlastna vec 🙂)) asi tak mesiac aj cosi dozadu sme si povedali že nebudeme myslieť na babo ked budeme spolu spat ale že si budeme uživať jeden druheho .. tak sme na babo nemysleli .. a 3alebo 4 februara večer.. tiež sme sa po sebe hodili .. a ja som mala cely čas počas toho taky uplne divny pocit že je to take ine.. ale neviem ten pocit popisať.. dovtedy ani odvtedy som taky nemala pri tom 🙂 .. a potom ked sme už len ležkali vedla seba tak mi moj drahy povedal.. že ma nechcel straši ale že cely čas mal pocit že tam pri nas niekto je.. proste ako keby sme tam boli 3 .. že bol este niekto ako keby v miestnosti.. ale že sa toho nebal .. že to bol taky prijemny pocit.. no zaujmave 🙂))
@moncacko123 No, to je zaujimave...mozno prave malicke tam bolo 😉 prajem Vam, aby ste ten pocit cim skor prezili!!! Je to nepopisatelne...hlavne ked to obaja chcete! Dakujeme, my sa mame fajn...rastieme...malicky kopka. Stale hovorim, ze sa tlaci von akurat ze zlym smerom 😝 No ale my uz nejako vydrzime tych par tyzdnov. Mne obcas byvalo zle....ale zase nemozem povedat, ze to bolo take hrozne...Ja si celkom uzivam tehotenstvo....ale uz sa budem tesit, ked budeme mat malickeho doma 🙂
heh tak to hej 🙂 a nebojis sa poroduu ?? lebo ja velmi 🙂 .. aj ked som citala že nemocnice v cadci hlavne porodnica je perfektna🙂 ,,, mno ano .. bol to naozaj divny pocit 🙂) tak hadam .. no uvidime 🙂 .. inak ja som Monika 🙂
@hruska82 heh tak to hej emoticon a nebojis sa poroduu ?? lebo ja velmi :D.. aj ked som citala že nemocnice v cadci hlavne porodnica je perfektna:D ,,, mno ano .. bol to naozaj divny pocit :D tak hadam .. no uvidime :D.. inak ja som Monika
@moncacko123 Vies, ze ani nie....mozne preto, ze este neviem, co ma presne caka. S manzelom sme museli absolvovat taky akoze "predporodny" kurz, kedze chce byt pri porode. Tam nam ta doktorka super vysvetlila, co a ako....naucila nas dychat....ja sa iba obavam, ze ked bude treba, nebudem vediet ktory typ dychania treba praktizovat 😀 Ja som Katarina 🙂
Nemusis sa bat porodu...myslim, ze ked sa malicke narodi, tak na vsetku bolest zabudneme 😉
@hruska82 teši ma :D .. akože ja sa veľmi tešim .. a naša učitelka v škole je iba par rokov odomna staršia a tiež teraz čaka mimi 🙂 a už sa jej gulati bruško :D a ked nas uči tak iba tichučko zavidim :D ale prajem jej to :D... heh no tak hadam to zvladnem aj ja :d... niekedy.. ak ten hore da a budeme mat deticky :D heh a už vieš ktorý datum ma to tvoje prisť?? :D
@moncacko123 Si este mladucka, preco by si nemohla mat deticky? 🙂 Inak, ja som sa tiez obavala, ze co ked nebudem moct mat babatko .... a vidis 😀 Nooo, tak mame 2 terminy....jeden 19-eho marca na tatove meniny a druhy 30. marca. No ja budem radsej, ked pride okolo toho 19-eho 😉 Uz mame vsetko pripravene pre neho....a uz by sme ho chceli mat pri sebe. Nech je v brusku, kym musi...a potom moze hocikedy 😉 Mna strasi, ze mi Dr. povedal, ze bude pravdepodobne velky....no ja mu dohovaram, ze moze nam priberat aj mimo bruska 😉
hehehe :D:d no ja budem mať 13 narodeninky :D tiež 🙂 ...hehe no mirčo ten sa deti nemože dočkať on ešte ked sme sa spoznavali tak mi hovoril že on je na deti uplne naviazany :D:DD: hehe a že už sa nevie dočkať svojeho :D a ked niektory jeho kamarati pridaju niekede na net fotku svojich malých tak len tak kuka žee a my kedy :D a už sa snažime od novembra.. a nič no .. tak ti držim palčeky teda 🙂)) heh to musi byť užasny pocit 🙂
@hruska82
@moncacko123 To vazne budes mat iba 13? To sa mi nechce uverit!!! 😀 Ak je to pravda, tak by si sa nemala az tak velmi ponahlat s babatkom 🙂 Ved mas este koooopec casu 😎 Deticiek mozes mat az az!!! Co rodicia? Neboooj, ten pocit prezijes aj ty! Len tomu daj cas 🙂
@moncacko123 a tvoj priatel je OK s tym, ze pojde do basy...?!
skor sa mi zda, ze je toto nemiestny vtip, ako pravda... 😖
uz len taky detail, ze ucitelka ma "o par rockov viac" - pritom nemoze mat menej, ako 24, ak ratame aj VS, tak hadam by bolo nacase si tu prestat robit srandu...
jedine, ze to bol preklep a malo to byt 23r.
@moncacko123 😀 😀 ufff, som si vydychla! no tak to si naozaj napisala nejasne, som sa zdesila, ze nejaka dvanastka sa tu na seba vrha s priatelom a este to zverejnuje a chce babo 😀
tak pardon 😉
a odpoved - ano, husty biely vytok moze byt signalom, ze si tehu, vytvara sa hlienova zatka a tak moze toho viac unikat..
no ako pri vsetkom, rozhodne to nie je ziadny dokaz, co som uz ja mala hustych bielych vytokov v zivote 😅
ale fakt je, ze aj v tehu som ho mala v uvode 😉
@usacek79 heh tak sa ospravedlnujem :D pišem rýchlo a absolutne ma nenapadlo že sa to da vysvetliť aj tak že mam trinasť :D:D: no v trinastich som ešte asi nevedela ani načo to je :D:D:D:D heheh 🙂)) no ja som praveže taky doteraz asi nemala.. neviem možno som to len neregistrovaala :D ale nejdem to nejak registrovať ani teraz 🙂)) zbytočne si nejdem niečo vsugerovavať 🙂 hhh :!)))
@moncacko123 Fiha....si nas vydesila 😀 😀 😀 😀 Tak to je uz uplne ine 🙂 V tom pripade Vam drzim palceky, aby vam to cim skor vyslo, ked po tom tak strasne tuzite! Uplne ta chapem...ja som vzdy zboznovala deticky, a tiez som chcela mat uz ovela skor....no ten pravy prisiel az teraz, ked uz mam 30 🙂 Kedy by si mala mat MS? Urcite daj vediet, ako si na tom!!! 🙂
@hruska82 pardonn :D som nechcela :D ale tak ani ma nenapadlo že vam, napadne že tu možu byť aj nejake trinastky :D:D:D: heheh 🙂 nie nie už zachvilu dvadsiatka na krku :D.. no ms by mala byť zajtra pozajtre.. kedže mam na den presnu tak 20-teho .. ale tak uvidime jasne určite dam vedieť aj ked si myslim že pride :/ -
@moncacko123 V pohode 🙂 Stava sa! Budem na teba mysliet!!!!
@hruska82 dakujem 🙂) aj ja na teba 🙂))
@hruska82 no ms mala prisť včera alebo dnes... včera neprišla dnes tiež zatial ešte niee.. tak uvidime ako daleejj 🙂)))
@moncacko123 Drzim palce este aj na nohach!!! 😝
@hruska82 dakujemm 🙂)) .. neviem akdo zajtra nepride či isť zajtra kupiť testik či počkať do pondelka?? .. cez vikend nieje kde zohnať kedže som s dediny 🙂
@moncacko123 Ak si v tom, tak uz si zajtra kludne mozes spravit testik! Potom napis, ako si dopadla 🙂
@hruska82 takže ms dnes neprišla.. test som robila a nič :( negat... :( tak ja neviem :((
ja som mala minulý mesiac hustejší výtok, a dostala som krámy...inak sa snažíme o mimi, aj tento mesiac bol výtok, ale nemám pocit, žeby som bola tehotná..prsia ma bolia, ale nič nezvyčajné, tak uvidíme 🙂
Inak, 13. marca má narodky aj môj manžel 😀

2-3 dni pred menstruaciou je zvyseny vytok normalny. samozrejme ak nesvrbi , nezapacha a pod.