icon

Biotechnické tehotenstvo

22domi22
5. máj 2020

Ahojte môžte mi poradit niekto? Alebo mate podobnu skúsenost? V deň blížiacej ms mi vysli pozit tehotenske testy slabá čiarka ktorá bola v ďalší deň silnejšia ms nebola tak po vikende som sa objednala k dr.kedze bolo ešte skoro objednala ma až ked budem 6 týždni tak celý čas všetko nasvedčovalo ktomu že som tehotná kúpila som femibion asi po týždňovom meškaní som si spravila ešte digitalny test pozitivny ukázal 2-3 tyzdne od oplodnenia no a v 6 tt večer zrazu krvavy vytok tak som šla na pohotovosť či je všetko v poriadku a na sone nebolo nič doktor sa ma pytal či som si robila test podla poslednej ms som bola v 6 tt nevylucil tehotenstvo ale keďže nič nevidel dal mi vziat krv na hcg druhy den rano som dostala zrejme ms keďže spodok pobolieval ale žiadne ukrutne bolesti uplne ako ked dostanem zimnica spodok ma bolel zrazu ma prsia prestali bolieť volala som o vysledky že niečo namerali a že pokial nemam silne bolesti tak nemusím chodiť ja som už citila že zrejme sa to neudrzalo ked ani na sone nič nebolo tak rano som šla k svojej dr. Prezrela ma aj na sone tiež nič nevidela vzali mi krv a mam si na druhy den zavolať či ten hormon klesol dnes som volala že mam to brať ako samovolny potrat o dva dni kontrola a ďalší odber krvy a vraj ma budu čistit.Tak sa pytam ak to bolo biochemicke tehotenstvo a krvacam už 3 deň a nič v maternici nemám k čomu by bola ta kyretaz ked nemam ani bolesti nič mi nenašli a na 6+3 tt by snad videli nejaku bodku alebo zbytok ale ked ani pred krvácanim nič nebolo ani len gestacny vak tak ja si myslím že to bolo to biochemicke a telo to vylucilo ms

88koalka88
5. máj 2020

ja som si našla pozit.tehu test v cca 4-5tt, objednaná som bola presne na 6tt ale začala som krvácať, dr. na sone nič nevidel, vzali krv a mala som hcg nejakych 450. Ale teda spustila sa mi MS síce bola silnejšia ale prebehlo to OK, mne dr. povedal že keď nebudú ťažkosti tak, že nech sa s tým telo samo vysporiada. Jedine ak by som mala bolesti tak mám prísť...Všetko bolo OK a o mesiac som mala klasicky MS. Neviem či na čistenie nie je zbytočne skoro.
Z 1tehu mám skúsenosť, že v 5-6tt už neviem kedy som bola presne 1x ale bol vidieť gestač.vak, takže podľa toho som vedela, že dačo už nie je OK keď nevidel v 6tt nič.

amelie2017
5. máj 2020

Ja mam za sebou 2 biochemicke. Pri jednom som krvaca,cistila sa takmer mesiac, to som bola aj u lekara vtedy, hcg klesalo, tak ma nechali samu vycistit. Len ma poucili, ze ak mi som mala teplotu alebo velke bolesti, tak mam prist. Dalsie tehu som krvacala len 6 dni a mesiac na to som otehotnela a uz sa podarilo. Ja by som cakala a na kyretaz nesla.

22domi22
autor
5. máj 2020

No veď práve len ked tam nič nevidi a ani pred krvacanim nič nebolo vidieť tak zrejme to vajíčko oplodnene odumrelo a spustila sa ms čistá krv prvy deň nebolo to drasticke krvacanie,ale vždy ked som šla na wc to tieklo no žiadne zrazeniny nič ak sa smiem spýtať tiež si len normalne krvacala? Hlavne som ešte aj rh negatív a pytala som sa na protilatku a že to mi dajú až po čistení lenže pokial neni dôvod nato nechcem žiadne čistenie. To čakanie je najhoršie 😔

81anina
5. máj 2020

@22domi22 nedavaj si robit kyret.Je to zbytocny zasah do maternice ked nebol plod v nej tiez som mala biochemicke po iui testy pozitivne no po tyzdni meskania som zacala spinit u dr na sone nebolo vobec nic len vysoka sliznica a pritomne hcg v krvi brala som progesteron ten som vysadila kedze maternica bola prazdna len vysoka sliznica a hcg kleslo.Prisla silna ms po nej kontrola sonom vsetko pekne ciste a po 2 ms som otehotnela prirodzene a mam 6 mes chlapceka.

22domi22
autor
Autor odpoveď zmazal
22domi22
autor
Autor odpoveď zmazal
jana65l
Autor odpoveď zmazal
22domi22
autor
5. máj 2020

@jana65l a nič by nemalo zomňa teda vyjsť keďže ani v maternici nič nebolo? Len krvácanie či? Ja ani spať nemôžem čo mi po rozume behá všetko hlavne ked mi chcu pichnut protilatku až po čistení a ked ho nepodstupim mi to akože nepichnu? Čo viem tak do 72 hodin sa to ma podávať len v takomto prípade vôbec neviem ako to je 😑

hettinka
6. máj 2020

@22domi22 mala som 2x a na kyretaz má lekár našťastie neposlal. Len ak by som vraj veľmi krvacala. Ja som mala krvácanie 9 dni, potom už test negatívny.

jana65l
Autor odpoveď zmazal
zuzu1994
6. máj 2020

@22domi22 mne az po kyrete pichali protilatku to som bola v 10tt v auguste minuleho roka som mala biochemicke vycistila som sa.sama mala som dost velke krce ale nieco zo mna islo von a potom to polavilo a bolo to ako normalna menstruacia ale kazda to mame inak drzim palce

22domi22
autor
6. máj 2020

Ďakujem vam za vaše skúsenosti a rady snáď umna tiež všetko dobre dopadne už len počkat do zajtra čo mi povedia aj ked zas ked mi vezmu krv tak budem musiet čakať na vysledky až do pondelka keďže v piatok je sviatok 😑

22domi22
autor
7. máj 2020

Tak dnes som si vypočula aspon jednu dobru spravu hcg kleslo a čistenie neni potrebne.Myslite že sa môžem snažiť hneď ked skonči ms a pridu plodne dni?

mrkvicka060
7. máj 2020

Biotechnicke 😂 pobavila si ma
(viem ze je to preklep)

sticker
22domi22
autor
7. máj 2020

@mrkvicka060 ano všimla som si to aj ja
to asi z tolkej nervozity som sa preklepla :D
ale neviem to upraviť :D tak je ztoho novy nazov

81anina
7. máj 2020

@22domi22 ked nemas kyret kludne sa snazte hned.Mne sa po biochemickom prva ovulacia posunula z klasickych 13,14 dc az na 21 dc.Dalsia uz bola normalne na 13 dc a aj som otehotnela.Drzim palce

22domi22
autor
7. máj 2020

@81anina tak to ma teší že to vyšlo 🙂 ja mam aj trochu strach dve tehotenstva za sebov a vždy to dopadlo zle 😑 pri prvom bola genetika ok len vyvojova chyba a teraz toto biochemické snad to do tretice už vyjde lebo už sa asi zblaznim z toho.Už teraz si vravim či som prekliata alebo čo ked vždy nejaky problem ☹️

81anina
7. máj 2020

@22domi22 hlavne mysli pozitivne a urcite niesi prekliata do tretice vsetko dobre ☺

22domi22
autor
7. máj 2020

@81anina potom všetkom čo som si prežila hlavne v tom prvom mi nikdy nenapadlo že by sa mohol nejaký problém vyskytnut chcela som sa radovať ako každá žena ktorá ma zdrave tehotenstvo vyskúšala som si ten pocit citit kopanceky a plakala som pri tom pretože som vedela že sa jej musim vzdat a nato sa zabudnúť neda ☹️ Prekonala som to nezblaznila som sa len som sa stou bolesťou naučila žiť a čakala som aby som aspon rok a pol po sekcii mohla znovu otehotnieť aj sa podarilo no dufala som že to dopadne už dobre a je zas po radosti už som asi odolna alebo skorej nahnevana aky je ten život nespravodlivy 😑

81anina
8. máj 2020

@22domi22 je mi ľúto čo sa ti stalo 😢 si silná žena drž sa ♥️

22domi22
autor
8. máj 2020

@81anina ďakujem 🙂 treba len veriť že po každej burke aj slnko zasvieti nadej umiera posledná 🙂