Bledne mi tehotenský test?
@sandra151 a tie miznuce priznaky :( ? Mala si take aj ty? Ja uz len revem...
Svetlejsie? Vsak su rovnako silne,ak nie silnejsie. Baby ja nechapem,naco si take stresy vyrabate. Telo sa meni a zvyka si na tehotenstvo,nebude ti nonstop na zvracanie,nonstop boliet prsia. Ja som ani raz nevracala a mam 2 deti a tiez mi zo dna na den zmizli priznaky.
To má každý inak. Ja som mala nevoľnosti od samého začiatku až do ukončeného 3.mesiaca. Niekomu nieje nič. Ja som dokonca slabo krvácala celý 1.mesiac a všetko dobre dopadlo. Ešte si len na úplnom začiatku. Najväčšie zmeny ešte len pridu. Musíš vydržať do cca 7tt kým lekár niečo uvidí a potvrdí ti že je všetko ok. Ale stresom si len robíš zle. Mysli pozitívne.
Kazdy test ma toho farbiva viac/menej..su rovnake, silnejsie uz asi budu ked spravis tak o par dni.. a k priznakom, nestresuj, ja som mala prvy priznak v 7tt, dovtedy nic.. priznaky este len pridu.
Neblednu a priznaky tak velmi skoro nie su caste...nevolno ti mohlo byt aj z ineho dovodu😊 mne pri jednom nevolnosti nezacali vobec, pri dvoch asi az v 7-8tt, pri jednom v 5tt...to mas rozne, nesleduj sa tolko a tes sa zo zacinajuceho tehotenstva😊
ja chapem ten stres, zazila som to ale naozaj ti to nepomoze, naopak moze ti to len uskodit 🤷♀️ a sama dobre vies, ze co sa ma stat sa stane a nijako to neovplyvnis, kazdopadne nie testy ti neblednu a 12 DPO som nemala ziadne priznaky okrem toho, ze ma naduvalo 😀 prosim ta vyloz si nohy, je sobota, pozri si nejaky pekny romanticky film so stastnym koncom a daj si k tomu cokoladu, velmi ti drzim paste 🤞🏻
Tak silnejsi uz nebude a nie nebledne, len je rovnaky. Kasli uz na testy a uzivaj si tehu...
Ahoj. Potichu blahozelam. Je toto isto ciarka 10 dni po ovulacii??? Nie je to viac??? Lebo to je brutal silna ciarka na 10 dpo...aj 12. Mozno bude plodikov viac 🙂 nie nebledne. Klud. Zavolaj dr a objednaj sa. Ja cakam dvojcatka a veru az taku silnu na 10 dpo som nemala ani teraz a ani pri dcerke😁 drzim palce. Hlavne klud a vydrz! Mne priznaky mizli a vracali sa.
@miskamicha urcite hodne viac...bud viac babatiek, alebo otehotnela skor... aspon o 4-5 dni skor...
@anjelicek26 urcite. Nie je mozne ze 10 dpo ma testovaciu silnejsiu ako kontrolnu. Ovu bola skor alebo ako pises viacplodove tehu😁
Tiez si myslim, ze si musela otehotniet podstatne skor...ja som bola tehotna 6x a na 10dpo to bola vzdy jemna ciarka... toto vyzera tak na 16-17dpo, mozno aj viac😊
@miskamicha
@anjelicek26
@miskamicha mne to tiez napadlo, pri synpvi som nemala taku silnu a ani mi nebolo tak skoro zle. A bola som urcite 10 DPO lebo som si merala teplotu a sex bol tak ze: menstruacia, sex, 5 dni nic - cize inak by som nemala ako byt tehotna.
Takze vy myslite ze uz tmavsie byt nemozu? Zajtra to otestujem tiez, len aby neboli bledsie hlavne
@iwesska ano ale ja sa musim otestovat skoro lebo si musim pichat fraxiparine. A ak by mi nezmizli priznaky, tak by som sa uz netestovala.
@sandra151 pokusim sa mysliet pozitivne, je to narocne. Pri synovi mi zle bolo az v 6.tyzdni
@xsuzannex kazde tehu je ine. Pri synovi mi zacalo byt zle az v 6.tyzdni. Ale s tymi miznucimi priznakmi mam skusenost negativnu - bol to potrat
@petamich dakujem
@kayyaa ja som to tiez necakala a nemohla som otehotniet skor, mala som 10dnovu menstruaciu, potom jedenkrat sex na 13.den cyklu a potom zas nic. Skoro som odpadla ked som videla tu silnu ciarku, tiez som cakala len jemnucku, ak vobec nejaku. A od 8.-9. dna po ovulacii mi bolo zle
@kayyaa nie zle mi bolo z HCG, poznam to z predosleho tehotenstva, ta averzia voci jedlu...
Testy neblednu. Silno Ti držím palce!
@ankare dakujem
@iwesska no ja cakam stvrte dieta a z tehotenstva mi sice bolo blbo, ale nezvracala som abi raz, iba teraz pri stvrtom, aj to z crevnej virozy 🙃. Pri druhom som ani netusila, ze som tehotna skoro 2 mesiace 😆. Naozaj to sa netreba tolko pozorovat. Od priznakov veru uspesne tehotenstvo nezavisi.
Tak v Tom pripade Si Uz dobre v 6-7 tyzdni a otehotnela minuly cyklus...
A pred menstruaciou nebolo nic??? Toto ozaj nevyzera ako ciarka na 10 dpo...ale nebledne. Ja som v predoslom tehu mala taketo silne az na cca 19-21 dpo... a teraz skor kedze cakam dvojky.
Drzim palce aby bolo vsetko v poriadku!!!❤ potom daj vediet ako u dr 😁
Prosim, nerob to. :( Je to strasne ubijajuce a vyrobis si viac stresu ako uzitku. ❤️Tes sa a bud vdacna. ❤️
Sak sprav digitalny clear blue a uvidis ci ukaze 1-2, 2-3, alebo 3+ ..a mas vystarane
@miskamicha uz si nepamatam 😂. Uvidim, hej dam vediet.
@111jozefina111 uz sa mi vratila nevolnost tak som kludnejsia :D dakujem
@darijja jj tiez mi napadlo ale uz sa mi tolko prachpv nechce dat za to, pockam uz do tej kontroly, je mi na grc tak mam nadej
@anjelicek26 uvidim, som zvedava sama

Podľa mňa neblednú 🙂 nestresuj