Bolesti v 4-6 týždni tehotenstva, mám ísť na pohotovosť ?
Ahojte žienky 🙋🏽♀️
Som tehu 4-6tt, doktor mi tehotenstvo nepotvrdil, nakoľko na sone nevidel vôbec nič ( minuly týždeň).
Avšak pár dní mám pichanie v ľavom vaječníku no občas ma pichne aj v maternici.
Dnes mám celkom silné bolesti, ale len ľava strana čiže zas vaječník- chytilo ma to už ráno. Chvíľu boli, potom prejde a po chvíle to príde zas tie bolesti..
Sono mám až vo štvrtok, čo je dosť dlha doba ešte aspoň pre mna, keď neviem na čom som, či sa jedna o normalne tehu alebo o mimomaternicove 😣
Test mi vyšiel pozitívny minuly týždeň, ale druhá bola slabšia.
Mám ísť na pohotovosť, alebo je to normálne tieto bolesti? Jedna sa o moje prvé tehu, tak neviem. Predtým som mala missed abort, tak sa bojím aby to nedopadlo aj teraz tak.. 😣
Ďakujem za každú radu 😊
Ja dnes budem musieť ísť asi na pohotovosť keď príde muž z roboty. Od včera rána ma boli ľavá strana. A volala som svojmu dok. a povedal, že to treba pozrieť keďže mam cystu. Vôbec sa mi nechce ísť ale pre istotu pôjdem. Nech mam kľud. Aj sa bojím co bude a nebude vydiet. Chcela som ísť až v stredu na hotove😊
A doktor ti povedal, ze je v poriadku, že je tam zatiaľ len gestacny vak?podľa tvojej ms?
Takže ja mam tiež len gestacny vak ani nepovedala koľko. Lebo co je zle mam 5cm cystu.som úplne hotová ztoho.na cysta strašne rýchlo rastie. Min. týždeň mala par mmetrov.
@tmtm cysta moze prasknut a stratit sa.
@miriam1983 a to ze praskla ako zistím? Budem krvácať? Ona, ze keď ne prejdú bolesti sa mam ísť hospitalizovať. To co by mi robili?
@miriam1983 aj to, že som v 6tt podľa poslednej ms a je len gestacny vak. Ja som už úplne hotová ztoho. Ona ze ešte sa môže ukázať plod. Ale to už je také na dobrú depku každú minútu.
@tmtm no byvaju bolesti,krvacanie neviem,vacsinou je tam tekutina v nej,ale ci krv,to neviem. Treba ist urcite k lekarovi,ked bude bolest.
@tmtm to verim :( niekedy sa vie ukazat neskor,ono malicke rastie velmi rychlo a ked nie je dnes vidno,o dva dni uz moze byt.
@miriam1983 ja veľmi dúfam a verím, že sa ukáže, ale keď už som mala pred pol rokom MA tak sa strašne bojím teraz.
@tmtm to verim. Tiez som tym presla :(
@tmtm aj ja by som mala byt v 6+2tt podľa poslednej MS a podľa mna to nesedí nejak, keďže sme ešte len dnes videli v maternici dutinku, doktor povedal, že je super že je to v maternici.. ale že take dutinky sa robia aj keď sa jedna o mimomaternicove, že stava sa to.. čiže to ešte nevylúčil ☹ veľmi sa bojím.. dúfam že o týždeň už bude vidieť aj plod. A ešte povedal, že môže zostať aj proste dutinka prázdna ako pri predchádzajúcom tehotenstve ☹ tak neviem už.. hrôza toto čakanie či sa dačo ukáže alebo nie. Ach.
Kiež by sme nemali take problémy..
Ja verím, že sa ukáže. Ale strach tam je obrovský lebo keď viem, že už by aj srdiečko malo byt vidieť a my nemáme ani plod to je na prášky.
a hcg ti nerobili znova ako stupa?
@juliet86 nie nebrali, doktor povedal že to odsleduje takto, že o týždeň kontrola. Vaječníky som mala prázdne, hádam by sa už ukázalo keby to je mimomaternicove ? Ale nevylučuje to, stále je možnosť že môže byt aj to. 😫
@tmtm no veď to, a tebe je vidno len dutinku tiež a prázdnu, tak ako mne ?
Áno, prázdnu. A ani veľkosť mi nepovedala.
@tmtm to ti mohla poveda, že ako je veľká. A čo ti ešte povedali? Nepredpisali ti duphaston na udržanie tehotenstva ? Keďže si potratila predtým?
Povedala, že sa môže ešte ukázať plod. A nepredpisala mi vôbec nič🤷♀️
@tmtm tak hádam sa ukáže obydvom a budeme šťastne tehu ☺️☺️ Ja verim že všetko bude v poriadku..
možno nie sme ešte v 6tt ale otehotneli sme neskôr a tým padom nie je vidno ešte plod. 🙂
Aj ja verím, že bude dobre.ja som mala už ducha na teste 7.1.2020
Jaj a tak som sa tešila ako pekne mi tmavne ciarka a teraz taky stres
@tmtm ahoj, ako si na tom?
Ahoj, zajtra idem k lekárke. Myslela som, že počkám do stredy ale ta na pohotovosti chcela nech idem v pondelok tak idem. Ale je mi strašne. Strašne sa bojím.
A ty ako? Ako sa cítiš?
@tmtm neboj, všetko bude v poriadku verim tomu 🙂 tak zajtra ti budem veľmi drzat palce nech to dobre dopadne.
Ja som mala dnes spinenie taký hnedý výtok, tak sme hneď utekali na pohotovosť, robili mi sono a bolo už vidieť zltkovy vak ( v stredu bolo vidieť len dutinku na sone kontrola) ale embryo zatiaľ ešte stále nie.. hádam sa v stredu ukáže idem opäť na kontrolu.
A cítim sa tak divne, bolesti ja mávam v podbrusku stále 🙂 aj ty? Máš aj príznaky?
Aaa na pohotovosti ti robili aj sono?
Robili, som to písala tuším, či? Sama už neviem. No mala som len ten gestacny vak. Príznaky asi len, že ma prsia bolia. Dám ti potom vedieť ako som dopadla. Som rada, že sa ti to pekne posúva vpred😍. A ďakujem za podporu.
No tak ja mam stále prázdny gestac. vak. Stredu zase kontrola. Ale už si myslím, že ma zas čaká čistenie. Už neviem byt ani smutná. Ani neviem co cítim. Aši takú bezmocnosť.
@tmtm ale veď nekrvacala si ani nič podobne však? Podla mna sa objaví ešte určite, nestresuj hlavne ... ja som tiež stresovala a vidíš už sa objavil aj zltkovy vak 🙂 možno si mala posunutú ovulaciu a otehotnela si neskôr. A čo ti povedali na to ?

@tmtm ahoooj ☺️
Dnes na sone videl malinku dutinku 5mm veľkú, ale zatiaľ nič viac nevidel, tak mi nasadil duphaston 2x denne po jednej tabletke na udržanie plodu a o týždeň mám opäť kontrolu 🙂