Bolesti v 4-6 týždni tehotenstva, mám ísť na pohotovosť ?
Ahojte žienky 🙋🏽♀️
Som tehu 4-6tt, doktor mi tehotenstvo nepotvrdil, nakoľko na sone nevidel vôbec nič ( minuly týždeň).
Avšak pár dní mám pichanie v ľavom vaječníku no občas ma pichne aj v maternici.
Dnes mám celkom silné bolesti, ale len ľava strana čiže zas vaječník- chytilo ma to už ráno. Chvíľu boli, potom prejde a po chvíle to príde zas tie bolesti..
Sono mám až vo štvrtok, čo je dosť dlha doba ešte aspoň pre mna, keď neviem na čom som, či sa jedna o normalne tehu alebo o mimomaternicove 😣
Test mi vyšiel pozitívny minuly týždeň, ale druhá bola slabšia.
Mám ísť na pohotovosť, alebo je to normálne tieto bolesti? Jedna sa o moje prvé tehu, tak neviem. Predtým som mala missed abort, tak sa bojím aby to nedopadlo aj teraz tak.. 😣
Ďakujem za každú radu 😊
@tmtm uvidis, neboj hlavne a nestresuj. Ja som tiež mala prázdny gestacny vak predtým a robili mi čistenie a vidíš teraz sa hádam už podarilo.. a keď nie beriem to tak, že asi to tak malo byt..
A ďakujem veľmi pekne 🙂 dúfam že sa ukáže už. A kedy ideš opäť na kontrolu?
Áno moje prvé po dlhom snažení sa.
Mam ísť v stredu.No ja mam 20mesacneho syna tiež až po 9rokoch snaženia aj to po ET. Takže tieto moje dve prirodzene otehotnenia sú taky zázrak. Len vyzerá to tak, ze ani jedno so šťastným koncom. Ale môj pokladik ma drží nad vodou😊. Predsaj len už mám jeho a to je náša láska. Budem sa venovať jemu a uvidíme co ďalej.daj potom vedieť, a čakam len dobre spravy😉😊
@tmtm tak aspoň už jedno šťastie doma máš, to je super. 🥰 určite sa podarí a keď teraz nie tak nabudúce ti to určite vyjde.. 🙂 teraz v stredu ?
@supucka ahoj, chcem sa ta spýtať, v ktorom týždni ti bolo vidieť už plod? Mne naposledy bolo vidieť už aj zltkovy vak, som 6+5tt cca ale plod zatiaľ ešte nevideli na sone ( včera ma pohotovosti) .
@supucka aj ja som mala taký podobný GS a v ňom zltkovy vak, ten sa mi ešte len teraz musel spraviť niekedy? Lebo predtým mi lekár vravel že vidi len gs.. tak ja neviem 😁 a v stredu idem opäť na kontrolu a to už budem presne v 7tt, tak hádam už bude vidieť🙂
No to by už malo... Držím palce a daj vedieť 😉 🥰
Ahoj, tak asi mame plodik, síce ešte mini ale doktor povedal, že ho vidí. Boze🙏ja sa celá klepem. O týždeň kontrola. A ty ako?
@tmtm gratulujem ti a veľmi sa tesim, vidíš písala som ti to, že všetko bude určite v poriadku ☺️ Veľmi sa teším!
Ja som objednaná až poobede, tak hneď napisem, že čo a ako.. bojím sa veľmi :(
Neboj, bude dobre uvidíš. Véd si mala už ten žĺtkov vak. Mne teraz videl fakt niečo malé, snažil sa to rozlúštiť a popritom mi to hovoril. Ze podľa neho vidí plodik a aj ze sa mu zdá ze tam dačo bliká, tak to som odpadla. Ale povedal, že treba čakať. Ale podla hcg a progesteronu to vyzerá na zdravé vnutromaternicove tehotenstvo. Hcg mi brali v pondelok a teraz boli výsledky 62000tusim bolo. Ale ja mam aj cystu a vedľa nej sa robí ďalšia dúfam. Lebo povedal ze je veľmi veľmi veľmi malá pravdepodobnosť až 1%k niekoľko tisíckam že by išlo súbežne aj o mimomaternicove.
@tmtm ahoj, tak bola som na tej kontrole a tiež už videl mimi ale veľmi malinké, ale zatiaľ všetko ok 😊 len srdiečko ešte nepostrehol, ale tak možno je ešte skoro.. aaa mala by som byt v nejakom 6tt 😊 a na kontrolu teraz idem až o tri týždne
Jej no super teším sa. Tak tie naše mimča nám dávajú zabrat😅len tie tri týždne by premna boli nekonecne🤦♀️😄. Ale po ďalšiej kontrole aj mňa už dá asi tak🤷♀️. Musíme byť trpezlive🙂.
@tmtm no ja asi opäť pôjdem na pohotovosť, teraz som mala trosku ružovej krvi a hrozne mi je zle :(
Juj, do kelu. To mi je ľúto, ale podľa mňa to môžeš mať aj z toho, že ti robil sono dnes.
V každom prípade daj vedieť ci si išla
@tmtm boli sme preistotu, zatiaľ všetko ok aj to mierne krvacanie, že je to normálne v tehotenstve vraj.. a lieky duphaston čo beriem mi maju udržať tehotenstvo, tak hádam to bude dobre 😊 toľko strachu aaaach..
Prve dieťa mam za sebou tehotenstvo poriadku prve dieťa keď som čakala som zvracala bolo mi zle. Tak som spravila test ukazali mi silne ciarky idem si DR a hovorí 2 týždne tehotná. Dobra rada. Druhé dieťa čakam na ceste toto je najhorsie co sme s manzelom necakali zistil DR že som 6+3tt ne videl nič bud som mimo maternice alebo som tehotná. Spinila som až v decembri blízko Silvestra takže ma nechali nemocnici na udrziavanie. Pred odhodom domov mi robil sono vysetrenie a dieťa bolo vidieť že aj srdiecko je počuť všetko a je poriadku aj ja som poriadku. Takže nakoniec sme obaja poriadku. Dnes som 12+2tt
Tak super, ze je všetko ôk. A už si dajme teraz pauzu od stresovania😅. Asi by sme si to mali fakt začať uzivat😊😉.
Ahoj. Ako ti je dnes? Aj ti robili sono na pohotovosti?
@tmtm ahoooj 😊 dnes v pohode, krvacanie už nebolo ale to spinenie stále mám, raz menej raz viac.. ale vraj je to normálne.. a áno robil mi doktor sono plodik stále tam je len nevidel akciu srdciecka ale že o týždeň by už mohlo byt vidieť, tak mám kontrolu 6.2. 😊 a mám lezat hlavne oddychovať a kludovy rezim mat, žiadny sex a brat ten duphaston na udržanie..
a ty ako? Ako ti je ?
@nikaromankova2017 ahoj, a spinenie máš stále alebo ti to už prestalo? Mna našťastie v nemocnici nenechali ale beriem lieky na udržanie tehotenstva, nakoľko som už raz potratila ☹ ja som podľa MS 7+2tt ale doktor hovoril, že som neskôr musela otehotnieť tak som reálne v nejakom 6tt 😊
Tak super, ze máš skôr kontrolu.Lahsie cakanie😉🙂. Ja dobre, len mi občas dôjde zle. Ale to je dobre znamenie😊
@tmtm vieš čo zmenila som gynekológa lebo môj konci a včera na pohotovosti sme mali super lekára, páčil sa mi jeho prístup ku mne tak sme sa spytali, či neberie pacientov a zobral ma k nemu do jeho ambulancie 🙂 tak som dnes vybavovala žiadosť o vyradenie u môjho gyn a pod.. a tento mi dal aj skôr kontrolu čo je super, lebo akože čakať tri týždne by bolo dosť dlho 😁
A zle býva inak aj mne teraz dost taká nevoľnosť skôr, že ani nič zjesť a podobne a keď to prejde tak som furt hladna 😬 ale inak že by nejaké príznaky ako unava to vôbec našťastie 🙂
No tak super, hlavne ty musíš byť spokojná. ja som unavene stale😄, či som bola tehotná ci nie.ja neviem ísť vnoci spať a ráno vstávam s krpcom😅. No ale už je naozaj čas ísť si lahnut🙃.
@tmtm a koľko ročného synčeka/ dcérku (?) máš doma ? Aspoň máš radosť a nenudis sa. 😁 ja tiež chodím dosť neskoro spavat v noci lebo sa mi nechce..
mne dnes ráno bolo tak zle strašne, lebo som išla spat hladna asi no nikdy viac hladna do postele 🙈
Ťažko povedat. Raz mam raz nie.

Nekrvacala, ale podľa mňa už by tam mal byt aspoň teda tak ako u teba ten žĺtkov vak. Cele to ide tak pomaly ako vtedy keď som mala MA. Preto už tomu moc neverím. Tebe želám nech máš v stredu mimčo🙏😍to bude tvoje prvé?