Bolesti v 4-6 týždni tehotenstva, mám ísť na pohotovosť ?
Ahojte žienky 🙋🏽♀️
Som tehu 4-6tt, doktor mi tehotenstvo nepotvrdil, nakoľko na sone nevidel vôbec nič ( minuly týždeň).
Avšak pár dní mám pichanie v ľavom vaječníku no občas ma pichne aj v maternici.
Dnes mám celkom silné bolesti, ale len ľava strana čiže zas vaječník- chytilo ma to už ráno. Chvíľu boli, potom prejde a po chvíle to príde zas tie bolesti..
Sono mám až vo štvrtok, čo je dosť dlha doba ešte aspoň pre mna, keď neviem na čom som, či sa jedna o normalne tehu alebo o mimomaternicove 😣
Test mi vyšiel pozitívny minuly týždeň, ale druhá bola slabšia.
Mám ísť na pohotovosť, alebo je to normálne tieto bolesti? Jedna sa o moje prvé tehu, tak neviem. Predtým som mala missed abort, tak sa bojím aby to nedopadlo aj teraz tak.. 😣
Ďakujem za každú radu 😊
@tmtm aha áno, spomínala si na začiatku témy ešte som si nevšimla prepac 🙂 tak aspoň máš doma radosť vsak ? Moje bude toto prvé.
Aaaa zle býva aj mne a dosť hlavne ráno ale našťastie nevracam.
Vymodleny synáčik, už som ani neverila, že nám bude dopriate mat deti. No ale teraz ako mi je to je hrôza,ved mne je zle od rána do večera. Dúfam, že je všetko vporiadku lebo mam aj bolesti. Ale to si stále hovorím ved sa to tam cele roztahuje tak dačo cítiť musím. Len tie cysty ma znepokojujú.uz nech je streda, lebo na pohotovosť nemám v pláne ísť.
@tmtm aj mne je zle neboj, na chvíľu mi je dobre a potom z ničoho nič opäť nevoľnosť no našťastie nevracam.. ale aj toto je dosť na nervy keď mi je furt zle a hlavne ráno ledva sa najem :( aj ty tak?
A bolesti mám aj ja stále a aj hnedý výtok už týždeň ak nie viac.. tie bolesti sú ok. A cysta môže prasknúť nie?
Mne je zle, či sa najem alebo nenajem,stale🤢😀. Doktor povedal, že keď budem mať bolesti bodave ci rezave ci ako to povedal 🤔, mam ísť na pohotovosť. Presne kvôli tej cyste a ešte tomu co nevieme co je. Je to vedľa cysty. Ale čo ja viem ci tie bolesti sú v norme alebo nie. Už to dáko vydržím do tej stredy.kym viem fungovať tak to je asi vpoho😊, ved som tehotná dačo musím vydrzat🙂.
Dobré tehu keď ti je zle ber to pozitívne prejde o chvíľu
@tmtm ahoj, tak ako si dopadla u doktora ?
Ahooj, 😊. Mimčo krásne narastlo😍.takze už si to môžem naplno uzivat😊.
Ty ideš zajtra, že?
@tmtm tak to som velmi rada, že je všetko v poriadku 😊 aspoň už nemusis stresovať.
Áno zajtra idem, tak zas stresujem dnes už trocha ešte aj nevoľno mi je dosť 😁
Nestresuj, všetko bude vporiadku🙂🙏😊mne je stále zle ale dáko sa stým musím naučiť fungovať. 🙂
@tmtm dúfam, uvidíme zajtra dám vedieť ako som dopadla 😊 ďakujem za podporu.
A ako si sa naučila s tým fungovať ? Mne keď príde zle tak ja len lezim a nič nemôžem robiť, predychavam a keď to prejde tak potom môžem dačo robiť až 😁 a dosť ma aj podbrusko bolieva.. teba nie ?
Ale boli aj mňa a asi aj kvôli tej cyste aj preto, že sa to tam cele roztahuje. To je vporiadku. Niečo cítiť musime😉. No a najradšej by som aj ja iba ležala ale pri malom to nejde😀. Nevadiiiii, všetko uvladneme👍.
@tmtm bola som na sone, všetko ok maličké podrástlo na 10mm a podľa sona som v 7tt takže sme pozadu, ale lekár vravel, že to nevadí ☺️
Brali mi krv - vraj tehotenské vyšetrenie, dali tehotenskú knižku a už aj srdiečko krásne bilo, doktor mi ho dal počúvať skoro som sa rozplakala ❤️
Len mám hematóm ( krvnú zrazeninu) cca 1cmx2 z toho dôvodu mám neustále špinenie, tak kludovy rezim a hádam sa vstrebe 😒
No super, tak sa teším. 😍,ja idem o týždeň na krv. Mne knizku ešte nedal ale tuším vravela sestrička že nabudúce. Tak včera keď hovoril hodnoty sestrička keď ma pozeral tak hovoril 11mm tak to asi bolo mimčo, lebo ja som zevraj 7+2tt. Takže sme rovnako natom😀. Možno narovnako aj porodime😄
@tmtm jej tak ste vacsi o trosku, my mame 10mm 😊 To by bola aka náhoda keby narovnako porodíme. Ja som dnes presne 7+0tt, takze začínajúci 8tt.
A začiatkom marca mám prísť opäť na krv skrz genetiky a podobne. Takže tak, ale som šťastná že je všetko ok až na tu zrazeninu. A kedy ti vypočítali pôrod ?
@supucka no dúfam, že sa vstrebe aj mne.. mám lezat teraz stále čo najviac ako sa dá hovoril lekár. 🙂 je to nebezpecne pre plod ?
Ešte mi nepočítal, to asi až keď mi dá knižku. Ja mam zase cystu🤷♀️. Nič sa nedeje, to vôbec nevadí. Ja mám 2.marca genetiku😊.
No ono ak budeš veľmi krvácať môže to so sebou aj plod zobrať...
Dnes som bola u DR. Vsetko super 12+4tt a dieta dost narastlo. Zajtra idem na lažno.

20 mesačného syna😊.mne je posledne dni riadne blbo. Pri malom mi nebolo vôbec zle.